Bu videoda sizlere örneği " 1 " perminin " 2 " perminden üstte durmasını öğrettim. İnşallah beğenirsiniz :)
Printable View
Bu videoda sizlere örneği " 1 " perminin " 2 " perminden üstte durmasını öğrettim. İnşallah beğenirsiniz :)
İşime yaramadı ama emeğe saygı :D
işime yaramadı derken anlatımdanmı bişey anlamadın yoksa böyle bişeye ihtiyacınmı yok ?
- - - - - - - - - -
işime yaramadı derken anlatımdanmı bişey anlamadın yoksa böyle bişeye ihtiyacınmı yok ?
- - - - - - - - - -
@berkanmtn videoyu izlemedim zaten çünkü TS3 'te odam falan yok ama videoyu çektiğin için emeğine saygı duyuyorum dedim :D
tamam sağolasın :)
güzel sağol
perm ayarları yerinde sizde 5 sekme var bende fakat 2 sekme var ve sayısal olarak yer yok bunu nasıl yapabilirim ?
Teşekkürler dostum öğrenelim lazım olur :D
Şimdi bu tamamda mesala yetkilerde yeni bir yetki açtık onu mesala o bütün bütün yetkilerin altında oluyor otamatikmen onu nasıl en üstteki ilk açılmış yetkinin üstüne çekebiliriz ?
tşkler dostum
Teşekkürler.
Bunu yapıyorum fakat olmuyor. Grup çeşidinin normal olması etkiler mi onun dışında başka bir sorun göremedim.
Hangi türkçe yamayı kullanıyorsunuz.Bende yetkiler kısmı türkçe olmuyor.
Basit ama bilmeyen arkadaşlar için faydalı