GALATASARAY ımızın yeni teknik direktörü ROBERTO MANCİNİ hakkındaki düşünceleriniz neler arkadaşlar ?
İyi olur
Kötü olur vs.
Printable View
GALATASARAY ımızın yeni teknik direktörü ROBERTO MANCİNİ hakkındaki düşünceleriniz neler arkadaşlar ?
İyi olur
Kötü olur vs.
Adamı tanımıyorum, takımımıza başarı getirsin yeter.
İtalya milli takımını yönetmiş ,
Çalıştırdığı takımlar 2000-2001
2001-2002
2002-2004
2004-2008
2010-2013
2013-Lazio (yardımcı antrenör)
Fiorentina
Lazio
Inter Milan
Manchester City
Galatasaray
böyle bir kariyere sahip ayrıca
Manchester City : 2011-2012 sezonunda Premier League ve aynı yıl FA Community Shield şampiyonu yaptı
İnter Milan : biri Juventus FC'tan alınan şampiyonluk olmak üzere Inter'e 3 lig şampiyonluğu yaşattı
Fiorentina : 2001 yılında bu görevi FATİH TERİM den aldı. Mor-Menekşelere kazandırdığı İtalya Kupası teknik direktörlük kariyerindeki ilk başarısı oldu.
Lazio : Bu görevindeki 2 yıllık süre içerisinde takımına İtalya Kupası'nı kazandırdı.
Ne Gelirse Gelsin ;
https://www.sadikcan.com/wp-content/...i_gs_fbjpg.jpg
ŞAMPİYON FENERBAHÇE ♥
7 kişi oynanan maçı da unutmayalım 7 - 0 dı hani !
onun kanıtı yok derler şimdi. örneği 1500. yıllarda kurulan bir devletin şu anda herhangi bir kanıtı yok ama kitaplarda yazdığı için inanıyorsunuz. Bu işine gelmediği için inanmazsınız.
Kim ne derse desin en büyük Galatasaray'dır.
Yıl 2002 Fenerbahçe GS'Ye 6 Tane Atmış ve 1 ay sonrada Galatasaraylılar 7-0'ı Uydurmuşlardır.
Ki Yıl 1911 O Yıllarda Korner Denen birşey yok :)
DOĞRU SÖYLİYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR
6-0
FENERBAHÇE ♥
Aynen Aslında Öyle Bir Maç Yok.Eğer Varsa Video'sunu Atın Bizde İzliyelim.
video mu asdhgsakfsajdhsald :D ya gençler bu işleri bırakın burda takım tartışması yapnanın gereği yok adam bir konu açmış niye saptırıyosunuz ? siz işinize bakın.
asıl konuya gelince. Fatih Terim'in yerini tutmayacağı kesin bakıp göreceğiz inşallah her şey güzel olacak :D
Berkan yanlış düşünüyorsun OSMANLI kütüphaneleri var OSMANLICA biliyorsan ki çevirmeleride var, herşey kanıtlı bir biçimde duruyor zaten kimsenin inanmama gibi bir durumu yok ki 1299 ' da kuruldu eğer başka bir devletten bahsediyorsan diyecek bir şeyim yok fakat TÜRKİYE'de OSMANLI'yı bile tam anlatmayan kitaplar başka devletler varmış yokmuş umrundu olur mu ? :) , konuya gelince futbol izlemeyi , takip etmeyi bıraktım çünkü fenerbahçe hastasıydım fenerbahçe bursa maçında lokalde arkadaşımı öldüresiye dövmüştüm sonra barıştık falan fena oluyorum TÜRKİYE maçlarında Fatih TERİM' i gördük çok güzel yönetti iyi kötü hataları olacaktır ama Fatih TERİM' in gidip Roberto MANCİNİ ' nin gelmesi takımı olumsuz etkiler diye düşünüyorum.
Ankaragücünün ligte oldu seneler Cimbom Gecekondu maçı vardı ankarada arkadaşımın isteği üzerine gece kondu tarafından bilet almıştık geçtik maçı izliyoruz cimbom 2-1 yendiydi gecekonduyu çıkışta Gece kondu sallamayla kovalıyordu cimbomu :D Hiç unutmuyorum adamın teki döner bıçağıyla geliyordu :D
Neyse. Bu ülkeye tek UEFA KUPASI ve UEFA SÜPER KUPASI ' nı hangi takım getirmiştir ? GALATASARAY
Ne demişler : " Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle , büyük takımlar aldıkları kupalarla övünürler. "
Mesela bi mahalle takımı GALATASARAY ' ı yense ölene kadar konuşur , GALATASARAY bir mahalle takımını yense 1 dakika konuşmaz.
Ama GALATASARAY TÜRKİYE ' ye ilk ve tek UEFA KUPASINI getiren takımdır.
TÜRKİYEDİR GALATASARAY!
Türkiyedir Galatasaraymış
O Yüzden Türk Evladı'nı Fenerbahçeli Diyemi Öldürdünüz ?
O Yüzden Babasıyla Maç İzlemeye Giden Küçücük Çocuga Koltuk Fırlattınız.
O Yüzden Maçta İsrail Bayrağı Açtınız ?
O Yüzden Yunan Bayrağı Açtınız ?
O Yüzden Fenerbahçe Moskovayla Oynucağı Maç Öncesi Kendi Maçınızda Moskovaya Başarılar Bayrağı Açtınız ?
O Yüzden 2007 Senesinde Tüm Sahayı Suya Boğdunuz O Suyu Bulamayanlarda Var ? Türkiyenin Suyunu *** Ettiniz.
O Yüzden Özel Günlerde (Atatürkü Anma) Gününde Sitenize Atatürk'ü Yerleştirmediniz Kimler Yaptı Beşiktaş Fener Trabzon
O Yüzden Fransız Tohumu Diyoruz!
Fener - chelsea maçında chelsea yi tuttunuz.
Deivid Koydu Sustunuz.
6-0 Çaktık Sustunuz.
Bak Artık Konuşamıyorlar :)
Bunları zaten siz hiç yapmıyorsunuz ?
Hem bunları yapanda ayrıca türk olamaz.
Takım desteklemeye gelincede emin ol ki her avrupa maçlarımızda Gs taraftarı hariç tüm haysiyetsiz kişikler rakibi destekliyor...
Siz avrupa'ya bile gidemiyorsunuz o ayrı bir mesele işte !
-ŞİKEBAHÇE-
Bunlara karşı cevap bile vermiyorum...
Kim kimin ne olduğunu biliyor, kim ne derse desin ben GalataSaray'lıyım.
İsteyen kendi takımını haklı çıkarsın, FenerBahçe'yi de biliyoruz.
Sahaya inen taraftar beşiktaşlı değil pkk oluyorda , fransız bayrağı açan taraftarmı GALATASARAY lı oluyor ?
UEFA dan tescilli şike soruşturması geçirdiniz.
UEFA dan 2 Yıl men aldınız
Teknik direktörünüz 1.5 sene hapiste yattı , belkide tekrar yatacak.
Bize yok ona 5-0 yenildiniz yok buna 6-0 yenildiniz demeyin. Her takım her maçta çok çok iyi oynayacak diye birşey söz konusu değil.
UEFA Resmi sitesinde (Uefa.com , Uefa Facebook Sayfası , CL Facebook Sayfası ) fenerbahçeyi ŞİKE takımı olarak paylaşırken GALATASARAY ' I ise " TÜRKİYE ' NİN GURURU GALATASARAY ! " dır diyerek paylaştı ? Ayrıca Facebook taki sayfalarının kapak fotoğrafını bir süre GALATASARAY yaptı ? !
- - - - - - - - - -
Sahaya inen taraftar beşiktaşlı değil pkk oluyorda , fransız bayrağı açan takımmı GALATASARAY oluyor ?
UEFA dan tescilli şike soruşturması geçirdiniz.
UEFA dan 2 Yıl men aldınız
Teknik direktörünüz 1.5 sene hapiste yattı , belkide tekrar yatacak.
Bize yok ona 5-0 yenildiniz yok buna 6-0 yenildiniz demeyin. Her takım her maçta çok çok iyi oynayacak diye birşey söz konusu değil.
UEFA Resmi sitesinde (Uefa.com , Uefa Facebook Sayfası , CL Facebook Sayfası ) fenerbahçeyi ŞİKE takımı olarak paylaşırken GALATASARAY ' I ise " TÜRKİYE ' NİN GURURU GALATASARAY ! " dır diyerek paylaştı ?