-
Toplam 4 Eklenti bulunuyor.
Üç Varil Random Oyunu [ Yepyeni ]
Evet arkadaşlar..
Daha önce hiçbiryerde paylaşılmamış ( veya benim paylaşıldığını görmediğim ) bir oyun ile karşınızdayım :)
Bir istek üzerine yapıldı..
En fazla " jail_oyunhavuzu " 'nda tanınmış olan bir oyundur..
Benden yapmamı istediler yaptım :D
Ben fazla konuşmayayım en iyisi :D
Görsellere geçelim :)
[ NOT ] HİÇ BİR MAP'TAN ÇALINTI DEĞİLDİR!!! SORUN ÇIKARTMAZ..
[ NOT ] BAYRAMDA OLDUĞUMUZ İÇİN GÖRÜNÜM İLE ÇOK İLGİLENEMEDİM : (
(resimler)
Eklenti 5507Eklenti 5508Eklenti 5509
(indir)
DOSYA EKTEDİR..
-------
Bir Teşekkür'ü çok görme...
-
Cevap: Üç Varil Random Oyunu [ Yepyeni ]
Bu Ne İşe Yarıyor Açıklarmısın ?
-
Ben soyleyım varillerin ustune t ler cıkıyor ct dugmeye basıyor ve rastgele 2 varıl patlıyor o 2 varılın ustune cıkanlar oluyor patlamayan varıldekıler ise kazanmıs oluyor
-
JaiL oynayanlar zaten bilirler bunu çok kişininde aradığını farkettim :)
-
-
Alıntı:
ahmetberkay Nickli Üyeden Alıntı
Eline saglik :)
Teşekkürler :)
-
Aslında Bu Varili Jail Büyük İsyan Maplarına Ekleseler Çok Güzel Olur.
-
Alıntı:
Nobb Nickli Üyeden Alıntı
Aslında Bu Varili Jail Büyük İsyan Maplarına Ekleseler Çok Güzel Olur.
Her mapa eklenebilecek güzel bir oyun :) Teşekkürler :)
-
Şuan Evdeyim Kendi RMF'Mi ve Bunu Açtım
Bu RMF Hatalı İçinde Entity Eksikliği Var Ki Oyun Havuzudnan Yapmış Olsaydın Herşeyi Aynı Olurduki ;)
Bendeki Orjinal RMF De 6 Tane MM Var Geri Kalanlar Render
-
Nefesim env_beam'sız bile random yapılıyor herkezin kullandığı yöntem çok farklı olabilir örnek Fatih Yavuzun yaptığı bownling random env_beam ile benim yaptığım bownlingte ise bir tane bile env_beam yok her kuka için mm kullanırsan bile halledebilirsin buton devreye sokarak herkezin kullandığı çok farklı yöntemler var arkadaşın yaptığı random olayına bakmadım ama çalışıyorsa sorun yok demektir :)
-
Envbeamsiz randomu ben 2 aydır kullanıyorum ;)
-
Alıntı:
RapieR Nickli Üyeden Alıntı
Nefesim env_beam'sız bile random yapılıyor herkezin kullandığı yöntem çok farklı olabilir örnek Fatih Yavuzun yaptığı bownling random env_beam ile benim yaptığım bownlingte ise bir tane bile env_beam yok her kuka için mm kullanırsan bile halledebilirsin buton devreye sokarak herkezin kullandığı çok farklı yöntemler var arkadaşın yaptığı random olayına bakmadım ama çalışıyorsa sorun yok demektir :)
Evet sorunsuz çalışıyor..
-
-
Teşekkürler paylaşım için...
-
Alıntı:
Squiz Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler paylaşım için...
Önemli değil :)
-
Tüm herkez aynı oyunları paylaşıyor böyle güncel oyunları paylaşılması güzel @Nefesim adamın elinden bu kadar gelmiş bu kadar yapmış sende paylaş o zaman burda adamın her yaptığı şeye ters ters şeyler yazıyorsun.Gayet güzel eline sağlık.
-
Adam Kendi emeğiyle yapmıyorki mapımdan çalıp düzeltiyor töbe hasbin Allah
-
evet bu nefesim zaten bulup oyunhavuzu adlı mapinde yaptığı bi oyun zaten daha önceden vardı
-
@Nefesim yok kardeşim yanlış anlama böyle şeylerin paylaşılması güzel birşey değilmi sence sürekli aynı oyunlardan bıktı herkez he bide Şuan Evdeyim Kendi RMF'Mi ve Bunu Açtım
Bu RMF Hatalı İçinde Entity Eksikliği Var Ki Oyun Havuzudnan Yapmış Olsaydın Herşeyi Aynı Olurduki ;)
Bendeki Orjinal RMF De 6 Tane MM Var Geri Kalanlar Render // yazmışın yani bu çalmak olmuyor ki adam sanki winbsp dönüstürdü çaldı burdada kendin söylemişin sadece map senmi yapabiliyorsun burda kendi kendine övmene gerek yok.
-
@ArdaReis Bu mesajdan sonra entityleri karşılaştırdık 1-1 aynı zaten rmf sahibi xcasusda çaldığını söyledi ö.mde yalan borcum yok beni bilen biliyor böyle yeni oyunların paylaşılması tabiki hoş ama özenti yapmayın şimdi 3-4 oyunum daha var mapıma koymaya korkuyorum dünya oyunları ya piyasaya düşerse. Ben emek veriyorum adam entityleri çalıyor üstüne oturtuyor varmı böyle birşey madem kendisine güveniyor 0dan yapsın ?.
-
Bunu kurşun yaptı ılk olarak anlattı bıle rmfsınıde paylastı !
-
Bu konuda haklısın tamam neyse olayı büyütmeye gerek yok
-
@ArdaReis 'in de fakettiği gibi @Nefesim 'in mesjlarında bir tutarsızlık var ve ben bunu sadece birisi istediği için yapıp paylaştım.. Bu oyunun entityleri benim daha önceki mapım olan jail_superman 'deki 3 oda oyununun entityleridir ve Nefesim 'in hiç bir mapı ile alakası yoktur. Bu RMF daha önce çok daha önce birsürü haritada kullanıldı ki ilk defa oyunhavuzu 'nda çıkan bir şey değil ve oyunun fikri mülkiyeti Nefesim'e ait değil.. Benim herhangi bir şeyi çaldığım falanda yok.. ( Bu RMF'de )
-
Alıntı:
iyi güzelde LaGGeR in yaptıgı bowling randomlu deilki :ASD:ASD topu itiyorsun kendin hangilere denk gelirse siliyor bu kadar env beamsız random olmaz sadece sırayla istedigin kapıyı kapatabilirsin fakat sırayla beam ile raskele olur bizimi yiyon
-
env_beamsız randomulu olurmuş one öyle ronaldosuz maç gibi beamsız randomun oldugu sanmıyorum zaten türkiyeye randomu getiren kişi lagger ve beamlı getirdi lagger olmadan önce random denilen birşey yoktu biraz mantıklı düşünün
-
button ile random yapılıyor biraz araştır sonra konuya cevap yaz :)
-
Alıntı:
button ile random yapılıyor biraz araştır sonra konuya cevap yaz :)
banamı ögretiyorsun? butona multiyi baglarsın multiyi beama baglarsın beam raskele bi butona çakar ve random olur banamı ögretcen
-
Env_beamsiz Random var yada ben öyle kullandığımı sanıyorum Oyunhavuzundaki mapımdaki o 4 odalı oyunu düzenlemiştim şuan sorunsuz önce randomlu yaptığımda öyle bir hata almıştım randomsuz yaptım 1 Multi Manager 4 change target kullandım olmuş rastgele vuruyordu bir kapıya :D
-
raskele vurmaz sen yanlış hatırlıyorsun raskele vurması için beam kullancaksın
-
DaGGeR diye bir araştır eski mapper'lardan video'da çeker gösteririm boş anımda :)
-
DaGGeR entitydenmi anlıyor ya olmaz beamsız random
-
sağol bana gereken nasıl tekrar geldiğiydi
-
arkadaşlar ben jail oyun havuzunda görmüştüm nasıl o varil tekrar geliyor? ben bunu öğrenmek istiyorum