Cevap: TS3 VDS Alma ve kurma
Kardeşim segtor.com a bak fiyatlarına bakmadım ama en güvendiğim yerdir orası. Ben sana ts3 açmadada yardımcı olabilirim.
peki vds mi alayım vps mi fark olurmu ve en az kaç gb ram olamlı ?
artservers.com.tr ,bilirnetwork.com , natro.com , turhost.com da barınır herşeyim tek guvendıgım yerler oralar hepsinde arama özelliği mevcut mesaj bırak arasınlar seni ne istiyosn derdni anlt onlar halletsn sn sadece fatranı ode en ucuz neresi verirse ve destek sağlarsa oryla anlaş
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Bu siteden alabilirsin makinaları güzel istediğin kadar ip secebilirsin.
Kod:
Reklam nedeniyle kaldırdım.
Makinana kurulum yapmayı bilmiyorsan hiç uğraşma derim fakat yinede uğraşacaksan videoları falan var forumda makinan linux olacak attığım siteden alırsan linux'a PuTTy ile erişim sağlayacaksın site sana root şifresi verecek panelinde gerekli bilgiler olacak PuTTyi açtığında root yazacaksın ardından root şifresini gireceksin putty komutları vardır forumda yoksa açarız konusunu şimdi komutları tam hatırlamıyorum yanlış olmasın ekteki dosyayı indirip kısayol kurulumu yapabilirsin.
https://t1310.hizliresim.com/1g/k/tnb49.jpg
Yaptığınız reklamları özel mesaj yoluyla yapın. Konularda REKLAM YAPMAK YASAKTIR!
Tamam enes hem yardımın için hem kurallara uydugun için teşekkür ederim.
Alıyorsan Site vermicem Sadece Öneri Dedicated Yada Vds Al Vps Ler Den Memnun Değilim Çünkü Sana Özel Sunucu Vds Sanal kiralik sunucu dedicated sana özel makine en yiisi dedicated pahalı ama istersen vds :D al Bot İstersen Sistem Gereksinimleri Söylüyom ;
Sven 100 ü Ge.iyorsa Trafik 500 Gb 1 tb arası al HDD Alan Yani 30-40 Gb Al Ram Botlu 6-8 ( Kasmaması İçin) Gb Botsuz 2-6 Gb ARası Al Problem Değil Hadi Kolay Gelsin İyi Forumlar
Eyvallah berkan , reset adamın bütçesine göre gördüğüm en ideal vds makinasını attım adama ondan neler çıkar neler :)
Size Uygun Fiyatlara Vds Sağlayabiliriz pm yoluyla ulaşabilirsiniz.