Cevap: Socp php panel kurulumu ve panel
Hotfile kapandı linki ek'e al.
HOTFİLE KAPANDIGI ICIN LINK CEKEMIYORUM
Bende çalısan mevcut fakat tasarımı ve çok geliştirdim onun için kendim kullanıcam eger yogun istek gelirse şuanki prosunucumun kullandıgı paneli açıksa herkese sunucam ciddiyim!
merhaba ben bu socp paneli istiyorum. acaba burada ek olarak paylaşmanız mümkün mü?
Uyarı : Arkadaşlar yukarıdaki kodlar ile web serveri kurarsanız. yum install kodu devre dışı kalacaktır devre dışı kalacaktırdan kastım örneğin : yum install screen bu komutla kurulum yapamayacaksınız. Kurulum yapmak için kodu böyle kullacaksınız. yum -y --enablerepo=webtatic install screen.
manic malesefki link yok ekte katamıyorum zaten linkteki çalışıyormuydu bilmiyorum bende çalışanı mevcut ama onu çalıştıradana kadar emek harcandı onun için paylaşamam
Cevap: Socp php panel kurulumu
Panel kaldırıldığı için başlığı değiştirdim.
elinzde sql de mi yok?
bende panel var sql lazım.
elimde çaışan panel var socp ama tasarımı fflan herseyıyle degişik %100 çalışıyor zaten aressunucu adı altında 100 TL ye cspoyraz'a sattım ciddi alıcıysanız iletisime geciniz paneli kullanan sunucu suan olarak Cspoyraz Kontrol Panel burası var alıcılar iletişime gecsin! skype : [email protected] yada cssunucumsky
cspoyrazın paneli kullandım hiç güzel değil.
Buyrun panelin linki @lovbattery rh arkadaşımız link verdi size vermek istiyorum:https://www.csplague.com/attachments/panel-gelistirme/6804d1389175777-socp-panel-socp.rar bu da sql dosyasinin linki : socp Sql rar sifresi:csplague.com
özel yaptırırsan gene yaparız ama tuzlu kaçar
Sql elimde mevcut İsteyen eklesin [email protected]
@Byhard07 dostum ben zaten hem klosr ve sql paylaştım yanı senin mailden vermene gerek yok :)