-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Basebuilder Zombi Sınıfı
Selamun aleyküm arkadaşlar herkeze iyi akşamlar.
Coder arkadaşlardan bir isteğim olacaktı altta indirme linkini verdiğim basebuilder zombie sınıfı sma dosyasına Görünmez Zombie ve İnsan Kılığına Giren Zombie özellikleri eklemenizi istiyorum. Her ikisininde HP'si 2500 yaparsanız sevinirim , görünmez zombie plaguedaki gibi ctrl bastıgında gorunmıyecek şekilde olacak teşekkürler...
-
Cevap: Basebuilder Zombi Sınıfı
Alıntı:
İnsan Kılığına Giren Zombie
Bunu biraz daha açar mısın?
-
-
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Yok orasını anladım :D demek istediğim işlevi ne olacak, bu zombi sınıfını seçince model olarak T veya CT'ye mi benzeyecek?
EDIT:
Basebuilder bende yüklü olmadığı için test etme şansım olmadı.
-
Zombie CT'ye benziyecek o sekilde oyle degilmi?
tamamdır degil mi
-
Alıntı:
xLdeJavu Nickli Üyeden Alıntı
Zombie CT'ye benziyecek o sekilde oyle degilmi?
tamamdır degil mi
Söylediğim gibi test etme şansım olmadı sen bir dene önce olmazsa düzeltirim.
-
kardesim kamuflaj zombi olmus ama T modeli oluyor CT modeli olmasi gerekiyor
Gorunmez zombide olmamis yardimci olursan sevinirim
@JDM
-
-
kamuflaj olmus gorunmez zombi gene olmamis :D
-
Alıntı:
kamuflaj olmus gorunmez zombi gene olmamis :D
Olmayan ne birde onu söylesen daha hızlı yardım alacaksın olmamış deyip çıkıyorsun işin içinden :|
Ayrıntılarıyla söylersen yardım edeceğim.
-
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
Olmayan ne birde onu söylesen daha hızlı yardım alacaksın olmamış deyip çıkıyorsun işin içinden :|
Ayrıntılarıyla söylersen yardım edeceğim.
olmayan tek şey : gorunmez zombide ctrl bastıgında görünmez olmamasıdır. Ctrl basılı tuttugunde gorunmez olması gerekiyordu ama olmamis
-
Pekala daha sonra bu konuyla ilgileneceğim şuan telefondan giriyorum ne yazık ki.
-
-
PHP- Kodu:
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <hamsandwich>
#include <fakemeta>
#include <basebuilder>
#define PLUGIN "[Basebuilder]: Gorunmez Zombi"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "JDM"
new const zclass1_name[] = { "Gorunmez Zombi" }
new const zclass1_info[] = { "CTRL -> Gorunmez Olur" }
new const zclass1_model[] = { "bb_classic" }
new const zclass1_clawmodel[] = { "v_bloodyhands" }
const zclass1_health = 2500
const zclass1_speed = 260
const Float:zclass1_gravity = 1.0
const zclass1_adminflags = ADMIN_ALL
#define TANK_ARMOR 200
new g_zclass_invis, g_AInvis
public plugin_precache() {
g_zclass_invis = bb_register_zombie_class(zclass1_name, zclass1_info, zclass1_model, zclass1_clawmodel, zclass1_health, zclass1_speed, zclass1_gravity, 0.0, zclass1_adminflags)
}
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "OyuncuDogunca", 1)
g_AInvis = register_cvar("bb_zombie_invisibility", "0")
}
public OyuncuDogunca(id) {
if(!is_user_alive(id)) return;
if(bb_is_user_zombie(id) && bb_get_user_zombie_class(id) == g_zclass_invis) {
if((pev(id, pev_flags) & FL_DUCKING)) {
set_pev(id, pev_rendermode, kRenderTransAlpha)
set_pev(id, pev_renderamt, get_pcvar_float(g_AInvis))
}
}
}
/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE
*{\\ rtf1\\ ansi\\ ansicpg1254\\ deff0\\ deflang1055{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ f0\\ fs16 \n\\ par }
*/
-
@JDM Bende bu plugini serverime yüklemek istiyorum fakat olmuyor serverim oyun yöneticisinden açıldı hata veriyor nedeni ne olabilir
-
Alıntı:
forumm Nickli Üyeden Alıntı
@JDM Bende bu plugini serverime yüklemek istiyorum fakat olmuyor serverim oyun yöneticisinden açıldı hata veriyor nedeni ne olabilir
Aldığın hatayı söylersen daha kolay yardımcı olabilirim.Çünkü böyle hata alıyorum dersen ben yardımcı olamam sonuçta müneccim değilim (:
-
haklısın ama bu oyun yöneticisi sistemi nasılsa kabul etmiyor eklenti hatali diyor yani şunun için sordum eklentide bir hatamı var.
- - - - - - - - - -
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
Aldığın hatayı söylersen daha kolay yardımcı olabilirim.Çünkü böyle hata alıyorum dersen ben yardımcı olamam sonuçta müneccim değilim (:
haklısın ama bu oyun yöneticisi sistemi nasılsa kabul etmiyor eklenti hatali diyor yani şunun için sordum eklentide bir hatamı var.
birde konuma bakarmısın : https://www.csplague.com/istek-cs-1-...-vip-menu.html
- - - - - - - - - -
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
birde konuma bakarmısın : https://www.csplague.com/istek-cs-1-...-vip-menu.html
-
Eklentiyi test etmedim bb mod yüklü değil çünkü bende ama sorunsuzca compile oluyor eklenti.
EDIT:
Compile edemiyorsan ->
-
Alıntı:
- - - - - - - - - -
birde konuma bakarmısın :
https://www.csplague.com/istek-cs-1-...-vip-menu.html
Oyunyöneticisi sisteminin hata algıladığı falan yok. Saçma sapan komutları bloklamışlar o kadar. Sma da client_cmd varsa console_cmd yapın. Yoksa yapıcak bir şey yok. Oyunyöneticisi kurmanızı istemiyor demektir.
- - - - - - - - - -
Alıntı:
- - - - - - - - - -
birde konuma bakarmısın :
https://www.csplague.com/istek-cs-1-...-vip-menu.html
Oyunyöneticisi sisteminin hata algıladığı falan yok. Saçma sapan komutları bloklamışlar o kadar. Sma da client_cmd varsa console_cmd yapın. Yoksa yapıcak bir şey yok. Oyunyöneticisi kurmanızı istemiyor demektir.
-
bu benım attıgım zombi sinifiyla birlestirir misin birlestirilmemis gibi gozukuyor
-
Sen attığımı yükle yeter.
-
yok gene olmamis :D neyse boşver eline saglık genede
EDIT:
o gorunmez zombiyi silip tek kamujlaj zombı olacak sekilde yolllar mısın zombi sınıfını madem gorunmez zombı olmuyor saglık olsun :)
-
Alıntı:
yok gene olmamis :D neyse boşver eline saglık genede
EDIT:
o gorunmez zombiyi silip tek kamujlaj zombı olacak sekilde yolllar mısın zombi sınıfını madem gorunmez zombı olmuyor saglık olsun :)
Buyur;
-
@JDM @akcaliberkk
BU EKLENTI BENIM SUNUCUMA YUKLENMIYOR NEDENI ISE BIND KOMUTLARIYMIŞ ANLAYAN CODER ARKADASLARIM YARDIMCI OLABILIRMI.
-
Bind kodlarıyla bu eklentilerin ne alakası var? :|
-
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
hiç bir fikrim yok olan sizin emeğinize oluyor. sunucu 1 numara istediğimin eklentiyi kuramıyoruz.
sma dosyalarinda "client_cmd" komutu serbest bırakılmıştır ancak client_cmd ile birlikte bind komutu kullanınırsa hata verecektir.
sma dosyalarında "CreateFakeClient" komutu tamamen yasaklıdır.Eklentiniz direkt olarak hata verecektir.
- - - - - - - - - -
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
hiç bir fikrim yok olan sizin emeğinize oluyor. sunucu 1 numara istediğimin eklentiyi kuramıyoruz.
BELKI BU KOD ' dan Anlarsın: sma dosyalarinda "client_cmd" komutu serbest bırakılmıştır ancak client_cmd ile birlikte bind komutu kullanınırsa hata verecektir.
sma dosyalarında "CreateFakeClient" komutu tamamen yasaklıdır.Eklentiniz direkt olarak hata verecektir.
-
Söylediğim gibi bu eklentilerde herhangi bir bind, client_cmd vb. komutlar bulunmamaktadır.Ticket atarak sorununuzu sunucu sahiplerine iletiniz, sorun bizden kaynaklı değil çünkü
-
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
Söylediğim gibi bu eklentilerde herhangi bir bind, client_cmd vb. komutlar bulunmamaktadır.Ticket atarak sorununuzu sunucu sahiplerine iletiniz, sorun bizden kaynaklı değil çünkü
Biliyorum @JDM Kardeşim senin pluginlerini kaç kez yükledim hata 0 ama bunların yaptıgı bişi var plugin sorunlu diyorlar kardeşim sen bana plugini atarmısın içinde GORUNMEZ ZOMBI OLMASIN AMA
- - - - - - - - - -
Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
Biliyorum @JDM Kardeşim senin pluginlerini kaç kez yükledim hata 0 ama bunların yaptıgı bişi var plugin sorunlu diyorlar kardeşim sen bana plugini atarmısın içinde GORUNMEZ ZOMBI OLMASIN AMA
-
Hangi plugini atayım anlamadım? :|
-
içinde kamufle zombi fast zombi güçlü zombi klasik zombi jumper zombi olanı ?
-
Çözülmüş İsteklere Taşındı.
-
JDM Bilgisayar okuyorum ve bu amx işine çok meraklıyım yazın amx plugin yazmayı öğretirmisin bana???
-
kardeşim senin verdiğin kamule zm icin sadece dokunulmaz yetkisi olan adminler kullanılabilecegi seklinde atarmisin lutfen? Alıntı:
JDM Nickli Üyeden Alıntı
Sen attığımı yükle yeter.
-
PHP- Kodu:
const zclass1_adminflags = ADMIN_ALL
->
PHP- Kodu:
const zclass1_adminflags = ADMIN_IMMUNITY