Eklenti 7193Eklenti 7192Eklenti 7191
Eklenti 7194
- - - - - - - - - -
yorumlarınızı bekleiyorum.
Printable View
Eklenti 7193Eklenti 7192Eklenti 7191
Eklenti 7194
- - - - - - - - - -
yorumlarınızı bekleiyorum.
1 yorumu esirgemeyin.
Abi çok iyi yaaaa :D Teşekkürler devamı gelsin :)
Merhaba arkadaşım ben panelin nasıl daha güzel olacağını söylemek için bi kaç istekte bulunucam
Yaparsan daha güzel olacağını düşündüğüm şeyler.
1- Panel'deki bazı dosya yerlerinin en-boy boyutunu ayarlayamıyorsun Ör: Sunucu adı rcon şifresi,Eklentiler,Modlar biraz basık oluor ve resimlerin HD'liği bozuluyor hoş bir görünüm olmuyor.
2- Ayar dosyası bölümünde sadece dosya adını yazman yeterli olucaktır. Dizinini belirtmene gerek yok.
3- Bazı yerlerin isimlerini küçük harfle başlamıssın bunları büyük harfle baslarsan şıklık kazınıcaktır panel.
4- Başlangıctaki İP Seçme bölümü ve 2. kez şifre yazma bölümünü kaldır bence gereksiz olmus böyle bir panele yakısmıyor.Sadece şifre girsek veya sabit bir kullanıcı adı belirleyebilirsin.
Bunlar sadece benim görüşlerim eleştiri olarak alma sakın sadece panelin nasıl daha güzel olacağını belirttim tabi herkesin düşüncesi farklı ama v5 te bu tüyolara dikkat edersen panelde görsel olarak güzelleşeceğini görebilirsin.
Bunun dışında Panelin gerkçekten oyunyöneticisi php paneline benzemiş dediğim şeylere uygularsan aynısı olur :) Teşekkürler.
tmm yaparım bidaki sürümüne
Kardeşim Güzel Olmuş Ama Gün ü Değiştirebilirsin Şurdan: C:/Program Files/valve/cstrike/addons/w/www/includes/songun.inc den :) ve çıkış buttonu çalışmıyor
ana.w ye gir bul a tıkla çıkış yaz
Şu Kodu Ekle: <li><a href="bilgilerim.w" class="nav-top-item no-submenu">müşteri bilgileri</a></li><li><a href="#"<li style="margin-bottom:0px">
<a href="auth.w?mode=logout" class="nav-top-item no-submenu">Çıkış</a>
</li></ul>
biz bu web modu linux makineye kuramaz mıyız
kurarsın ama linux makinaya php panel kurmanı tavsiye ederim.:)
lovbattery rh kardeşim çok iyi eline sağlık
;)
Emeğine Sağlık Kardeşim :)
kardes nasıl kurcaz bunu
- - - - - - - - - -
kardes nasıl kurcaz bunu
kardeşim bu webmod olduğu için addons/w/www klasörünün içine.
rar dan çıkan www klasörünün içindekileri at.
kardeşim bunu nasıl kurcaz
Lütfen konuya özen gösterelim , ayraçlar ile ayıralım görüntü koymak için görüntüler resminin altına koyunuz.
Konuyu açıklayınız değişiklikleri sununuz.
İndirme linkini indirme resimlerini koyunuz.
Kurulumu anlatınız ve resim ile ayrınız.
(kurulum)
(sifre)
(indir)
(resimler)
@lovbattery rh , konuya ilgi gösteriniz.
eyvallah teşekürler
Teşşekür inşallah işler deniyeceğim
yalnız panelden neden model felan ekleyemiyorum
olmuyo
eline sağlık kardeşim ama hala bazı yerler bozuk örneğin:
model plugin sound felan bu dosyaların hiçbirine birşey ekleyemiyorsun ekle diyorsun ama olmuyor.
ve adminleri listele yeri o şekilde değil orjinalindeki gibi yaparsan bi üst versiyonda daha iyi olur ve eklentilere bütün hepsini yüklersen daha çok ilgi çeker.
ve bazı yerlerde girince bi an panel değişiyo kenarlarda felan pembe renk çıkıyor bunları düzeltirsen sevinirim ama gine panelin süper çok hoşuma gitti.
ve kardeş senden bir isteğim daha var oyunyöneticisinin panelinin hiç editlenmemiş halini yaparsan dile benden ne dilersen ama herşeyi birebir aynı olcak en ufak hatasız olmasını istiyorum ne istersen vercem para bile dahil ciddiyim.
kurdum ip:port şeklinde yazdim girmiyor sayfa görüntülenemiyor ? niye kimse yardım etmiyo ... insanlık ölmüş !!!!