arkadaşlar bir kıza çıkma teklif etmek istiyorum ama bunun özel olmasını istiyorum ne önerirsiniz
not : kıza serler gibi aşığım :S
Printable View
arkadaşlar bir kıza çıkma teklif etmek istiyorum ama bunun özel olmasını istiyorum ne önerirsiniz
not : kıza serler gibi aşığım :S
Hmm bir arkisi sayesinde onu yılbaşı günü bir yere götür götür derken arkisiyle gezmeye gitsinler sende elinde güllerle orda çıkma teklif et :)
bilmiyorum kızla ardkaşlığımızın bozulmasından korkuyorum
ananı babanı al hiç teklif etme direk babasından isteyin :D :D
sen bizi kaç yasında sandın :)
şaka yaptım ciddiyemi aldın :D
almıştım Valla ben
En iyisi çat diye söylemek zaten kızın gönlü yoksa sen unut. :D
JocqeR e katılıyorum çat diyye söyle gitsin :D
Facebooktan yaz benimle çıkarmısın kabul etmezse kuzenim yazdı, yazarsın :P
bak imzandaki logo güzel olmuş mesela.
kızın ismi benimle çıkarmısın diye bi logo yap face'ne koy sonra şunu beyenirmisin diyerekten link at ve Mutlu Son :D
İlerde Benim Sayemde Evlenirseniz Kız Erkek Farketmez Çocun Adı Ozan Olcak :D
hahaha olursa tabiki kız nolursa ama okulda dalga geçerler yazık :D
Ses verdim sevene seni gösterdi kalbiyle , seni seviyorum... düşününce aslında iyi şeyler çıkıyor. :)
İnternet ortamından yazma. Yüzüne karşı söyle, kızlar romantizm sever. ;)
konu açma sebebimde o zaten :D
kzı facede bugun bana raketle vurdu yanlısklıkla facede dubraıma özur dılerım senı sevıyorum demıs bende senı sevıyorum dedım sonra facesınde cok mutluyum hehehe ama senı sevıyorumu arkdascaz yazmıstırbilmiyorum kafam karıştı :D
git yanına direk çıkma teklifi et kabul eder ;)
edit ---
adam sevinçten klavyenin tuşlarını yuttu galiba.
TAktik KRal :D
harbi (l) bu
bence bir kağıda iki kutucuk ciz birinin yanına arkadaş oburunun yanına kız arkadaş yaz sonra onun kitabının arasına koy daha sonra kagıdın en altınada birini seç ... yaz ismini yaz daha sonra zamana bırak :D
cocuk gibi teklifler olmasın evet yada hayır gibi ben zamanında yadayı secmıtım suan durumlar karısık :D
en iyi boğaz kenarında restoranta götür tek taş al şaşırır kalır evet der :)
hahaha :D iyice ilerlettınız suan sevgilisi olan 1 kişi yazsın :D