Merhaba Arkdaşlar Bugun sizlere Simpla admin php paneli paylaşıyorum Tasarım Mustafa Seçkin'e aittir.
Buyrun güle güle Kullanın
İndir : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
indirme-2: İndir panel oyuny zip
Printable View
Merhaba Arkdaşlar Bugun sizlere Simpla admin php paneli paylaşıyorum Tasarım Mustafa Seçkin'e aittir.
Buyrun güle güle Kullanın
İndir : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
indirme-2: İndir panel oyuny zip
Bilgileri doğru girdiğim halde panele girmiyor ? Yönetim paneline giriyor fakat diğer müşteri giriş paneline girmiyor ?
Kardeşim skype adresim: [email protected] GEl yardmcı olayim
Resim Falan Koysaydın :)
Bu Arada Prosunucum Paneli + Sadece Simple Admin Tasarımı Giydirilmiş Üzerine :)
arkadaşım olay şu zaten https://www.csplague.com/panel-gelis...l-istek-3.html en son sayfaya bakarsan burda açıklamısım kodlar bana ait degil sadece tasarım gıydırdım diye gelip araştırmadan laf yapmayın allah allah ! sorunu olan arkadaslar cssunucumsky ekleyin bi bakarız!
Zaten panel bende vardı Ama Mustafadan önce paylaşmak istemedim :)
Oyunyonetici PHP paneli bende mevcut fakat 1 yıllık guncellemesinden sonraki belli kişilerde var bu panel başka kimsede yok ayrıca dagıtılmasıda yasak.
Ben kendi adıma koydum itirazın mı var ?
abi sacma sacma konusmayın ya oyunyoneticisinin kendi kodlaması var uniquegamesmiydi neydi onlar cıkardı sanırım ilk extragb gibimidir nedir bende kullandım bariz açıklar vardı zaten extragb de sanmam zaten serhatın face profiline bak adam dunya turu yapıyo bok gibi para var extragb ile aynı kod olsa bile şimdiye degiştirmiştir ondan rahat olun siz.
Extragp kenan duman Tarafından csfrekansa kodlanmıştı. uniquegames de bir yerlerden eline geçirmişti ve paylaşmıştı olay bu
haklısınız beyler :S
Dediğin gibi paylaşan uga.
@dropped senin dediğin o o.y paneli cskonsoldaki şifreli çakmalardan olmasın? :)
- - - - - - - - - -
@droppod senin dediğin o o.y paneli cskonsoldaki şifreli çakmalardan olmasın? :)
VolanX ... kodoşa bak ben senmiyim.
Panel dilendigim mi sen kendini çok yükseklerde görüyorsun bide velet mi ? herşey yaş da olsaydı ohoo bu forumu terket kendi çöplügüne geri dön burada fazla laf yapma.
Forumda bu zaman kadar kimseyle bu kadar dalaşmazdım ama senin gibi çömezler olunca yapacak birşey yok boş konuşuyorsun boşş. Eklenti 9104 gir bakalım hani diyorsun ya oyunyonetici çakmalarından filan.
144pixel mi bu resim ne bu :D :D Başka resim bulamadın mı :)
Webmod olmasın bu uptime bile yok :D
Birader bana çakma çakma kanıtlarla gelmeyeceksin.Yaşın kaç başın kaç çocuksun daha. Kendimi yüksek görüyorum ama senin gibi ordan burdan kod almıyoruz koçum.
Kendini bir şey olarak görebiliyorsan sende php bildiğini kanıtla belki gözümde bir saygın olur. Warez, editçi kısaca lamerin tekisin. Ben forumda isteseydim kendi projelerimide paylaşırdım ama emek olmayan bir ortamda neden paylaşayım footer değiştiriliyor emeğe saygı yok.
Çömez demişken bence büyüklerine saygılı ol :)
Sıkılınca buraya giriyorum rahat ol ;)
Senin gibilerine saygısızlık yapılır.:mad:
Birde attığın o panel varya @impawnu 'nun :D Kafan kıyakmış :D
https://www.csplague.com/cop-kutusu/...m-kontrol.html
Evet evet evet :D Günlerdir elimde oyunyöneticisinin paneli var diyip diyip attığın resime bak :D Benim 2 yıl önce yapmış ve bu sitede bile satışa sunduğum panel :D Yaw arkadaş günlerdir atarlandın yok yasakmış yok paylaşılmazmış falan :D Rezil ediyorsunuz kendinizi varya
Droppod bu attığın yorumdan sonra bizlere kim olduğunu gösterdin (Ortalıkta boş boş laf yapan biri olduğunu). Gelelim asıl konuya attığın resim impawnunun eskiden yapmış olduğu paneldir.
Zamanında impawnuyla birlikte bir şeyler yaptığım için bende projelerini biliyorum Uğur'un. Bende ordan hatırladım hemen :)
Burda birine laf atmak bana düşmez ama bir şeyleri çalıp çırpıp yapıyormuş gibi gösteren insanlara sinir oluyorum. Lamer oluyor böyle kişiler işte.
Panel Güzel olmuş
linkler kırık herhalde girilmiyor
bu panelı kurdum hersey guzel ama serverle baglantı kuramıyor yonetıcı ve admın panelı server ı gormuyor