Merhaba arkadaşlar sizden istedigim plugin servere giren oyunculara otomatik ülke tagi vermesi örnek ben turkiyeden giriyorum [TR] tagi eklicek başkasi fransadan giriyorsa [FR] tagi eklicek bu plugini istiyorum Bu plugini yabanca serverlarda gordum
Printable View
Merhaba arkadaşlar sizden istedigim plugin servere giren oyunculara otomatik ülke tagi vermesi örnek ben turkiyeden giriyorum [TR] tagi eklicek başkasi fransadan giriyorsa [FR] tagi eklicek bu plugini istiyorum Bu plugini yabanca serverlarda gordum
Tagı nereye ekleyecek ? 'tab' tuşuna bastığımızda açılan skor tablosunda mı? Yoksa say konuşmalarında mı ? Veyahut servera girdiğinde rankla beraber verilen bilginin yanında mı ? Ya da son olarak direkt nicke mi ?
Tabdada gozukuyor rankdada saydada
Guncel
Plugini denemedim. Bir forumda dolaşırken gördüm isteğini karşılarmı bilmiyorum. Umarım işini görür.
Güncel #2
Güncel
Güncel #4
Güncel #5
Güncel #6
Güncel
Birde bunu dene.
Güncel #7
- - - - - - - - - -
Güncel #7
Güncel #8
Güncel #9
Güncel #10
Güncel #11
iiyi
Güncel #12
angrflow cok işime yaradı
Güncel #13
biri yardım eder diye pek ellemedim konuyu ama baktım ki kimse bakmıyor bi araştırayım dedim sanırım buldum istediğin olayı. Resimde atıyorum.SMA ektedir. İstediğin plugin buysa ve çalışırsa mutlaka haber ver
https://dosyaresim.com/?di=YSHU
tşk