-
Zombi plague icin silahmenu
arkadaslar benim zombi plague için silah menü pluginine ihtiyacim, var normal de Zp de otomatik silah menü var fakat menü bozuldu bu yapacağınız menü eskisinin kapatıp onun yerine geçmeli 1. Ve 2. Silahlar diye 2 ye ayrılmalı yani 1. Silahı(ana silah) seçtikten snra 2.silah menüsü(tabancalar) gelmeli ve son olarak silah menusunde makineli(m249) olmasın şimdiden çok tesekkur ederim iyi günler ...
-
Cevap: Zombi plague icin silahmenu
Arkadaslar Zombie Plague için olacak bu arada ...
-
-
@AnqRfLow sen yapabilirmisin ?
-
Menü olayı basit de ben bu zombie moda uyarlı eklentilerin olayını hiç bilemiyorum kusura bakma.
-
yinede teşekkür ederim baktığın için :)
-
Menü kolayda kardeş bu zombie için yoğun çalışmak lazım bide zaten zombieplague modunun içinde olur bu plugin böyle zm için bulamazsın
-
-
ruttemfal kardeş adam zombie için istiyor senin söylediğin DeathMatch
-
Alıntı:
dogukan12358 Nickli Üyeden Alıntı
ruttemfal kardeş adam zombie için istiyor senin söylediğin DeathMatch
Bu sadece deathmatchin silah menusu yani sonucta denemesinden zarar gelmez kardesim
-
kardeş ama deneyince bide zm nin silah menüsü var yani 2 silah menü birden açılır veya 2 side açılmaz
-
Bir plugini baska bir pluginden iptal edebilceklerini sanmiyorum zm nin silah menüsünü atin ona göre düzenlesinler.
-
Evet Öyle olur fakat benim serverimde silahmenu modun içindeydi
Sanırsam bundada Böyle yoksa Editleyebilrdi adam
-
Aynen silah menü mod' .ini dosyasında ayarlanabiliyor fakat ben ayarliyorun kayıt ediyorum ondan sonra harita degistiriyorum bir de bakıyorum ki eski haline dönmüş bunun nedeni ne olabilir ? @dogukan12358
-
mod.ini derken zplague.ini nimi kastediyorsun
-
Çabaladım ugrasmaya çalıştım ve yaptım :)
Dosya Eke alınmadığından link https://www.mediafire.com/?y22ogudjtgms9hp
-
Alıntı:
ruttemfaal Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşın verdiğini kullanabilirsin. Bu arada orijinal silah menüsündeki hatayı açıklayabilirsen daha iyi olur yani kaynak kodlarını falan karıştırdıysan o yüzden bozulmuş olabilir.
-
Zombieplague.ini dosyasında silah menü ayarları karıştı düzeltiyorum kayıt ediyorum fakat map değiştikten sonra eski hatalı haline dönüyor (webftp kullanıyorum) bu yüzden sizden ayrı bir silah menü plugini istedim,başka bir yol da aklıma geldi yeni bir zombieplague.ini dosyası oluşturmak ismini zombieplague2.ini koysak bir plugin yardımıyla mod ayarlarını zombieplague.ini dosyasından değilde zombieplague2.ini dosyasından alsa olabilirmi ? Yani bir takim yönlendirme plugini gibi ?
-
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Dediklerinizden yola çıkarak zombieplague.ini dosyasını zombieplague2.ini olarak değiştirin ve .sma .amxx dosyalarını yükleyin
-
Tesekkur ederim fakat web FTP 200 kb'dan fazla dosya almıyor bu plugini 2 ye ayirabilirmiyiz birde zombie_Plague.txt(lang dosyası) dosyasinida zombie_plague2.txt(lang dosyası) dosyası haline çevirebilir misin ?
- - - - - - - - - -
Not:csduragi sadece sma dosyası kabul ediyor
-
.txt dosyası olmaz ama .sma dosyasının boyutunu düşeürmek lazım ugrasıyorum bide csduragı mı swniz
-
Not csduragi sadece sma kabul ediyor @dogukan12358
- - - - - - - - - -
Evet csduragi. tmm txt olmasa da olur smanin boyutunu düşürmeliyiz ama :(
-
başka bir zombie plague mod bulman lazım istiyosan yardımcı olabilirim
-
Zp 4.3 fix 5a gibi bir şey mi ? 4.3 olsun 200 KB dan küçük olsun yeter,ben turkcelestiririm Zp sınıf extra item eklerim,bu arada allah senden razi olsun adamsinn !!
-
dediğin modlar var ama gerçekten 200kb dan küçük bulmak zor ama arıyorum
-
-
kardeş senin bu eski bozuk olan modun sması varmı
-
Var hatta istek bolunde "debug hatası ayrıntılı" başlığı altında paylastim oradan tegmin edebilirsin
-
-
Sen supersin yaa bunu kurayim sana ozelden ip yollucam serverime kesinlikle bekliyorum :)