-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Kelime Vurgulama Plugini ( Word Marking )
(pluginhakkında)
Bu Plugin Oyunda Sizin Belirlediğiniz Kelimeleri Oyuncular Yazınca o Kelimeyi Yeşil Olarak Yazar. Resimdede Gördüğünüz Gibi. word_marking.ini Dosyasının İçine Vurgulamak İstediğiniz Kelimeleri Yazınız.
(resimler)
https://www.csplague.com/CSPResimYuk...ex.php?di=ZR7V
(kurulum)
word_marking.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının İçine
word_marking.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının İçine
word_marking.ini Dosyasını addons/amxmodx/configs Dosyasının İçine
addons/amxmodx/configs/plugins.ini Dosyasının En Altına word_marking.amxx Yazıp Kaydedin
Son Olarak Map Değiştirin.
(sifre)
csplague.com
(indir)
-
-
-
-
-
Cevap: Kelime Vurgulama Plugini ( Word Marking )
güzel plugin :D resimde öyle :D
-
-
-
-
-
sadasdas
---------- Alttaki Mesaj Zamani 06:44 ---------- Önceki Mesaj Zamani 06:43 ----------
asdasdas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)Arkadaşlar Serverimizde Hiç Lag Yoktur. Serverimizde Slotluk Bizim Hediyemizdir. Gelmek İsteyen Bilgi Almak İçin Beni Facebook'dan eklesin yeterlidir. Gereken Tüm bilgileri benden alabilirsiniz. Hayır Ben Bilgi İstemiyorum Diyorsan Buyur Seni Bekliyoruz. 95.173.175.171 Tekrarlıyorum 95.173.175.171 Adresimize Gelebilirsiniz Serverimize Gelip Mapper Modelci LAzım mı diye sormayınız Lütfen. Bu Arada Serverimizde Klima Yoktur Sobalıdır. :):)
-
-
-
-
-