Merhaba arkadaşlar bu gün size vhe de 1hp map yapımını anlattım crytek arkadaşımız istedi umarım yardımcı olmuşumdur hepinize iyi mapler
(videolar)
valve hammer editor 1hp map csplague - YouTube
Printable View
Merhaba arkadaşlar bu gün size vhe de 1hp map yapımını anlattım crytek arkadaşımız istedi umarım yardımcı olmuşumdur hepinize iyi mapler
(videolar)
valve hammer editor 1hp map csplague - YouTube
ellerine saglık
Önemli değil :D
boyle ugrasmaya gerek yok game_player_hurt yerlestir damege to appy e 99 yaz name kısmınada game_playerspawn yaz bu kadar artık mapa gırdıınde 1hp 'n olcak.
yanlız ozamanda buyu engellemen gerekicek varya bilmediğim tek kunu buyu engellemek game parametersden mi ne yapılıyor ama o nerede bilmiyorum :D
videodan hiç bir şey anlamadım çok karışık bence generalin dediği doğru ama buy nasıl Kaldırıcaz ?
Eline,emeğine sağlık.
Bi kutu yaparsın aaatrigger ile kaplarsın func_buyzone ozelligi ver bu kutuyuda oyuncuların ulasamıyacagı yere koy boylece buy kullanamazlar.
saol :D güzel fikirmiş
Teşekkürler.
Kaptan Benim mSN Ekle [email protected]
teşekkürler..
Eline sağlık ancak bende o teleport özelliği verme için özellik yok :(
https://www.csplague.com/vhe-dosyala...html#post39182 indir bun fgd yi tanıt vhe ye gelir
Eline Sağlık :D güzel olmuş...
Beyler Özellikle mapperlar ben sizden csp ye özel bir map istiyorum eğer yapmayı düşünürseniz en kısa zamanda csp özel haritalar bölümüne videolu bir şekillde eklemeyi düşünüyorum olmassa kroki çizeceğim
iyide usp ile baslırıoruz adam vurcak onu nası duzeltcez
cevap veren yokmu?
Video gerçekten açıklayıcı olmus eğer sen hazırladıysan tebrikler kardeş.
Teşekkürler