-
Model Ekleme
merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir yoktum :)
say'dan /addmodel yazınca
1- Model Seç ( addons/amxmodx/configs/addmodel.ini olucak ve burada "models/noelagaci.mdl" mesela bu şekilde yani smanın içinden model ekle model çıkar yapmayalım...
2- Aimini Tuttuğun Yere Modeli Ekle
3- Aimini Tuttuğun Yerdeki Modeli Sil
4- Yapilan Degisiklikleri Kaydet
Artık o model orda sabit kalsın, ha kırılma kırılmama meselesi onuda şöyle yapalım, Model Seçildikten sonra
Modelin HP'sini Ayarla
1-GODMODE OLSUN(Kırılmasın vuramasınlar vs.)
2-2000 HP (2000HP canı olucak vurunca kırılacak, el başı tekrar gelicek aynı yerine)
-
Cevap: Model Ekleme
bunu yapacak arkadaşlar paralı yapar ben olsam en az 30 TL isterim :)
-
-
Hiç bir konu hakkında fikri olmayıp buraya gelip bence 30 tl bence paralı vs. gibi boş boş yorum yapan insanlar son zamanlarda o kadar çoğaldı ki...
Madem yardım etmeyeceksin boş yere yorumda atma...
-
mantıklı bir plugin yapılırsa çoğu kişinin işini görecektir.
-
Eralp zaten her boku parayla satıyorsun bırakta adamlar para için değilde sırf yardım etmek için yapsın parayla satın aldığın şeyleri satarsın netten bulduğunu satarsın :D
-
Modeller bir şekilde haritaya eklenebilir ancak vurulması mümkün değil. Bunun için modelin atanacağı entity'nin size değeri modelle eşdeğer olmalı. Ancak modelin boyunu bulmak mümkün değil.
-
Peki o zaman vurulmasın :)
Vurulma olayını geç hocam.
-
Tamamdır, benim de hoşuma gitti yapınca siteye ekler buradan bildiririm :)
-
Hocaaaam o benim fikrim gizliden ver sen bana yılbaşı ağacı falan ekliyecektim :D
-
Yok öyle :D Özelden isteyecektin o zaman ;)
-
Ben öyle bi insanmıyım açtığım isteklere bak millet benim sayemde gelişiyor çağ atlıyor :D
-
Yapilamayacagini tahmim ederek konu aciyorsun yapilabilecegini gorunce herkeste olmasin istiyorsun. Bunun icin ya kendin yapmaya calisicaksin ya da yapabilecek kisilerle bizzat irtibata gecmelisin. Is isten geçti yani
-
Herkeste olmasını istemesem kendi plugin paketimi paylaşmam ayrıca öyle olsa revmenu diye bir şey olmayacaktı :))
-
Ayrıca sen "Yapilamayacagini tahmim ederek konu aciyorsun yapilabilecegini gorunce herkeste olmasin istiyorsun" demişsin ya okuduğunu anlayamıyorsun ki öyle olduğunu tahmin ediyorum anlama konusunda sıkıntın var çünkü serverıma gelip ikinci bi osmanlı istemiyoruz dediniz, ki siz burda 2. siz oluyorsunuz böyle bir şey diyen birisinden bu yorumu almak hiç şaşırtmadı :))
neyse bu yazdığımıda cevap olarak kabul et çünkü saldırganlığı ilk gösteren sensin :))
-
-
Konu Çözülmüş İsteklere taşınabilir (y)
-
Ct ye oto silah verme plugini istiyorum
- - - - - - - - - -
CT YE OTO SİLAH VERME PLUGİNİ İSTİYORUM
-
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.