Cevap: PC ' ye Linux Kurulumu
Sagolun hocam.Elinize saglik.Bir sorum olacak.Pardus degilde debian kursak olmaxmi.Debian daha basit gibi.
Linux kuracaksanız ubuntu öneriyorum. Bilgisayarınıza virtualbox veya vmware yükleyip sanal bilgisayar oluşturabilirsiniz.
Alıntı:
buracat Nickli Üyeden Alıntı
Linux kuracaksanız ubuntu öneriyorum. Bilgisayarınıza virtualbox veya vmware yükleyip sanal bilgisayar oluşturabilirsiniz.
Vmware ile server kurup cs kurarsak oyunu disardan baglanip oynayabilirlermi? Ayrica linux'u cs server icin kuracagim.
- - - - - - - - - -
Alıntı:
buracat Nickli Üyeden Alıntı
Vmware ile server kurup cs kurarsak oyunu disardan baglanip oynayabilirlermi? Ayrica linux'u cs server icin kuracagim.
Fark etmez VmWare ilede kurabilirsin fakat portları falan ayarlaman lazım.
Alıntı:
MaMiBey Nickli Üyeden Alıntı
Hocam wmvare ile linux kurulumu yaptım ssh kurdum açtım modemde 22 portuda açık fakat bir türlü putty bağlantısı kuramadım.İnternette okuduğum birkaç makalede superonline galiba port açmaya izin vermiyormuş.Bu doğrumu .Şimdiden teşekkürler.Bu arada putty'deki hata connection refused.
- - - - - - - - - -
Alıntı:
MaMiBey Nickli Üyeden Alıntı
Hocam wmvare ile linux kurulumu yaptım ssh kurdum açtım modemde 22 portuda açık fakat bir türlü putty bağlantısı kuramadım.İnternette okuduğum birkaç makalede superonline galiba port açmaya izin vermiyormuş.Bu doğrumu .Şimdiden teşekkürler.Bu arada putty'deki hata connection refused.
İnternet sağlayıcınının müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında yardım alabilirsin veya sabit port aylık 5 lira onuda alabilirsin.
Connection refused hatası port yüzündenmi ?
Ayrıca putty e ipv4 adresimi yazıyorum.
Merhaba değerli forumdaşlar vmware üzerinden kurulumumu yaptım artık putty ve filezilla'dan erişim sağlayabiliyorum.Artık herşey hazır gibi görünüyor.Mysql'e bağlantı sağlayamadım sağlar isem sizlere bilgi sağlarım.Herkeze iyi günler.
Merhaba hocam.Ssh bağlantısında bir sıkıntı var.192.168.1.3 adresi üzerinden putty filezilla vs bağlanıyorum ama dışarıdan ip-adresim.net deki ip den bağlanınca connection time out hatası veriyor.22 Portu modemde açık.Vmware internet ayarı bridge'de.Yadımınızı bekliyorum.ip-adresim.net deki ipden nasıl ssh bağlantısı kurarım.(bağlanmaya çalıştığım makina aynı wifi 'ye bağlı değil.Sanal sunucu olan makina farkli wifi ye bağlı.
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Mamibey Lütfen Bu Sorun'a Bi Çözüm Bul Teamspeak Server İndirdim Teamspeak.com 'dan Serveri Açıyorum Sürekli Bu Hatayı Veriyor.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.