Sabahtandır Bunla Ugraşıyorum Bi Yardım
Teamspeak3 Windows Server Kurdum Lisans Hosting Sağlayıcısı Vardı teamspeakturk'den Kurdum
İsterseniz Bi Göz Atın https://twitter.com/teamspeakturk/st...86126696349696
Burdaki Videoyu'da İzledim Gerekli Winrar Dosyalarınıda İndirdim Videoyu Adım Adım Yapdım Tsyi Bi Şekilde Açtım
Tsye Kendi Yedeğimi Attım 32 Kişilikten 128 ' e Yükselttim Sonra 2:30 Saat Civarında Açık Kaldı Sonra Kapandı Lütfen
Biri Bu Konu Hakkında Yardım Etsin Gerekirse Face Verim Teamviewer'dan Göstersin.
Cevap: Sabahtandır Bunla Ugraşıyorum Bi Yardım
Lisansdan dolayı kaynaklanmıştır.
nasıl bi çözümü yokmu anlatın şunu tek sorunum bu :confused:
Kurduğunuz teamspeak sürümü nedir ?
en güncel sürüm sanırım 3.0.11.2
Hosts dosyasını düzgün ayarlamamışsındır...veya emülatörü calistirmamissindir..
hosts dosyası bu şekilde :
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 accounting.teamspeak.com
127.0.0.1 backupaccounting.teamspeak.com
127.0.0.1 ipcheck.teamspeak.com
# 127.0.0.1 hardy.teamspeak.4players.de
emülatörü çaıştırdığımdan eminim
hadi bi çözüm lütfenn
en son hata veren log dosyasını gönderin sonu 0 la biten.
jackal22 // kardeşim eywallah tekrardan kuriyim dedim kurdum hiç bir sorun çıkmadı bende bişe anlamadım ama çıkarsa yine haber veririm log'u yollarım.
merhaba bendede aynı sorun var emülatörü nasıl çalıştırıyoruz kodunu verebilir misiniz ./ komudu işe yaramadı da :(
kardeşim bütün dosyaları sil tekrar dene emülatörü çalıştır 6 saniye bekle ts3.server.exe'yi aç
BİLGİSAYARIN WİNDOWS-7 İSE EMÜLATÖRÜ VE TS3.SERVER.EXE'Yİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR
sorun teamspeak yetkililerinin aldığı yeni kararlarda. sahte lisans kullanımını zorlaştırmak amaçlı olarak getirilen yeni bir karar. 3.0.11.2 kullanılan sunucularda bu yaşanmıyor ama 3.0.11.2'de de yedek atamıyorsunuz.(sadece 1 adrese izin var)Diğer sürümlerde kapanma yaşanıyor.
Merhaba [ okn21 ] kolay bişe, yapacakların, emülatörü [ Yönetici Olarak Çalıştır ] ts3server.exe'yi'de [ Yönetici Olarak Çalıştır ] Olay Bitmiştir İyi Forumlar