Valve Hammer Editor Kolay Yoldan Yazı Yazma
Arkadaşlar herkes biliyor çizerek yazı yazabiliyoruz vhe'de ama bu çok zor oluyor bu dersimde sizlere kolay yazı yazmayı öğrettim.İyi Seyirler...
Anlatırken aklıma gelmedi o farklı parantez süslü parentezde deniyor. Şu Şekilde "{" sadece açıcaz kapamiycaz onu.
(videolar)
valve hammer editor duvara yazı yazma - YouTube
Cevap: Valve Hammer Editor Kolay Yoldan Yazı Yazma
Ellerine sağlık kardeşim.
masaüstündde benden kalanı var :D
merhabalar mstfykvn size bir sorum olacak ama özel mesaj atamıyorum :(( lütfen bi el atın...Sorunum şu valve hammerda uğraştım 1 haftada jail map yaptım ama bir türlü deneyemiyorum açılırken (log) 2 tane dosya bulunamadı diye bişi diyor durma diyorum oyun açılıcakken bir hata daha veriyor eğer isterseniz logu da yazabilirim şimdiden teşekkürler
Alıntı:
nikil1237 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar mstfykvn size bir sorum olacak ama özel mesaj atamıyorum :(( lütfen bi el atın...Sorunum şu valve hammerda uğraştım 1 haftada jail map yaptım ama bir türlü deneyemiyorum açılırken (log) 2 tane dosya bulunamadı diye bişi diyor durma diyorum oyun açılıcakken bir hata daha veriyor eğer isterseniz logu da yazabilirim şimdiden teşekkürler
skype ekle halledelim : furkan.aykovan Skype yoksa yükle :D
la olum ben bu siteden indiremiyom baska yokmu
kardeşim eline sağlık , güzel anlatmışsın ama mouse sesi kulak bırakmadı :) tesekurler..