CSPLague
Plugin Programı - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Plugin Programı (/showthread.php?tid=10203)



Plugin Programı - StifLer - 18-06-14

Arkadaşlar şöyle bişey düşündüm , Bi yazılım geliştiricem , Menüden benim eklediğim istediğiniz plugini seçip oluştur butonuna bastıgınızda sma ve amxx ini masaüstüne veya istediğiniz yere kaydedicek , fikir görüş önerilerinizi bekliyorum


Cevap: Plugin Programı - 41aaa41 - 18-06-14

Yanlız Arkadaşım Konu Yanlış Yerde Söyliyim Sana Bide Öle Bir Program İyi Olur Ama Nasıl Ve Kim Yazıcak .


Cevap: Plugin Programı - erenmuslu - 20-06-14

Hmm Visual Basicte Kolaylıkla plugin arvisi seklinde yazılabilir


Cevap: Plugin Programı - GoldenArcher - 02-07-14

Lütfen Yardım Edin https://www.csplague.com/csp-gunlugu/35832-minecraft-hexxit.html


Cevap: Plugin Programı - Schwertle - 02-07-14

Bide şunu düşünün. Cs de /pluginkur yazıyorsunuz ve karışınıza bir menü çıkıyor. Çıkan menüde eklenti güncelleme ve yeni eklentileri kurma seçenekleri var. CSPLague de paylaşılan tüm eklentiler sistemden otomatik servera kurulabiliyor. Sanki bu daha hoş olurdu ?


Cevap: Plugin Programı - JellyB0N - 02-07-14

Schwertle dateline='' Wrote: Bide şunu düşünün. Cs de /pluginkur yazıyorsunuz ve karışınıza bir menü çıkıyor. Çıkan menüde eklenti güncelleme ve yeni eklentileri kurma seçenekleri var. CSPLague de paylaşılan tüm eklentiler sistemden otomatik servera kurulabiliyor. Sanki bu daha hoş olurdu ?

Big Grin boyle birşey yapılıp oyunyoneticisi vb. amxx almayan sunucularada eklenebilirse super olur..


Cevap: Plugin Programı - Schwertle - 02-07-14

[MENTION=43599]JellyB0N[/MENTION] bahsettiğim sistem fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Fazla da düşünmedim yapılabilirliğini. Engel teşkil edicek durum gelmiyor şuanda aklıma. Ama yapıldığında bahsettiğin firma buna izin vermeyecektir. Hatta bir çok firma izin vermeyecektir.


Cevap: Plugin Programı - JellyB0N - 02-07-14

Schwertle dateline='' Wrote: @JellyB0N bahsettiğim sistem fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Fazla da düşünmedim yapılabilirliğini. Engel teşkil edicek durum gelmiyor şuanda aklıma. Ama yapıldığında bahsettiğin firma buna izin vermeyecektir. Hatta bir çok firma izin vermeyecektir.

EVet ama sonucda o sıstemde ınsan yapımı gecirilme ihtimali vardir sanirim Big Grin ben normal pro pakete jail mod kurup sorunsuz kullandım aylarca..