![]() |
|
Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: [TS3] Team Speak 3 (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=22) +--- Thread: Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) (/showthread.php?tid=10529) |
Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) - GoldenArcher - 21-07-14 Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Sizlere Kendim Hazırladığım Ts3-Server Paketini Sunuyorum... NoT: Resimler ve Bazı Yazılar Alıntıdır Ama Server Dosyası Bana Aittir. NoT: Kanallar Hazırdır, Ama Alttaki Clana Alım,Sohbet vb. Ellemedim Nedeni Siz Orayı Kendi İsteğinize Göre Yapın Diye. NoT: Yetk İconları Eklenmemiştir Kiminin Zevki Farklıdır O Yüzden Ben Size Karışmıyım Dedim. [ATTACH=CONFIG]9176[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9177[/ATTACH] Msn Adresim: [email protected] Destek: Msn Adresi Üzerinden Destek Verilmektedir. Hazır Kurulu Gelen Yetki Sistemi
- Panel Yetkilisi [Gizli Yetkidir (Admin Server Query) Sadece Panel-YaTQA Sahiplerinde Vardır.] Tüm yetkilere sahiptir. - Sunucu Sahibi Panel Yetkilisinden 1 kademe düşüktür. - Sunucu Yardımcısı Sunucu Sahibinden 1 kademe düşüktür. - Yönetim Ekibi Sunucu Yardımcısından 1 kademe düşüktür. - Destek Ekibi Yönetim Ekibinden 1 kademe düşüktür. - Root Admin (Tüm Serverlarda Kurulur.) Kanal Oluşturabilir. Kanal yetkilerini düzenleyebilir. 66 Limitine kadar tüm kanallara girebilir. Master Admin ve altındaki yetkileri kullanıcılara verebilir Master Admin ve altındaki tüm yetkileri kanaldan/sunucudan atabilir. Master Admin ve altındaki tüm yetkileri banlayabilir. (Limit: 4 Saat) Kendi yetkisinden düşük herkesi dürtebilir (Poke). - Master Admin Kanal Oluşturabilir. 65 Limitine kadar tüm kanallara girebilir. Kendisinden düşük yetkileri kullanıcılara verebilir Kendisinden düşük tüm yetkileri kanaldan/sunucudan atabilir. Kendi yetkisinden düşük herkesi dürtebilir (Poke). - Server Admin Kanal Oluşturabilir. 64 Limitine kadar tüm kanallara girebilir. Kendisinden düşük yetkileri kullanıcılara verebilir Kendisinden düşük tüm yetkileri kanaldan/sunucudan atabilir. Kendi yetkisinden düşük herkesi dürtebilir (Poke). - Kayıtlı Üye Geçici Kanal Oluşturabilir. Limitsiz tüm kanallara girebilir. - Geçici Üye Geçici Kanal Oluşturabilir. - Bayan ÜyeGeçici Kanal Oluşturabilir. Limitsiz tüm kanallara girebilir. - Ban Koruması Doku ( Banlanmama ) Yetkisidir. Server Görüntüleri: [ATTACH=CONFIG]9178[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9179[/ATTACH] Yonetim Kısmı
Admin Panelini:serveradmin Jnrvlam8 D14MVcJYXtjIixW9zWr3nNbzYjgUrvlefg69rEtZ Ts3 Server Paketi: Docs.Google-Link
TeamSpeak 3 Server.rar (Size: 4.66 MB / Downloads: 200)
Cevap: Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) - ruttemfaal - 21-07-14 Teşekkürler Eline Emeğie Sağlik. Cevap: Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) - GoldenArcher - 22-07-14 Saol Bir Şey Deil. Cevap: Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) - volkan51 - 25-08-14 eyw eline saglık Cevap: Ts3 Server Paketi - mireis ( GoldenArcher ) - GoldenArcher - 27-08-14 Bir Şey Değil. |