![]() |
|
Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodlar || - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Counter Strike 1.6 Genel (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: [CONFIG] CS 1.6 CFG (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Thread: Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodlar || (/showthread.php?tid=10681) |
Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodlar || - Nobb - 17-08-14 ![]() ----wild.cfg---- ![]() ----210.2 KB---- ![]() ![]() ![]() ![]() [-] DLL Dosyası Eklenmiştir. (Artık Sadece CFG Değil DLL Dosyasıyla Birlikte Oyunu Rahatca Oynuyabilirsiniz.) [-] Command Menu Eklenmiştir. [-] Yeni Bunny Kodları Eklenmiştir. (Artık Bunny Uzmanısınız Demektir.) [-] Yeni CL Kodları Eklenmiştir. [-] Yeni GL Kodları Eklenmiştir. [-] Yeni Max Kodları Eklenmiştir. [-] Hızlı Silah Çekme Kodu Eklenmiştir. (Artık Daha Hızlı Silah Çekebilirsiniz.) [-] Kötü Olan Kodlar Kötüden En İyi Yapılmıştır. (Artık Oyunu En İyi Şekilde Oynayacaksınız.) [-] Sorunlu Kodlar Düzeltilmiştir. (Daha İyi Ayarları Yapılmıştır.) [-] Sorunu Düzelmeyen Kodlar Kaldırılmıştır. (Artık Oyunu Rahatca Oynıyabilirsiniz.) [-] Artık CFG'yi Açtığınızda Nickiniz Değişmeyecektir. (Artık Nick Sorunu Yaşamazsınız.) [-] Artık CFG'yi Açtığınızda Volume Sonuna Kadar Gelecektir. (Artık Volume Sorunu Yaşamazsınız.) [-] CFG'nin Sonuna “exec userconfig.cfg“ Eklenmiştir. (Artık CFG'yi Açtığınız Zaman User Config Dosyanız Etkin Hale Getirilecektir.) ![]() -İndirdiğiniz arşivin içindekilerini masaüstüne çıkartın. -Arşivden çıkan cfg uzantılı dosyayı cstrike klasörüne atın. -Arşivden çıkan dll uzantılı dosyayı cstrike/dlls klasörüne atın. -CFG'yi aktif etmek için consola “exec wild.cfg“ yazın. -DLL'yi aktif etmek için consola “load wild.dll“ yazın. ![]() PHP Code: csplague.com ![]() Virüs Total Wild V4 CFG Virüs Total Jotti Virüs Total Wild V4 CFG Virüs Total Cevap: Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodl - hgubur96 - 26-08-14 -İndirdiğiniz arşivin içindekilerini masaüstüne çıkartın. -Arşivden çıkan cfg uzantılı dosyayı cstrike klasörüne atın. -Arşivden çıkan dll uzantılı dosyayı cstrike/dlls klasörüne atın. -CFG'yi aktif etmek için consola “exec russian.cfg“ yazın. -DLL'yi aktif etmek için consola “load russian.dll“ yazın. russian ne alaka? Cevap: Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodl - WILDGUARD - 29-08-14 hgubur96 dateline='' Wrote: -İndirdiğiniz arşivin içindekilerini masaüstüne çıkartın. Kodlar ve konu içerisindeki yazıları kopyala yapıştır yaptıgının kanıtı
Cevap: Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodl - Nobb - 29-08-14 Arkadaşlar kusura bakmayın. Ben kurulumu russiandan almıştım ondan dolayı. Yoksa dll dosyası bana aittir. KONU DÜZENLENDİ! EDİT: Wildguard zaten senin huyunu biliyorum ben. Sen beni küçük düşürmeye çalıştığın için böyle yorumlar yapıyorsun ![]() Devam et sen, belki bir gün anlarsın ![]() Bul bakalım başka ne bulacaksın, hadi seni bekliyorum
Cevap: Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodl - blackmanakrep - 01-09-14 gercekten super cfg Cevap: Wild V4 CFG || wild.cfg || DLL Dosyası Eklendi || Command Menu || Yepyeni Kodl - kaya27 - 19-09-14 Selam aleykum Winrar Sifre var kardesim sifre nerde yaziyor ?:$ |