![]() |
|
[ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [PLUGİN] Cs 1.6 Eklentiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Thread: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover (/showthread.php?tid=11149) Pages:
1
2
|
[ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 07-01-15 ![]() Plugin Adı: Barricade Remover Yapımcısı: akcaliberkk Versiyonu: 1.0 (07/01/2015) Açıklama: Bu plugin ile BaseBuilder sunucunuzda, zombi kapısının kapatılması sorunundan kurtulabilirsiniz. Eklenti otomatik olarak kapı etrafındaki barikatları tespit ederek Preparation evresinde (PrepPhase) yok eder. ÖNEMLİ: Bu plugin sadece tek kapılı haritalarda çalışır. Birden fazla kapıya sahip olan haritalarda eklenti oyunu bozabilir. Bu durumun önüne geçmek için, sunucunuzda yüklü bulunan çok kapılı haritaları barricaderemover_durdur.ini dosyasına alt alta yazın. Bu dosyaya yazdığınız haritalarda eklenti çalışmayacaktır. Örnek: Code: bb_alcoPlugini bir kez çalıştırmanız bu dosyanın kendiliğinden oluşması için yeterlidir. Ya da dosyayı kendiniz configs klasöründe oluşturup düzenleyebilirsiniz. ![]() [video=youtube;7xCYkOaTnXU]https://www.youtube.com/watch?v=7xCYkOaTnXU[/video] ![]() Cvar: Code: barricaderemover_radius "250.0"// Yok etme işleminin kapıdan ne kadar uzak olacağını belirler.![]() barricaderemover.amxx -> amxmodx/plugins klasörüne atılacak. barricaderemover.sma -> amxmodx/scripting klasörüne atılacak. amxmodx/configs klasöründeki plugins.ini dosyasının içine: barricaderemover.amxx yazılacak ve kaydedilecek. ![]() Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 07-01-15 akcalıberk bir işe yarayabilir eklenti ama sma'yı araştırdım çok fazla açığı var baseler hala kapatılır. Benim kullandığım eklenti ise daha farklı ve kapatılmıyor. 2 Kapı bugu gibi sorunlarda çıkmamasıyla birlikte eklentiyi isteyenler imzamdaki adreslerden ulaşabilir. Ginede eline sağlık
Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 07-01-15 Dexterz dateline='' Wrote: akcalıberk bir işe yarayabilir eklenti ama sma'yı araştırdım çok fazla açığı var baseler hala kapatılır. Benim kullandığım eklenti ise daha farklı ve kapatılmıyor. 2 Kapı bugu gibi sorunlarda çıkmamasıyla birlikte eklentiyi isteyenler imzamdaki adreslerden ulaşabilir. Ginede eline sağlık Nasıl kapatılır bir anlatır mısın? Bir de çok fazla dediğin açıkları sayarsan sevinirim
Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 07-01-15 Kuran bir server ip varsa göstereyim isterseniz akcalı bey Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 08-01-15 Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ? Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - memoaho123 - 08-01-15 akcaliberkk dateline='' Wrote: Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ? imzamdaki ipde aynı plugini kullanıyorum çalışıo istiyen gelip bakabilir. - - - - - - - - - - akcaliberkk dateline='' Wrote: Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ? imzamdaki ipde aynı plugini kullanıyorum çalışıo istiyen gelip bakabilir. Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 09-01-15 - - - - - - - - - - Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - memoaho123 - 09-01-15 Dexterz dateline='' Wrote: ufak tefek ayrıntılara takılıo arkadaş ![]() - - - - - - - - - - Dexterz dateline='' Wrote: ufak tefek ayrıntılara takılıo arkadaş
Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 09-01-15 her mapta o ufak tefek ayrıntılar zombileri bugta bırakıyor arkadaşım
Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 09-01-15 Resimden bir şey anlamadım? |