CSPLague
[ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: [PLUGİN] Cs 1.6 Eklentiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Thread: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover (/showthread.php?tid=11149)

Pages: 1 2

[ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 07-01-15

Hakkında

Plugin Adı: Barricade Remover
Yapımcısı: akcaliberkk
Versiyonu: 1.0 (07/01/2015)

Açıklama:

Bu plugin ile BaseBuilder sunucunuzda, zombi kapısının kapatılması sorunundan kurtulabilirsiniz. Eklenti otomatik olarak kapı etrafındaki barikatları tespit ederek Preparation evresinde (PrepPhase) yok eder.

ÖNEMLİ:

Bu plugin sadece tek kapılı haritalarda çalışır. Birden fazla kapıya sahip olan haritalarda eklenti oyunu bozabilir. Bu durumun önüne geçmek için, sunucunuzda yüklü bulunan çok kapılı haritaları

barricaderemover_durdur.ini

dosyasına alt alta yazın. Bu dosyaya yazdığınız haritalarda eklenti çalışmayacaktır.

Örnek:
Code:
bb_alco
bb_autumn

Plugini bir kez çalıştırmanız bu dosyanın kendiliğinden oluşması için yeterlidir.
Ya da dosyayı kendiniz configs klasöründe oluşturup düzenleyebilirsiniz.

Videolar

[video=youtube;7xCYkOaTnXU]https://www.youtube.com/watch?v=7xCYkOaTnXU[/video]

Komutlar

Cvar:
Code:
barricaderemover_radius "250.0"// Yok etme işleminin kapıdan ne kadar uzak olacağını belirler.

Kurulum

barricaderemover.amxx -> amxmodx/plugins klasörüne atılacak.
barricaderemover.sma -> amxmodx/scripting klasörüne atılacak.

amxmodx/configs klasöründeki plugins.ini dosyasının içine:
barricaderemover.amxx
yazılacak ve kaydedilecek.

İndir / Download

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 07-01-15

akcalıberk bir işe yarayabilir eklenti ama sma'yı araştırdım çok fazla açığı var baseler hala kapatılır. Benim kullandığım eklenti ise daha farklı ve kapatılmıyor. 2 Kapı bugu gibi sorunlarda çıkmamasıyla birlikte eklentiyi isteyenler imzamdaki adreslerden ulaşabilir. Ginede eline sağlık Smile

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 07-01-15

Dexterz dateline='' Wrote: akcalıberk bir işe yarayabilir eklenti ama sma'yı araştırdım çok fazla açığı var baseler hala kapatılır. Benim kullandığım eklenti ise daha farklı ve kapatılmıyor. 2 Kapı bugu gibi sorunlarda çıkmamasıyla birlikte eklentiyi isteyenler imzamdaki adreslerden ulaşabilir. Ginede eline sağlık Smile

Nasıl kapatılır bir anlatır mısın? Bir de çok fazla dediğin açıkları sayarsan sevinirim Smile

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 07-01-15

Kuran bir server ip varsa göstereyim isterseniz akcalı bey

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 08-01-15

Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ?

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - memoaho123 - 08-01-15

akcaliberkk dateline='' Wrote: Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ?

imzamdaki ipde aynı plugini kullanıyorum çalışıo istiyen gelip bakabilir.

- - - - - - - - - -

akcaliberkk dateline='' Wrote: Kuran server bilmiyorum, yazıyla anlatın. Ben bir de açıkları sormuştum ama ?

imzamdaki ipde aynı plugini kullanıyorum çalışıo istiyen gelip bakabilir.

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 09-01-15

[Image: attachment.php?attachmentid=10232&stc=1] Bunları yaptıktan sonra serverı bir güzel mahvedebilirsiniz.

- - - - - - - - - -

[Image: attachment.php?attachmentid=10232&stc=1] Bunları yaptıktan sonra serverı bir güzel mahvedebilirsiniz.

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - memoaho123 - 09-01-15

Dexterz dateline='' Wrote: [Image: attachment.php?attachmentid=10232&stc=1] Bunları yaptıktan sonra serverı bir güzel mahvedebilirsiniz.

- - - - - - - - - -

ufak tefek ayrıntılara takılıo arkadaş Smile

- - - - - - - - - -

Dexterz dateline='' Wrote: [Image: attachment.php?attachmentid=10232&stc=1] Bunları yaptıktan sonra serverı bir güzel mahvedebilirsiniz.

- - - - - - - - - -

ufak tefek ayrıntılara takılıo arkadaş Smile

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - Dexterz - 09-01-15

her mapta o ufak tefek ayrıntılar zombileri bugta bırakıyor arkadaşım Smile

Cevap: [ BaseBuilder ] Kapı Çıkışı Kapatmayı Engelleme || Barricade Remover - akcaliberkk - 09-01-15

Resimden bir şey anlamadım?