![]() |
|
Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: [TS3] Team Speak 3 (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=22) +--- Thread: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! (/showthread.php?tid=11166) Pages:
1
2
|
Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - AiWenDiL - 09-01-15 Web panel kurdum fakat sunucuya bağlanamıyorum.config dosyasını hatasız düzelttim. Hata: [TABLE] [TR] [TD="class: error, bgcolor: #FA8072"]Error in connect() on line 3906: Error: connection failed! Error in login() on line 2306: script isn't connected to server[/TD] [/TR] [/TABLE] Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - MaMiBey - 10-01-15 Türkçesi olarak servere ulaşılamıyor diyor anlamışsındır zaten tavsiyem kurulum eksik veya panel yetkisini tam olarak ayarlayamamışsın. Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - AiWenDiL - 10-01-15 MaMiBey dateline='' Wrote: Türkçesi olarak servere ulaşılamıyor diyor anlamışsındır zaten tavsiyem kurulum eksik veya panel yetkisini tam olarak ayarlayamamışsın.Panel Yetkisi derken? - - - - - - - - - - MaMiBey dateline='' Wrote: Türkçesi olarak servere ulaşılamıyor diyor anlamışsındır zaten tavsiyem kurulum eksik veya panel yetkisini tam olarak ayarlayamamışsın.Panel Yetkisi derken? Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - MaMiBey - 10-01-15 Panel yetkisi dediğim ts3 de panelin yetkisi olması zorunda yoksa bir anlamı kalmaz site üstünden yönetemezsin ? Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - AiWenDiL - 10-01-15 MaMiBey dateline='' Wrote: Panel yetkisi dediğim ts3 de panelin yetkisi olması zorunda yoksa bir anlamı kalmaz site üstünden yönetemezsin ?Anladım kardeşim saolasın,peki nasıl yetki vereceğiz zahmet olmazsa anlatırsan sevinirim. - - - - - - - - - - MaMiBey dateline='' Wrote: Panel yetkisi dediğim ts3 de panelin yetkisi olması zorunda yoksa bir anlamı kalmaz site üstünden yönetemezsin ?Anladım kardeşim saolasın,peki nasıl yetki vereceğiz zahmet olmazsa anlatırsan sevinirim. Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - MaMiBey - 10-01-15 TeamSpeak3 WebPanel Kurulum - YouTube arkadaşın biri anlatmış. Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - AiWenDiL - 10-01-15 MaMiBey dateline='' Wrote: TeamSpeak3 WebPanel Kurulum - YouTube arkadaşın biri anlatmış.Teşekkür ederim zaten bu videolardan yola çıkarak yapıyordum.Sağolasın yinede - - - - - - - - - - MaMiBey dateline='' Wrote: TeamSpeak3 WebPanel Kurulum - YouTube arkadaşın biri anlatmış.Teşekkür ederim zaten bu videolardan yola çıkarak yapıyordum.Sağolasın yinede Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - buracat - 11-01-15 Teamspeak'te Guest Server Query yetkisinde sunucuyu görüntüleme yetkilerini aç. Yapamıyorsan, bilgilerini pm olarak atarsan yardımcı olurum. Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - AiWenDiL - 11-01-15 buracat dateline='' Wrote: Teamspeak'te Guest Server Query yetkisinde sunucuyu görüntüleme yetkilerini aç.Özelden PM atamıyorum malesef TS gel konusalım istersen.77.223.132.140:0007 - - - - - - - - - - buracat dateline='' Wrote: Teamspeak'te Guest Server Query yetkisinde sunucuyu görüntüleme yetkilerini aç.Özelden PM atamıyorum malesef TS gel konusalım istersen.77.223.132.140:0007 Cevap: Teamspeak 3 Web Panel HATA!!! - AiWenDiL - 11-01-15 buracat dateline='' Wrote: Teamspeak'te Guest Server Query yetkisinde sunucuyu görüntüleme yetkilerini aç.Yetkileri ayarladımda panele bağlanamıyorum halen TS gel konusalım istersen. 77.223.132.140:7 - - - - - - - - - - buracat dateline='' Wrote: Teamspeak'te Guest Server Query yetkisinde sunucuyu görüntüleme yetkilerini aç.Yetkileri ayarladımda panele bağlanamıyorum halen TS gel konusalım istersen. 77.223.132.140:7 |