![]() |
|
Pubbot saydan swyi yönetme error hatası alıyorum yardım - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [İSTEK] Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=80) +---- Forum: Çözülmüş İstekler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=87) +---- Thread: Pubbot saydan swyi yönetme error hatası alıyorum yardım (/showthread.php?tid=1997) |
Pubbot saydan swyi yönetme error hatası alıyorum yardım - kafkef12 - 13-02-12 merhaba arkadaslar pubbotu ben editleyip saydan gözükmesini istedıgım duruma getirebildim fakat error veriyor saydan kodu yazdığımda ayarlarıyla oynadım o yüzden sanırım case 1: { console_cmd(id,"amx_kick %s", veri); client_print(id, print_chat, "amx_kick %s") if(!cmd_access(id, level, cid, 1)){ return PLUGIN_HANDLED } } ![]() su kodda hata verıor client printi ayarlayınca asagıdaki resimdeki gibi resim çıkıyor fakat oyun icersinde error veriyor simdiden yardımcı olucak tüm csplague.com ailesine tesekkurlerimi sunarım ![]() [HTML]#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <cstrike> new const komutlar[][]= { "/kick", ".kick", "!kick" } new bool:b_Gag[33] new AMX_SUPER_NO_PLAYERS[] = "AMX_SUPER_NO_PLAYERS" new AMX_SUPER_TEAM_IMMUNITY[] = "AMX_SUPER_TEAM_IMMUNITY" new amx_show_activity enum { GET_TEAM_TARGET_ISALL, GET_TEAM_TARGET_ISTEAMCT, GET_TEAM_TARGET_ISTERRORIST, } enum { GET_TEAM_TARGET_SKIPNOBODY, GET_TEAM_TARET_SKIPBOTS, GET_TEAM_TARGET_SKIPDEADPEOPLE } stock get_team_target(arg[],players[32],&pnum,skipMode=GET_TEAM_TARGET_SKIPNOBODY){ //Modular Team Targeting code by Sid 6.7 new whoTeam new cmdflags[4] switch(skipMode){ case GET_TEAM_TARET_SKIPBOTS: cmdflags = "ce" case GET_TEAM_TARGET_SKIPNOBODY: cmdflags = "e" case GET_TEAM_TARGET_SKIPDEADPEOPLE: cmdflags = "ae" } if(equali(arg[1],"ALL",strlen(arg[1]))) { switch(skipMode){ case GET_TEAM_TARET_SKIPBOTS: cmdflags = "c" case GET_TEAM_TARGET_SKIPNOBODY: cmdflags = "" case GET_TEAM_TARGET_SKIPDEADPEOPLE: cmdflags = "a" } whoTeam = GET_TEAM_TARGET_ISALL get_players(players,pnum,cmdflags) } if(equali(arg[1],"TERRORIST",strlen(arg[1]))) { whoTeam = GET_TEAM_TARGET_ISTERRORIST get_players(players,pnum,cmdflags,"TERRORIST") } if(equali(arg[1],"CT") || equali(arg[1],"C") || equali(arg[1],"COUNTER")) { whoTeam = GET_TEAM_TARGET_ISTEAMCT get_players(players,pnum,cmdflags,"CT") } return whoTeam } public plugin_init() { register_plugin("Say Komutlari(Cj7)", "v1.1", "dangerlord63") register_clcmd("say", "say_mustafa"); register_concmd("amx_quit","admin_quit",ADMIN_SLAY,"<nick, #userid, authid or @team>") register_concmd("amx_degis","TakimDegis",ADMIN_SLAY,"<nick, #userid, authid or @team>") } public client_putinserver(id) { b_Gag[id] = false } public plugin_cfg(){ amx_show_activity = get_cvar_pointer("amx_show_activity"); } public say_mustafa(id) { new mesaj[128]; read_argv(1, mesaj, 127); for(new i=0;i<sizeof ;i++) {new bagla[33]; formatex(bagla,32,"%s",komutlar) if(containi(mesaj,bagla) == 0) { switch(i) { case 0,1,2,3,4,5,6,7,8: { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_CVAR)) return PLUGIN_CONTINUE; } } mustafa(id, i); return PLUGIN_HANDLED; } } return PLUGIN_CONTINUE; } public admin_quit(id,level,cid){ if (!cmd_access(id,level,cid,2)) return PLUGIN_HANDLED new arg[32], admin_name[32], player_name[32], admin_authid[36], player_authid[36] read_argv(1,arg,31) get_user_name(id,admin_name,31) get_user_authid(id,admin_authid,35) if (arg[0]=='@'){ new players[32], inum get_team_target(arg,players,inum) if (inum == 0) { console_print(id,"%L", LANG_PLAYER, AMX_SUPER_NO_PLAYERS) return PLUGIN_HANDLED } for(new a=0;a<inum;++a){ if (get_user_flags(players[a])&ADMIN_IMMUNITY && players[a] != id){ get_user_name(players[a],player_name,31) console_print(id,"%L", LANG_PLAYER, AMX_SUPER_TEAM_IMMUNITY,player_name) continue } client_cmd(players[a], "quit") client_cmd(0,"spk ambience/thunder_clap.wav") } switch(get_pcvar_num(amx_show_activity)) { case 2: client_print(0,print_chat,"%L", LANG_PLAYER, "AMX_SUPER_QUIT_TEAM_CASE2",admin_name,arg[1]) case 1: client_print(0,print_chat,"%L", LANG_PLAYER, "AMX_SUPER_QUIT_TEAM_CASE1",arg[1]) } log_amx("%L", LANG_SERVER, "AMX_SUPER_QUIT_TEAM_LOG",admin_name,admin_authid,arg[1]) } else { new player = cmd_target(id,arg,3) if (!player) return PLUGIN_HANDLED client_cmd(player, "quit") emit_sound(0, CHAN_VOICE, "ambience/thunder_clap.wav", VOL_NORM, ATTN_NORM, 0, PITCH_NORM) get_user_name(player,player_name,31) get_user_authid(player,player_authid,35) switch(get_pcvar_num(amx_show_activity)) { case 2: client_print(0,print_chat,"%L", LANG_PLAYER, "AMX_SUPER_QUIT_PLAYER_CASE2",admin_name,player_name) case 1: client_print(0,print_chat,"%L", LANG_PLAYER, "AMX_SUPER_QUIT_PLAYER_CASE1",player_name) } log_amx("%L", LANG_SERVER, "AMX_SUPER_QUIT_PLAYER_LOG",admin_name,admin_authid,player_name,player_authid) } return PLUGIN_CONTINUE } public TakimDegis(id, level, cid){ if( !cmd_access( id, level, cid, 1 ) ) return PLUGIN_HANDLED; new players[32], num get_players(players, num) new player for(new i = 0; i < num; i++) { player = players if(cs_get_user_team(player) == CS_TEAM_T) { cs_set_user_team(player, CS_TEAM_CT) } else if(cs_get_user_team(player) == CS_TEAM_CT) { cs_set_user_team(player, CS_TEAM_T) } } client_print(0,print_chat, "[www.csplague.com] Takimlar Degistirildi.") return PLUGIN_HANDLED; } public mustafa(id, qqq) { { new user[33] new admin[33] get_user_name( id,user,32) get_user_name( id,admin,32) new mesaj[128], bagla[33], veri[65],veri2[65],veri3[65],level,cid; read_argv (1, mesaj, 128); parse(mesaj,bagla,32,veri,64,veri2,64,veri3,64); replace(bagla,32,"ghsfg",""); new uID = cmd_target(id,veri,CMDTARGET_ALLOW_SELF) switch(qqq) { case 0: { console_cmd(id,"amx_kick %s", veri); client_print(id, print_chat, "amx_kick %s") if(!cmd_access(id, level, cid, 1)){ return PLUGIN_HANDLED } } case 1: { console_cmd(id,"amx_kick %s", veri); client_print(id, print_chat, "amx_kick %s") if(!cmd_access(id, level, cid, 1)){ return PLUGIN_HANDLED } } case 2: { console_cmd(id,"amx_kick %s", veri); client_print(id, print_chat, "amx_kick %s") if(!cmd_access(id, level, cid, 1)){ return PLUGIN_HANDLED } } } } } [/HTML][/i] - Schwertle - 13-02-12 evet ayarlar ile oynamışsın default sma kullan derim... Schwertle Kardesim cstiryakisindeki gibi yazı o aynısıda demekki olmıcak saol yinede - kafkef12 - 14-02-12 Schwertle dateline='' Wrote: evet ayarlar ile oynamışsın default sma kullan derim... Schwertle Kardesim cstiryakisindeki gibi yazı o aynısıda demekki olmıcak saol yinede - Schwertle - 14-02-12 kafkef12 dateline='' Wrote: Schwertle Kardesim cstiryakisindeki gibi yazı o aynısıda demekki olmıcak saol yinede nasıl anlamadım ? - kafkef12 - 15-02-12 aynı plugin cstriyaksinde var onu diyorum
|