CSPLague
Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: Counter Strike 1.6 Genel (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: [GENEL] Cs 1.6 Genel Konular ve Bilgiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Thread: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler (/showthread.php?tid=3614)

Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler - CSmiLeFaCe - 29-05-12

Öncelikle hepinize iyi günler demek istiyorum.Son zamanlar da internet üzerinden oyun ortamında yabancı kökenli kelimeler çok sıklıkla kullanılmaya başlandı, halbuki bu kelimelerin Türkçe karşıtları var.Bu konu ile ilgili bir adım atılması konusunda siz değerli forum üyeleri ve misafirler aşağıda vereceğim kelimeleri oyun ortamında Türkçe karşıtlarıyla kullanırsanız ve kullanmayanlara Şiddet yöntemine başvurmadan uyarırsanız çok teşekkür ederim.

Ben Counter-Strike 1.6 oyunu ile uğraşan birisiyim onun için aşağıda vereceğim kelimeler benim çevremde kullanılan bazı kelimeler, eklemek istediğiniz olursa başımızın üstüne yeriniz var.

Admin = Yönetici
Coder = Eklenti Kodlayan
Frag = Skor
Map = Harita
Mapper = Harita Tasarımcısı
Model = Model
Plugin = Eklenti
Panel = Panel
Server = Sunucu
Spray = Sprey
Sound = Ses
Team = Takım
Wall = Duvar

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - ata122 - 29-05-12

CSmiLeFaCe dateline='' Wrote: Panel = Panel
Ahahaha Big Grin

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - Schwertle - 29-05-12

ata122 dateline='' Wrote: Ahahaha Big Grin

Big GrinBig Grin

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - ata122 - 30-05-12

Schwertle dateline='' Wrote: Big GrinBig Grin

Birde alıntı olduğunu yazsalar Big GrinBig Grin

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - emre3544 - 30-05-12

ahahaha Big Grin

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - CSmiLeFaCe - 30-05-12

amma güldünüz Big Grin bazı forumlarda bu konu ile ilgili konuşuyorum.Yardımcı olmak isterseniz lütfen Türkçesi varken Türkçesini kullanın! Smile

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - ata122 - 30-05-12

CSmiLeFaCe dateline='' Wrote: amma güldünüz Big Grin bazı forumlarda bu konu ile ilgili konuşuyorum.Yardımcı olmak isterseniz lütfen Türkçesi varken Türkçesini kullanın! Smile
Okay,Let's move.

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - DaRq - 10-06-12

Hey buddy have done a funny comic is not in Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

I can not stop laughing Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Cevap: Dilimize takılan bazı yabancı kökenli kelimeler... - kerkenkene - 03-07-12

sagoL