![]() |
|
Acil DESTEK (: - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: Acil DESTEK (: (/showthread.php?tid=4251) |
Acil DESTEK (: - ByGece - 01-08-12 Meraba Arkadaslar Ben Bilgisayarımı Kapatınca Bi Program Acık Kalıyor Ve Bütün Programlar kapattıgımda Bile Bilgisayar ArkPlan Acık Kaldı Kapatmak İstediginze Eminmisin Diyo Kapata Bile Basamadan Pc Kapanıyor Actııgmda Güvenli Mod Secenekleri Cıkıyor Normal Baslat Diyorum Bilgisayar Acılıyor Ama Ekran Gelmiyor Ekran Gidiyor Res Atıyorum Güvenli Modu Seciyorum Güvenli Mod acılıyor 50 kez pcyi kapatıp acmaktan windowsu normal olarak baslatmak icin delirdim bi yardımYardım Edene + Rep Cevap: Acil DESTEK (: - Lagger - 01-08-12 trojen yemıssın ---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:28 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:28 ---------- arka planda program calısıosa trojendir Cevap: Acil DESTEK (: - DeaTReX - 02-08-12 Aynn Trojen Hemen Pc'yi Formatla Ben Nerdeyse ayda 1 Pc'yi Formatlıyorum Bir Şey Oluyor Öneriyorum ! Cevap: Acil DESTEK (: - ByGece - 02-08-12 DeaTReX dateline='' Wrote: Aynn Trojen Hemen Pc'yi Formatla Ben Nerdeyse ayda 1 Pc'yi Formatlıyorum Bir Şey Oluyor Öneriyorum ! Hacı Format Cdsi İstanbuldaki evde kaldı Windows 7 Ultimate Ve Res atınca İnternete vb. giremiyorum drivers leri yüklemem Lazm olyuor o cok kötü 2Aydır Böyle Zaten 2-3 Ay Sonra MC814LL/A (Z0M7Q) iMac Apple Desktop Alıcam Bazı arkadaslar önermiyorlar fazla oyun oynıyamazsın diye ama bana göre oynanırÖzellikleri İŞLEMCİ Intel Core i5 - 3.10 GHz. 6MB Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Quad Core RAM 4 GB DDR3 1333 MHz. (Max.16 GB) Ram SABİT DİSK 1 TB SATA (7200 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Mac OS X v10.7 Lion EKRAN KARTI AMD Radeon HD 6970M Max. 2549 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 27.0" LED-Baclit Glossy Widescreen Ekran (2560 X 1440) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 2560 X 1440 SES ÇIKIŞI Built-in Speakers Cevap: Acil DESTEK (: - Lagger - 02-08-12 kardeş sağlam virus programı yukle benımkı anında karantınaya alıyor trojenı gunde kac trojen yedirmeye calısıyorlar kanmıyacaksın birde bunlara msnden asla dosya flan alma kımseden Cevap: Acil DESTEK (: - ByGece - 02-08-12 Lagger dateline='' Wrote: kardeş sağlam virus programı yukle benımkı anında karantınaya alıyor trojenı gunde kac trojen yedirmeye calısıyorlar kanmıyacaksın birde bunlara msnden asla dosya flan alma kımseden Cs 1.6 Da Serverim Var Ondan Birazcık Bozuluyor İsler Msnden Dosya yükleme vb. senin anti-virüs nedir kardesim yükliyim bende Eset AntiVirüs Varda Bi İşe yaramıyor adam oyunda virüs buluyor ((: Silcem Bu Kez Virüs Giriyor Cevap: Acil DESTEK (: - Lagger - 02-08-12 msn den dosya kesınlıkle alma kespersky Internet Security indir bır taramadan gecır bilgisayarı Cevap: Acil DESTEK (: - ByGece - 02-08-12 Eyv +Rep Cevap: Acil DESTEK (: - ByGece - 02-08-12 Lagger Bak Bi Pc AntiVirüsü yükledim harbiden kafayı yedi bu kez Hersey gitti. Güvenli moddan giriom pc acılsa bile muase bile oynatamıyorum Cevap: Acil DESTEK (: - Lagger - 02-08-12 ben bunu kullanıyorum bende sorun yok internetten r10 sitesinden bir araştır |