![]() |
|
2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [MOD] Cs 1.6 Modları (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=78) +--- Thread: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler (/showthread.php?tid=4299) |
Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe | Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler - SeCkIn - 06-08-12 LÜTFEN 'BOT PAKETİ OLMUYOR' GİBİ MESAJLAR ATMAYINIZ BEN BOT PAKETLİ CS 1.6 İNDİRDİM VE TAMAMEN SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR. BOTLARLA OYNAMAK İÇİN BU CS 1.6 İŞİNİZİ GÖRÜR: Link: https://yadi.sk/d/P0jyxkRoW4oFS (Eğer indirirseniz v23 Patch veya Bot Paketine İhtiyacınız Yoktur.) UYARI: Eğer normal botlarla oynarsanız bazı extra-itemler çalışmaz. Örn: Golden M4A1 vs... Dolayısıyla botlarla oynamak isteyenler için önerim PODBot'tur. ![]() Code: Güncelleme Yapildi : v1.1Code: ÖNEMLİ NOT: ADMİN EKLEME VE DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ![]() Zombi Plague Mod 4.3 %100 Türkçe Bütün Pluginleri Kendim Topladim Yeni Türkçe Zombi Sınıfları ve Yeni Türkçe Extra İtemler. Tam 1 Yılımı Harcadım umarım beğenirsiniz. NOT: İÇİNDE PANEL DE BULUNUR HLDS DEN SERVER ACIP IP YI TARAYICINIZIN ADRES KISMINA YAZARSANIZ PANEL ACILIR. Lütfen plugin hatalarını söyleyin düzeltip yeniden upload ederim. Not: Plugini Cs 1.6 ' ya Kuruyorsanız Önce v23 Patch Yapmak ZORUNLUDUR. Eklentiler - Lazer Plugini Kırılmaz Geri Alınabilir - Paraşüt E Tuşuna Bas Kullan (Cvarsız) - Amx Super + Menu - BunnyHop - BulletDamage - Admin Menusu 1.4 - Ultimate Sounds (Kız Sesleri) - Ammoverme - Kullanici Hesaplı Banka '/banka' Yazarak Veya 'B' Tusuna Basarak Giris Yapabilirsiniz - Hp Menüsü - Online Adminler Plugini %100 Türkçe - 10 dan Geriye Sayim Erkek Sesi.. Gerisini Oynarken Görürsünüz ![]() Zombi Çeşitleri - Jet Zombi - Çok Hızlı Koşar - Alev Zombi - E Tusu Ile Alev Atar - Kus Zombi - Ucar - Duvara Tirmanan Zombi - E Tusu Ile Duvara Tirmanir - Zıp Zıp Zombi - Uzun Zıplar - Kaya Atan Zombi - E Tusu Ile Kaya Atar - Termal Zombi - Duvarlarin Arkasini Gorur - Su Zombisi - Suda Cani Gitmez - Maymun Zombi - Art Arda Zıp Zıp Zıplar - Kamuflaj Zombi - Insan Kiligina Girer - Hayalet Zombi - Gorunmezdir Mavi bi glow var sadece - Can Dolduran Zombi - G Tusu Ile Canini Fuller - Patlayan Zombi - Olunce Patlar Cevresindekileri Oldurur (Gercek) Extra Itemler - T-Virus- Jetpack + Bazooka ( Türkçe) - Altın Ak47 - Altın M4A1 - Altin XM1014 - Ultra Hasar Ekipmani (Damage Kit) - MiniGun ! - Anti Enfeksiyon Zirhi - Altin Deagle - Yarasa - Altin MP5 - Radar Zombi/Insan (Dusman) Tara Hangi Tuşları Bilmeliyim ? V Tuşu => Lazer Kurar. [Basılı Tutunuz.] (konsola bind v +setlaser) J Tuşu => Lazeri Kaldirir. [Basılı Tutunuz.] (konsola bind j +dellaser) B Tuşu => Bankaya Girer. X Tuşu => Hp Menüsünü Açar. ![]() ![]() ![]() -----![]() -----![]() ![]() ![]() ÖNCE AMXMODX ' İ KURUN (amxmodx.org/downloads.php) SONRA 'Zombie Plague 4.3 Türkçe by SeCkIn.exe' Yİ AÇIN KURULACAK DİZİNİ *\cstrike\ YAPIN VE KURULUMU BAŞLATIN. İŞLEM BU KADAR İYİ OYUNLAR.. * : Oyunun Kurulu Olduğu Dizin Örneğin C:\Program Files\Counter Strike 1.6\ ![]() KURLUM VİDEOSU Zombie Plague 4.3 Türkçe by SeCkIn Kurulum - YouTube OYUN İÇİ VİDEO Zombie Plague 4.3 Türkçe by Seckin - Oyun İçi Video - YouTube ![]() ![]() Seçkin Poyraz adlı yazarın Zombie Plague 4.3 Türkçe by SeCkIn eseri Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. İndirmek için YAZIYA TIKLAYINIZ Zombie Plague 4.3 Türkçe by SeCkIn.exe UYARI: Eğer reklamlarda bu isim altında bir .exe dosyası inerse inanmayın virüslüdür ve açmayın! Dosya Yandex Disk'e Upload edilmiştir. O Yüzden alttaki direk linkten indirmeniz sizin için daha yararlı olur. UYARI 2: Lütfen "Zombie Plague 4.3 Türkçe by SeCkIn"'in son sürümü kullanınız. Son Sürüm: 3.3 Reklamlarda Sıkıntı Varsa Direk Link; Code: https://yadi.sk/d/4j0mb-fi2843J// ** YAĞMURU KAPATMAK İÇİN **// addons\amxmodx\configs dosyasına girin. Orada zombieplague.ini var. Onu Metin Belgesiyle açın. RAIN = 1 komudunu RAIN = 0 yapın.. Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - freezmen - 06-08-12 İlk Yorum Benden Eline Saglık
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 06-08-12 freezmen dateline='' Wrote: İlk Yorum Benden Eline Saglık teşekkürler
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - jereax - 06-08-12 eyw Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 07-08-12 up . Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 07-08-12 up . Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 08-08-12 yokmu başka indiren %100 türkçedir 1 yıl uğraştım üzerinde
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - freezmen - 08-08-12 Bu Buglu zombie plague 4.3 ne yapcaklar ya herseyinde bug var
Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - Poyraz - 08-08-12 saol Cevap: 2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra - SeCkIn - 08-08-12 freezmen dateline='' Wrote: Bu Buglu zombie plague 4.3 ne yapcaklar ya herseyinde bug var neresinde bug var anlamadım ben kendi bilgisayarıma kurdum serverda da denedim hiç bug yok ? yalan söyleyip de emeğe saygısızlık etme bence ... Condition Zero 'da sorunsuz Cs 1.6 da v23 patch yaparak sorunsuz çalışır Bu arada logların hepsini sil veya yeni setupu indir |