CSPLague
Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: Counter Strike 1.6 Genel (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: [GENEL] Cs 1.6 Genel Konular ve Bilgiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Thread: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] (/showthread.php?tid=5002)

Pages: 1 2

Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - fenerbahce07 - 24-09-12

* Kullanacağımız Programlar *
- Sony Vegas Pro 11 -
- Camtasia Studio 7 -
- Fraps -
* İndirmek Linkleri Konunun Altında *

Counter Strike 1.6 Record Alma(Movie Cekme.)

• Sesli Anlatım •

* - Tam Ekran İzlemek İçin Tıkla. - *

• Yazılı Anlatım •
-Sxe'yi açıp Counter Strike 1.6 giriyoruz , herhangi bir servera giriyoruz(movie'yi nerde cekmek istiyorsanız oraya)
-Daha sonra record almak için(videoyu başlatmak için) , consolu açıp record xxx
yazıyoruz(xxx yazan yer demo ismi demonuzun ismi yani demoyu izlemek için yazacagınız isim oraya herhangi birsey yazın)
-Video'yu çekmeyi durdurmak için consolu acıp stop yazıyoruz.(recordumuzu aldık)
-Daha sonra Sxe'yi kapatıp Fraps'ı açıyoruz ve Counter Strike 1.6 ya giriyoruz.
-Consolu Açıp viewdemo xxx yazıp demoyu başlatıyoruz(xxx yeri record xxx yazdığınız yere yazdıgınızı yazın)
-Demomuz açıldığında ayarlarınızı yapıp videoda beğendigini yeri fraps la cekiyoruz.

Camtasia 7 İle Yapılabilecekler ;

(1.Ders ) Counter Strikle 1.6 Movie'ye Müzik Ekleme.(Koyma.)(Camtasia 7.)

• Sesli Anlatım •

(2.Ders ) Counter Strikle 1.6 Movie'ye İntro Ekleme.(Koyma.)(Camtasia 7.)

• Sesli Anlatım •

(3.Ders ) Counter Strikle 1.6 Movie'ye Zoom ve Video Geçişi Ekleme.(Koyma.)(Camtasia 7.)

• Sesli Anlatım •

Sony Vegas Pro 11 İle Yapılabilecekler ;

(1.Ders ) Counter Strikle 1.6 Bir Ekranda 4 Ayrı Video Oynatma.(Sony Vegas Pro 11)

• Sesli Anlatım •

(2.Ders ) Counter Strikle 1.6 Movie'nize Keyframe Yapma.(Sony Vegas Pro 11)

• Sesli Anlatım •

(3.Ders ) Counter Strikle 1.6 Video'yu Ses'den Ayırma.(Sony Vegas Pro 11)

• Sesli Anlatım •

(4.Ders ) Counter Strikle 1.6 Movie'nizi Hızlandırma / Yavaşlatma.(Sony Vegas Pro 11)

• Sesli Anlatım •

(5.Ders ) Counter Strikle 1.6 Movie'nize Yazı Ekleme ve Düzenleme.(Sony Vegas Pro 11)

• Sesli Anlatım •

Benim yaptığım bir movie buyrun ;

- * Youtubeden HD olarak izlemek için resimin üzerine tıklayın * -
[Image: 8k13x.png]

Download Linkleri ;

▬ Movie'de Kullanabileceğiniz Müzikler. ▬

Git Fresh - She Be Like (Bom Bom Bom)
Far East Movement - Like A G6 ft. The Cataracs, DEV
Akon - Right Now (Na Na Na)
Akon - I Wanna Love You ft. Snoop Dogg
B.o.B - So Good
Korn (Featuring Skrillex) - Get Up!
Linkin Park - In The End
Pendulum 'Watercolour'
Pitbull - Bon, Bon

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - к4dανяα - 25-09-12

Bilmeyenler için açıklayacı bir konu olmuş teşekkürler.

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - NeFeR - 26-09-12

Çok güzel anlatım teşekkürler deniyorum inş bizde movie maker oluruz Smile

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - fenerbahce07 - 29-09-12

Önemli Değil Sizede Teşekkürler.

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - kunGPanda - 30-09-12

teşekkürler çok işime yaradı

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - alendragon - 30-09-12

Camtasia 7 indiriyorum windows movie maker dan daha iydir heralde Smile birazdaha guzel moivi yaparım inşallahta sxe 13 fix3 açınca bilgisayar res attı bende neden olabilir ?

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - fenerbahce07 - 02-10-12

İzleyen Herkese Teşekkürler Programda Sorun Yaşayanlar Google dan Araştırıp Bulabilir.

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - fenerbahce07 - 12-10-12

Konu Güncellendi.

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - fenerbahce07 - 23-10-12

Konu Güncellendi.

Cevap: Counter Strike Movie Çekme [Editleme Müzik ve Efekt Ekleme] - tigin123 - 23-10-12

Teşekürler.gerekli bipaylaşım