![]() |
|
Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) (/showthread.php?tid=5613) |
Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - HawkEye35 - 31-10-12 NASIL OLMUŞ PSY'NİN RESMİ YORUMLARI ALALIM ![]() ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░Gangnam Style░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░▄█████▄░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░▄█▀▀░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄█▄▄▄▄░▄▄▄▄█░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░██████▀██████░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░██░░▀░▄██▀▀░░█░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▀█░░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄▄█▄▄▄▄░▄▄▄█▄▄░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░██████▄░▄██████░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░███████▀▀██████▄░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░████████████▀▀▀░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄████████████▄░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▄███████████████▄░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▀█████████████████▄░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▄██████████████████░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░███████▀▀▀▀▀▀▀███████░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░▀██████░░░░░░▄██████░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░██████░░░░░███████▀░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░█████░░░░███████▀░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:40 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:39 ---------- resimi niye kesik koydu ya ![]() ---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:41 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:40 ---------- ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░▄█████▄░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░▄█▀▀░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄█▄▄▄▄░▄▄▄▄█░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░██████▀██████░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░██░░▀░▄██▀▀░░█░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▀█░░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄▄█▄▄▄▄░▄▄▄█▄▄░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░██████▄░▄██████░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░███████▀▀██████▄░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░████████████▀▀▀░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄████████████▄░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▄███████████████▄░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▀█████████████████▄░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▄██████████████████░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░███████▀▀▀▀▀▀▀███████░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░▀██████░░░░░░▄██████░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░██████░░░░░███████▀░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░█████░░░░███████▀░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ Cevap: Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - Eien - 31-10-12 hawk bu konu buraya uygun değil kardeş bölümü bozma lütfen xd Cevap: Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - HawkEye35 - 01-11-12 Modum buda bir geyik nereye koyıyım söylermisin ?
Cevap: Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - hams1 - 01-11-12 Kalbini kıran olursa @ <()> bana söyle /\ ,_@> ,__() HAYTT \ ,_@>, ,__() HUYTTT \ <@_, ()__, @@HIAA / @ <()> /\ onu doqduqu qüne piŞman ederim.Kimse benim sevdiklerimi üzemez...)Seni asLa...!
Cevap: Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - Eien - 01-11-12 HawkEye35 dateline='' Wrote: Modum buda bir geyik nereye koyıyım söylermisin ? burada gırgır şamata var genelde yetenek sergileme, cahiller anlamaz o yüzden moralin bozulmasın xd Cevap: Klavyeden Resim Yapanlar Kulubü :) - HawkEye35 - 01-11-12 Tmm bilgilendirme için Sağol |