![]() |
|
Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [İSTEK] Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=80) +--- Thread: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku (/showthread.php?tid=6230) |
Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - akcaliberkk - 30-12-12 Bize bildireceğiniz eklenti hatalarıyla ilgili sorunlarınızda izlemeniz gereken birkaç talimat var. Bu tür eklenti hata konusu açarken burada anlatılanları uygularsanız daha kısa sürede sonuç alırsınız. Aksi takdirde isteğiniz 3-4 gün gecikebilir. Plugin Hata Konusu Nasıl Açılır ? Probleminizi Anlatın. Eklenti ile ilgili yaşadığınız problemi açıkça anlatmalısınız. Debug Ayarını Açın Eklenti "to enable debug mode add debug after the plugin name in plugins.ini" gibi bir hata veriyorsa; "plugins.ini" dosyanızda ilgili pluginin isminin sağına "debug" yazınız. Plugini server'ınızda tekrar çalıştırınız ve "displaying debug trace" içeren hatayı kopyalayıp Code: tagları arasında paylaşınız.İlgili Eklentiyi Paylaşınız Sorun yaşadığınız eklentinin kaynak kodlarını (.sma) ![]() şeklinde paylaşmalısınız. Eğer eklenti 1000 satırın üzerindeyse link ekleyerek de paylaşabilirsiniz. Plugin ve Module Bilgilerinizi Paylaşınız Server konsoluna erişiminiz var ise; konsola "amxx modules" yazın ve konsolun size verdiği cevabı kopyalayıp Code: tagları içerisinde paylaşmalısınız. Server konsoluna erişiminiz yok ise, HLSW programını kullanarak erişebilirsiniz.Debug ayarlarını yaptıktan sonra gelmeye başlayan mesaj: Code: L 12/25/2012 - 18:44:14: Player out of range (182)İlgili Eklenti PHP Code: #include <amxmodx>Plugin ve Module Bilgileri Amxx Plugins: Code: [ 1] Bonus HP 1.0 akcaliberkk pluginx.amxx debug Amxx Modules: Code: [ 1] MySQL 1.8.1.3746 AMX Mod X Dev Team running Bu şekilde ayrıntılı bir hata konusu açtığınızda en kısa sürede sorununuz çözülebilir. Ayrıca açtığınız konunun Bölüm Kurallarına ve Genel Forum Kurallarına uyduğundan emin olun.[/color] Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - Nobb - 14-03-13 Teşekkürler... Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - DarkabLe - 20-03-13 Teşekkurler Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - sefatokgoz - 28-04-13 Eyvallah Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - Forest - 05-05-13 eyw
Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - muratcan1616 - 18-08-13 Gerekliydi, Teşekkürler. Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - hbaranuren - 07-02-14 Bu .sma dosyasında hata var ben duzeltmeye calıstım ama basarısız oldum Yardım Edermisin ? Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - blackzone - 07-02-14 hbaranuren dateline='' Wrote: Bu .sma dosyasında hata var ben duzeltmeye calıstım ama basarısız oldum Yardım Edermisin ? Eski Konuna Bak. Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - cApture - 23-03-14 ya şu /banka nın bugunu çözebilirmisiniz Cevap: Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku - highscream - 07-05-14 sa öncelikle, bende jbshop plugini var sorunsuz çalışıyor fakat server o plugini yüklediğimden beri 30 dakikada bir çöküyor neyi düzeltmem gerekiyor?yardım ederseniz sevinirim teşekkürler |