![]() |
|
Counter Strike Genel Ayarlar (RESİMLİ) - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Counter Strike 1.6 Genel (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: [GENEL] Cs 1.6 Genel Konular ve Bilgiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=30) +--- Thread: Counter Strike Genel Ayarlar (RESİMLİ) (/showthread.php?tid=6759) |
Counter Strike Genel Ayarlar (RESİMLİ) - cevo33 - 12-02-13 Herhangi bir yerde "hatam-eksiğim" olursa belirtmenizi rica ediyorum. ' Multiplayer ' ![]() Player Name: Oyundaki nick (takma ad)inizi belirleyeceğiniz bölümdür. Spraypaint image: Buradan oyundaki sprayimiz seçebilirsiniz ve rengini belirleyebilirsiniz. Crosshair apperance: Buradan aim, crosshair, artık her ne diyorsanız rengini belirleyip, boyunu ayarlayıp, transparamı yoksa normalmi olmasını istediğini seçebilirsiniz. ALT SEKME:ADVANCED ![]() Smoke gas grende qualiy: SG(Smoke Grende) atıldığında gazın görüntü kalitesini belirler. Bunu "Worst looking, fastest" yaparsanız görüntü kötü olur fakat pc yi yormaz diyelim Weapon alignment: Silahın hangi elde olacağını belirler. (Sağ, sol) Buy menu type: Menülerin sadece yazı şeklindemi yoksa görsel öğeleri daha kaliteli menüylemi seçileceğini belirler. 1. Kutucuk: İşaretlerseniz yerden aldığınız silah otomatik olarak elinize gelir 2.Kutucuk: İşaretlerseniz oyuncu isimleri ortada gözükür. 3.Kutucuk: Tam bilmiyorum anlamı oto yardım ![]() 4.Kutucuk: İşaretlerseniz map süresi dolup el bittiğinde oto olarak resim alır. 5.Kutucuk: Tam olarak bilmiyorum ![]() ' Keyboard ' ![]() Use Default: Counter-Strike 'ın default(varsayılan) klavye ayarlarını geri yükler Edit key: Seçilen işlevin hangi tuşla gerçekleştirileceğini ayarlamanızı sağlar. ' Mouse ' Reverse mouse: Mouse'un ters yönde hareket etmesini sağlar (yukarı yerine aşağı, aşağı yerine yukarı) Mouse look: İşaretli kalsın tam işlevini bilmiyorum Mouse filter: Önemli birşey değil işaretsiz kalsın Joystick: Eğer bilgisayarınıza bağlı bir joystick varsa bu kutuyu işaretleyip joystick ile oynayabilirsiniz. Joystick look: Mouse look ile aynı işlevde Auto-aim: AUG gibi dürbünlü silahlarda aim in oto olarak hedefin üstüne gitmesini sağlar. Mouse sensitivity: Mouse dönüş hızıdır. Normal olan ayar 5 civarındadır bana bakmayın ![]() ' Audio ' ![]() Sound effects volume: Oyundaki ses efektlerini ses ayarı. Mp3 volume: Oyundaki mp3lerin ses ayarı. Sound quality: Ses kalitesi. Not: Görünen 2 kutucuk işaretli kalsın. ' Video ' ![]() Renderer: Kullandığınız Renderer i seçmelisiniz (OpenGL, D3D) Dispay mode: Geniş ekran monitörü olanlar Widescreen i seçebilir Default u Normal dir. Resolution: Ekran çözünürlüğü. Bilgisayarınızda kullandığınızın bir altını seçmeniz önerilir. Color Quality: Renk kalitesidir. kalite arttıkça fps düşer. Brightness: Oyun için parlaklık ayarıdır. Gamma: Türkçe karşılığı yok gibi ama buda oyuna bi parlaklık bi ferahlık verir Not: Ayarlar değiştikten sonra CS kapanıp tekrar açılır ' Voice ' ![]() Enable voice in this game: Mikrofonu aktif eder. Voice transmit volume: Diğer playerların mikrofonlarınden gelen sesin ayarı. Voice receive volume: Konuştuğunuzda oyuna giden sesin ayarı. Not: Test microponhe butonuna basıp mikrofonunuzun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. ' Lock ' ![]() Content lock: Buraya tıkladığımızda bir şifre ister bu şifre çocuk kilidi gibi birşeydir. Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama söylemiş bulunayım ![]() Resimler alıntıdır ! Cevap: Counter Strike Genel Ayarlar (RESİMLİ) - reales - 04-05-13 Saolasın Bilmeyen Arkadaşlar İçin Kolay Oldu Bence... |