CSPLague
DefansCaLL | FBS | HS | NO RECOİL | PARLAKLIK | ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: Counter Strike 1.6 Genel (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: [CONFIG] CS 1.6 CFG (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Thread: DefansCaLL | FBS | HS | NO RECOİL | PARLAKLIK | ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ (/showthread.php?tid=6808)

DefansCaLL | FBS | HS | NO RECOİL | PARLAKLIK | ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ - CaLLisTons - 18-02-13

Sunu belirtmek isterim ki, bugüne kadar yaptığım en iyi config. Küçük çocukların yazdığı gibi size %99 aim falanda demiyorum. Kendiniz deneyin ve görün. Bilmenizi isterim ki gerçekten çok güzel bir config oldu. Kendi başıma kodladım ve 1 ayda tamamladım. Gece gündüz çalıştım, ve sizlerle paylaşıyorum. En yakın zamanda video da çekip koyacağım. Bir teşekkürü çok görmeyin. Şimdi size kısaca configden bahsedicem.

[Image: jvrt1.png]

CaLLisTons

[Image: jvruv.png]

[Image: accept.gif] Ses kasanlar için süper bir ses kalitesi. (Soundh4x ile birlikte efsane olursunuz.)

[Image: accept.gif] Yerden aldığınız herhangi bir silah hemen elinize gelmez.

[Image: accept.gif] Gamma ve parlaklık ayarları en iyi şekilde ayarlandı.

[Image: accept.gif] Kasma sorunu ortadan kalktı. Oyun daha akıcı bir hale geldi.

[Image: accept.gif] FPS ayarı sabitlendi. [100]

[Image: accept.gif] Sesiniz karşı tarafa sorunsuz gidecek. (Mikrofonunuz bozuk değilse.)

[Image: accept.gif] Cross en kücük boyundadır. (Değiştirebilirsiniz.)

[Image: accept.gif] Cross rengi yeşildir. (Değiştirebilirsiniz.)

[Image: accept.gif] Sensitivity 1.0'dır. (Değiştirebilirsiniz.)

[Image: accept.gif] Mouse ile ani bir hareket yaptığınızda gayet uyumlu olacaktır[Image: jvrx9.png]

[Image: accept.gif] Rate ayarlarına en uygun değer verildi.

[Image: accept.gif] Duvar arkasındaki; kan, bomba izi, mermi izi, sprey vb. rahatlıkça görebilirsiniz.

[Image: accept.gif] CL ayarlarına en uygun değer verildi.

[Image: accept.gif] Özel alias kodları eklendi ve hepsi sXe geçer.

[Image: accept.gif] Oyun içindeki yazıların rengi koyu mavidir. (Steam oyuncuları için en ideal renktir.)

[Image: jvrxx.png]

Kod:
Download CaLLisTons l Def Cfg.rar from Sendspace.com - send big files the easy way
Kod:
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

[Image: accept.gif] Size %99 mermi sekmeyecek demiyorum, ama mermi sekmemesi için tüm kodlar eklendi ve sekme oranı azaltıldı.

[Image: accept.gif] Colt, Deagle ve AK47 için özel alias ve aim kodları eklendi.

[Image: accept.gif] Özel commandmenu eklendi.

[Image: accept.gif] Ortaya SG atıldığında kasma oranı 0'dır.

[Image: accept.gif] Confige çok fazla aim kodu eklendi ve aim kayar. Bunun yüzünden serverlerden ban yerseniz ben sorumlu değilim. [Image: salla.gif]

[Image: accept.gif] Flash yediğinizde kör olma süresi azaltıldı.

[Image: accept.gif] AWP ile daha hızlı ateş edebileceksiniz.

[Image: accept.gif] Ping oranı yok denilecek kadar az'a indirildi.

[Image: accept.gif] sXe geçmeyen hiçbir kod yok.

[Image: accept.gif] Ve daha sayamadığım bir çok özellik sizleri bekliyor!

Cevap: DefansCaLL | FBS | HS | NO RECOİL | PARLAKLIK | ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ - cebolee44 - 18-02-13

asdasda

Cevap: DefansCaLL | FBS | HS | NO RECOİL | PARLAKLIK | ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ - CaLLisTons - 18-02-13

Smile Yorum Yokmu Smile

Cevap: DefansCaLL | FBS | HS | NO RECOİL | PARLAKLIK | ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ - FeeLMySp1ke - 25-02-13

Teşekkürler