CSPLague
Link.TL [Trojan.Downloader] - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Link.TL [Trojan.Downloader] (/showthread.php?tid=7648)

Link.TL [Trojan.Downloader] - kral0922 - 19-05-13

Merhaba Arkadaşlar,
Verdiğiniz premium accountların hepsi Link.tl adresinden ilk girdiğimde ESET Nod32 Virüs uyarısı verdi Açıklama ise Trojan.Downloader dedi sonra ESET kapattım bu sefer avast ı açtım yine Trojan.Downloader dedi sonra bağlantı sıfırlandı. Lütfen Link.TL linkleri vermeyin

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Complo - 20-05-13

Arkadaşım hatasız kul olmaz hatasız antivirüs'de olmuyor haliyle bazen link'in içeriği virüssüz olsa bile antivirüsler hata verebiliyor onun için antivirüs programının her verdiği hatayı dikkate alma

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - akcaliberkk - 20-05-13

Link.tl bazen sizden izinsiz dosya indiriyor. Fakat indirdiği dosya zararlı değil. Çok önemsenecek bir problem değil.

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - LimonSuyu25 - 30-05-13

akcaliberkk dateline='' Wrote: Link.tl bazen sizden izinsiz dosya indiriyor. Fakat indirdiği dosya zararlı değil. Çok önemsenecek bir problem değil.

Aynen Ben İnmede İptal Ediyorum Big GrinCool

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - qeet - 04-06-13

Link.tl yayıyor bu dosyaları Wink istedigi kadar link bağlantı kasıyor. Binevi haberin olmadan kullanıyor seni Smile

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Iwantoplaygame - 05-06-13

Premium account engellemeye calıstım fakat herkez bır gelır ıcın bu ısı yapıyor

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Nefesim - 07-06-13

Link.tl ye girdiğinizde reklam amaçlı program indiriyor o yüzden hata veriyordur.

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - kral0922 - 10-07-13

Beyler o dosyayi bende engelliyorum sorun HTML kodlarinda Cmd den trojen indirmesi bu arada kazanc icin adf.ly da kullaniliyor illa trojan mi yayicak...

- - - - - - - - - -

Nefesim dateline='' Wrote: Link.tl ye girdiğinizde reklam amaçlı program indiriyor o yüzden hata veriyordur.
Sorun o değil !! HTML kodlari veya PhP

- - - - - - - - - -

Nefesim dateline='' Wrote: Link.tl ye girdiğinizde reklam amaçlı program indiriyor o yüzden hata veriyordur.
Sorun o değil !! HTML kodlari veya PhP

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Nefesim - 10-07-13

Ne alaka php kodlarına adam o dosyayı indirmesini istiyordur link.tl ye giriyorsun önüne space tv diye reklam geliyor kafasına göre space tv programını indiriyor.

Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - LeqenD - 13-07-13

Complo dateline='' Wrote: Arkadaşım hatasız kul olmaz hatasız antivirüs'de olmuyor haliyle bazen link'in içeriği virüssüz olsa bile antivirüsler hata verebiliyor onun için antivirüs programının her verdiği hatayı dikkate alma

Katılıyorum Big Grin

- - - - - - - - - -

Complo dateline='' Wrote: Arkadaşım hatasız kul olmaz hatasız antivirüs'de olmuyor haliyle bazen link'in içeriği virüssüz olsa bile antivirüsler hata verebiliyor onun için antivirüs programının her verdiği hatayı dikkate alma

Katılıyorum Big Grin