![]() |
|
Link.TL [Trojan.Downloader] - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: Her Telden (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Sohbet / Geyik (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Thread: Link.TL [Trojan.Downloader] (/showthread.php?tid=7648) |
Link.TL [Trojan.Downloader] - kral0922 - 19-05-13 Merhaba Arkadaşlar, Verdiğiniz premium accountların hepsi Link.tl adresinden ilk girdiğimde ESET Nod32 Virüs uyarısı verdi Açıklama ise Trojan.Downloader dedi sonra ESET kapattım bu sefer avast ı açtım yine Trojan.Downloader dedi sonra bağlantı sıfırlandı. Lütfen Link.TL linkleri vermeyin Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Complo - 20-05-13 Arkadaşım hatasız kul olmaz hatasız antivirüs'de olmuyor haliyle bazen link'in içeriği virüssüz olsa bile antivirüsler hata verebiliyor onun için antivirüs programının her verdiği hatayı dikkate alma Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - akcaliberkk - 20-05-13 Link.tl bazen sizden izinsiz dosya indiriyor. Fakat indirdiği dosya zararlı değil. Çok önemsenecek bir problem değil. Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - LimonSuyu25 - 30-05-13 akcaliberkk dateline='' Wrote: Link.tl bazen sizden izinsiz dosya indiriyor. Fakat indirdiği dosya zararlı değil. Çok önemsenecek bir problem değil. Aynen Ben İnmede İptal Ediyorum ![]()
Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - qeet - 04-06-13 Link.tl yayıyor bu dosyaları istedigi kadar link bağlantı kasıyor. Binevi haberin olmadan kullanıyor seni
Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Iwantoplaygame - 05-06-13 Premium account engellemeye calıstım fakat herkez bır gelır ıcın bu ısı yapıyor Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Nefesim - 07-06-13 Link.tl ye girdiğinizde reklam amaçlı program indiriyor o yüzden hata veriyordur. Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - kral0922 - 10-07-13 Beyler o dosyayi bende engelliyorum sorun HTML kodlarinda Cmd den trojen indirmesi bu arada kazanc icin adf.ly da kullaniliyor illa trojan mi yayicak... - - - - - - - - - - Nefesim dateline='' Wrote: Link.tl ye girdiğinizde reklam amaçlı program indiriyor o yüzden hata veriyordur.Sorun o değil !! HTML kodlari veya PhP - - - - - - - - - - Nefesim dateline='' Wrote: Link.tl ye girdiğinizde reklam amaçlı program indiriyor o yüzden hata veriyordur.Sorun o değil !! HTML kodlari veya PhP Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - Nefesim - 10-07-13 Ne alaka php kodlarına adam o dosyayı indirmesini istiyordur link.tl ye giriyorsun önüne space tv diye reklam geliyor kafasına göre space tv programını indiriyor. Cevap: Link.TL [Trojan.Downloader] - LeqenD - 13-07-13 Complo dateline='' Wrote: Arkadaşım hatasız kul olmaz hatasız antivirüs'de olmuyor haliyle bazen link'in içeriği virüssüz olsa bile antivirüsler hata verebiliyor onun için antivirüs programının her verdiği hatayı dikkate alma Katılıyorum ![]() - - - - - - - - - - Complo dateline='' Wrote: Arkadaşım hatasız kul olmaz hatasız antivirüs'de olmuyor haliyle bazen link'in içeriği virüssüz olsa bile antivirüsler hata verebiliyor onun için antivirüs programının her verdiği hatayı dikkate alma Katılıyorum
|