![]() |
|
Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [PLUGİN] Cs 1.6 Eklentiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Thread: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! (/showthread.php?tid=8007) |
Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Nobb - 13-07-13 ![]() Bunu kullanmanızı öneririm . Amx süper mod, düzeltilen bazı sorunlarıyla yeni versiyonuyla tekrar çıktı. Bu sefer ki sürümde amx menününde modla birlikte gelmesi güzel olmuş. Bir önceki versiyondaki düzeltilen sorunlar şunlar; 4.1 to 4.2 Changelog Fixed Cvar afk_bombtransfer_spawn Fixed Cvar amx_immune_access for afk check Fixed the infamous runtime error on like 5550 Fixed the runtime error on line 912 Cvar; Chat bölüm komutu; /supermenu Konsol bölüm komutu: supermenu Kurulumu; 1. "amx_super.amxx""amx_super_menu.amxx""amx_super_nospeed.amxx" dosyasını /plugins klasörüne. 2. "amx_super.sma""amx_super_menu.sma" dosyasını /scripting klasörüne. 3. "amx_super.cfg" dosyasını /configs klasörüne. 4. "amx_super.txt" ve"amx_super_menu.txt" dosyasını /data/lang klasörüne. 5. "amx_super.amxx""amx_super_menu.amxx""amx_super_nospeed.amxx" yazısınıda plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin. 6. Son olarak servere res atın, veya map değiştirin.!
Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Config Setting - 15-07-13 Bunu Sabitleyn bence diğerindeki hatalar giderilmiş birde içinde bulunan özellikleri yazarsan sevinirim ona göre swdeki plugnleri kaldırp kuracam Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Nobb - 15-07-13 Aga Aynısı.Buglar Giderildi Sadece. Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - xRteam45 - 15-07-13 Çokta önemli buglar değildi aslında ama gavurların işi sağlamdır
Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Config Setting - 16-07-13 Komutların Hiçbirini KENDİMDE Çalıştıramadım para verme silah zırh çalışmıyor .s neden Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Nobb - 16-07-13 Sende Sorun Var Ben Kullanıyorum Hepsi Çok Güzel Çalışıyor Hemde Bugsuz. Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Config Setting - 16-07-13 Nobb dateline='' Wrote: Sende Sorun Var Ben Kullanıyorum Hepsi Çok Güzel Çalışıyor Hemde Bugsuz. Bendeki Sorun Ne atıyorum sonra plugin.ini ye 3 tane .amxx yazını yazıyorum super menunun - - - - - - - - - - Nobb dateline='' Wrote: Sende Sorun Var Ben Kullanıyorum Hepsi Çok Güzel Çalışıyor Hemde Bugsuz. Bendeki Sorun Ne atıyorum sonra plugin.ini ye 3 tane .amxx yazını yazıyorum super menunun Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Nobb - 16-07-13 Bende Yazıyorum Hemde Sorunsuz Çok Güzel Çalışıyor Kardeşim.Öbür Pluginlerle Çakışıyordur Ondan Dolayı Çalışmıyordur? Cevap: Amx Super Menu 4.2 Sorunları KAPATILDI! - Config Setting - 16-07-13 bu plugn içindekiler yazarmısın ona göre diğer plugnleri kaldırıp bunu kurayım afk kicker afk bomb transfer flan içindekileri yazarsan |