![]() |
|
[istek] duvara model koyma plugini - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [İSTEK] Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=80) +---- Forum: Çözülmüş İstekler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=87) +---- Thread: [istek] duvara model koyma plugini (/showthread.php?tid=8646) Pages:
1
2
|
[istek] duvara model koyma plugini - xcasusxx - 29-09-13 Evet, başlıktan ne istediğimi tam anlamamış olabilirsiniz.. Şöyle açıklayayım.. Bir plugin olacak.. Mesela, Code: modelkoy.amxxBu plugin ile karşındaki duvara model koyacaksın.. Harita değiştiğinde model silinecek.. Model koymak için konsola, Code: +modelkoyYazılacak.. Code: bind tuş +modelkoyİle kullanılabilecek.. Bu plugini sadece "A" yetkisi yani Dokunulmazlığı olan adminler kullanabilecek.. Code: Valve/cstrike/modelkoy.mdladresindeki modeli karşındaki duvara koyacak.. Tabikide server kasmaması içinde sadece her "A" yetkisi olan adminin sadece 1 model koyma hakkı olacak.. Her server, Code: amx_modelkoy modeladi.mdlYazarak model yolunu değiştirebilecek.. Ve kendi modelini koyabilecek.. Bu reklam paneli olacak çoğunlukla.. Bu plugini yapacak kişiye ben örnek olarak bir model vericem.. Denemelerde o kullanılabilsin diye ![]() Anlaşılmayan bir yer olursa yorum atmanız yeterli
Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - EnbuyukBjk - 01-10-13 Valve/cstrike/models/modelkoy.mdl Ala Bro Tusu Binlemedim saydan /modelkoy yaz olarak yaptim ladder plugininden esinlenerek bise olursa yaz Dokunulmazlik Yetkisine Bagladim - xcasusxx - 01-10-13 EnbuyukBjk dateline='' Wrote: Valve/cstrike/models/modelkoy.mdlAla Bro Tusu Binlemedim saydan /modelkoy yaz olarak yaptimladder plugininden esinlenerek bise olursa yazDokunulmazlik Yetkisine BagladimDemişsin.. Zaten Code: bind tuş "say /modelkoy" Tam olarak Valve 'e bağlamamışsındır heralde;Code: models/modelkoy.mdl Ladder derken bu editlediğin plugin /ladder yazdığın yere merdiven mi koyuyodu Benim modelinönünede ladder entitysi koymaz demi Bide ben bunu menülü yaparsın diye düşünmüştüm../topolustur Plugini gibi haritadaki topları sil yeni top oluştur falan vs.Herneyse bunada şükür çok sağol Bu iyiliğin karşılıksız kalmaz Benim yapabileceğim birşey olduğunda her zaman yardımcı olurum ![]() EDIT: SMA 'ya baktım bu işime yaramaz ama çok sağol
Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - EnbuyukBjk - 02-10-13 yok kardeşim valve olarak yaptim bide bindlemedim dokunulmazlık yetkisine bagladım eyer bi eksik yada düzeltilcek olursa hemen burdan yaz halleder koyarim kolay gelsin Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - peNgueN - 02-10-13 Modeli atar mısın ? Ona göre yapayım. Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - peNgueN - 02-10-13 say /modelmenu : Model menüsünü açar. model_hareket ( 1/0 ) : Model hareketli veya hareketsiz olur. ![]() ![]() ![]() Model olarak tavuğu koydum sma içinden modelin yerini değiştirebilirsiniz. Modelin şimdiki yeri : cstrike/models/modelim/modelim.mdl Model menüye sadece adminler girebilir. Herkes 1 tane model oluşturabilir. Kendi modelini istediğin gibi yönetebilirsin. Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - EnbuyukBjk - 03-10-13 haci bende ugrasiyodum ama seninki janjanlı olmuş
Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - xcasusxx - 03-10-13 @peNgueN Adam King ya Tam istediğim gibi olmuş ![]() Tek sorun bunu duvara doğru tutarsam yere düşer mi? :confused: Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - xcasusxx - 03-10-13 @EnbuyukBjk Ya bende bi sorun var hiç bi menü açılmıyor yani amxmodx 'i kurdum amx_supermenu 'yu ekledim.. amx_supermenu yazınca açılmıyor :S Aynı sorun bundada oluştu biraz editleyerek değişik bişey yaptım senin plugininle ![]() Sen denesene bi çalışıyo mu diye çalışıyorsa sorun bendedir :S Cevap: [istek] duvara model koyma plugini - peNgueN - 03-10-13 Amxmodx 1.8.0 veya üstünü kur tekrar dene. Bu arada modeli duvara tuttuğunda model yere düşecektir bilerek öyle yaptım yere koyarsın diye istiyorsan onu düzenleyeyim ? |