![]() |
|
Sprint - Hızlı Koşma Plugini - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [PLUGİN] Cs 1.6 Eklentiler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Thread: Sprint - Hızlı Koşma Plugini (/showthread.php?tid=8801) |
Sprint - Hızlı Koşma Plugini - akcaliberkk - 26-10-13 ![]() Plugin Adı: Sprint Yapımcısı: akcaliberkk Versiyonu: 1.2 (04/11/2013) Açıklama: Bu plugin, çoğu kişinin de tahmin edebileceği gibi oyun içerisinde kısa bir süreliğine hızlı koşmayı sağlıyor. Genelde oyunlarda "Sprint" diye geçen bir özelliktir. İleri (W) tuşuna peş peşe hızlıca iki defa basıp tuttuğunuzda belli bir süre daha hızlı koşarsınız. Yani W tuşuna bir kez basıp bıraktıktan sonra ikinci defa basıp tutun ( hızlıca ). Kısaca, normal yürüme tek klikse, koşma çift klik olacak. Bir kere koşup bütün enerjinizi tükettiğiniz zaman, tekrar koşabilmek için biraz beklemek gerekiyor. Bütün bu süre ayarlarını, cvarlardan ayarlayabiliyorsunuz. Sürüm Notları: [26/10/13] v1.0 ->
[03/11/13] v1.1 ->
[04/11/13] v1.2 ->
![]() Sprint Plugin Video - YouTube ![]() Komutlar: Code: sprint_reloadcvars // Cvar ayarlarını, sonraki roundu beklemeye gerek kalmadan anında günceller.Cvar (Açıklamalar) Code: sprint_cooldown "5.0" // Koştuktan sonra tekrar koşabilmek için gereken bekleme süresi.Cvar (Kopyala + Yapıştır) Code: sprint_cooldown "5.0"![]() sprint.amxx -> amxmodx/plugins klasörüne atılacak. exhausted_breathing.wav -> cstrike/sound klasörüne atılacak. amxmodx/configs klasöründeki plugins.ini dosyasının içine: sprint.amxx yazılacak ve kaydedilecek. ![]() Dosyaları indirebilmek için konuya cevap yazmanız gerek. Cevap: Sprint Yapma - Hızlı Koşma Plugini - muratcan1616 - 26-10-13 Teşekkürler. Cevap: Sprint Yapma - Hızlı Koşma Plugini - Nobb - 26-10-13 Gayet Güzel Çalışma , Teşekkürler. Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - bilbaz - 27-10-13 Helal olsun Ne Diyelim.Jailbreak için uygunmudur bu ? (Kod olarak değil fikir olarak) Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - akcaliberkk - 27-10-13 bilbaz dateline='' Wrote: Helal olsun Ne Diyelim.Jailbreak için uygunmudur bu ? (Kod olarak değil fikir olarak) Teknik açıdan sıkıntı yaratmaz. Fikir olarak jailciler daha iyi bilir Neden uygun olmasın ki
Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - scarty - 02-11-13 @peNgueN den lol tarzı base ışınlanma @akcaliberkk ten ilk aklıma gelen minecrafttaki hızlı koşma oyunların hepsini tek oyunda birleştireceksiniz yakında
Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - akcaliberkk - 02-11-13 scarty dateline='' Wrote: @peNgueN den lol tarzı base ışınlanma @akcaliberkk ten ilk aklıma gelen minecrafttaki hızlı koşma oyunların hepsini tek oyunda birleştireceksiniz yakında CS de sık görülen bir olay zaten Bu eklentiyi daha da geliştiriyorum. Alliedmodsa da konu açtım biraz da ordan görüş alıyorum Yorgun nefes sesi, koşarken ekranda renk değişimi gibi güzel öneriler geldi ![]() - - - - - - - - - - scarty dateline='' Wrote: @peNgueN den lol tarzı base ışınlanma @akcaliberkk ten ilk aklıma gelen minecrafttaki hızlı koşma oyunların hepsini tek oyunda birleştireceksiniz yakında CS de sık görülen bir olay zaten Bu eklentiyi daha da geliştiriyorum. Alliedmodsa da konu açtım biraz da ordan görüş alıyorum Yorgun nefes sesi, koşarken ekranda renk değişimi gibi güzel öneriler geldi
Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - scarty - 03-11-13 Renk olabilirde ses sıkıntı yapabilir çoğu sunucunun fast download'ı yok sıkıntı yapar , ama valvenin içerisinde öyle sesler varsa bilemem. Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - akcaliberkk - 03-11-13 scarty dateline='' Wrote: Renk olabilirde ses sıkıntı yapabilir çoğu sunucunun fast download'ı yok sıkıntı yapar , ama valvenin içerisinde öyle sesler varsa bilemem. 50 kb ses ne sıkıntı yaratıcak ![]() - - - - - - - - - - scarty dateline='' Wrote: Renk olabilirde ses sıkıntı yapabilir çoğu sunucunun fast download'ı yok sıkıntı yapar , ama valvenin içerisinde öyle sesler varsa bilemem. 50 kb ses ne sıkıntı yaratıcak
Cevap: Sprint - Hızlı Koşma Plugini - scarty - 03-11-13 Doğru söylüyorsun da normal bir indirme sunucusundan 20 saniyede inen bir harita oyun sunucusu sağlayıcısında 7dkya çıkıyorsa ben şüphelenirim
|