Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: reset44

Sayfa 1/11 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,12 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Hocam Siteyi Kapatmayın

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    23
    Hit
    7.921

    Mesajı göster

    Uzun bir s�reden sonra �ifremi hat�rlad�m :) valorant topicleride gelirse desteklerim veya discord kategori olarak
  2. Konu: Hocam Siteyi Kapatmayın

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    23
    Hit
    7.921

    Mesajı göster

    bende gelirim teamspeak 3 beni bekliyor :D
  3. Cevaplar
    0
    Hit
    1.313

    Mesajı göster

    Merhaba Csplague Okurları,

    Uzun bir süredir forumda yoktum bu arada konularımda gitmiş tabiiki ben yeniden teamspeak 3 ' e dönmeye karar verdim .
    Videoda gerekli açıklamalar yapmılmıştır uzatmak...
  4. Cevaplar
    0
    Hit
    1.393

    Mesajı göster

    Adiniz : umutcan
    Yasiniz : 18
    Bulundugunuz Sehir : Antalya
    Internette Gecirdiginiz Ortalama Zaman : 5-6
    Kaç Yıldır Cs 1.6 Oynuyorsunuz: 5
    Mod Olmak istediginiz Bölüm : Teamspeak 3 Genel
    Skype...
  5. Cevaplar
    2
    Hit
    2.181

    Mesajı göster

    Yedegibosver kendin duzenle hazira alismak iyi degil ve yapan kiside bir acik birakabilir.
  6. Cevaplar
    7
    Hit
    2.023

    Mesajı göster

    Aynı botu kullanıpda eğer aynı hatayı alıyorsan bil ki sistemsel bir sorundur scriptsel olamaz birde en düşük hıza sahip bir vps de denedim bot yine düşmedi, dediğim üzere bot da hata yoktur sistemi...
  7. Konu: TS3 Linux Müzik Bot Yapma

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    9
    Hit
    4.341

    Mesajı göster

    Öncelikle konunu destek bölümüne açmalıydın ki sıkıntı değil konu hakkında bilgim var hem kolay bir şekilde uğraştırmadan kurabilirim
    skype : [email protected]
    Kimsin diye sorma :)
  8. Cevaplar
    57
    Hit
    10.668

    Mesajı göster

    Bahsettiğin Özellikler Teamspeak 3 JTS3ServerMod Plugininde Var Biraz Kurcalanırsa Dediğin Özellikleri Bile Geçebilirler
  9. Cevaplar
    7
    Hit
    2.023

    Mesajı göster

    Bu Bot aslında düşmez botun scriptini biraz kurcalarsanız script sürekli olarak kalabilir.
  10. Konu: Moderatör Başvurum

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.222

    Mesajı göster

    Adiniz : Umutcan
    Yasiniz : 17,5
    Bulundugunuz Sehir : Antalya
    Internette Gecirdiginiz Ortalama Zaman : 6-7 Saat
    Kaç Yıldır Cs 1.6 Oynuyorsunuz: 3-4 Sene
    Mod Olmak istediginiz Bölüm : Teamspeak 3...
  11. Cevaplar
    4
    Hit
    1.475

    Cevap: Teamspeak Soru - Cevap [Tek Seferlik]

    Lan Sen Kimsinki Bana Hırsız Hackerlık kelimesı ne zaman ağzımdan çıktı Neyin Kafasını Yaşıyorsun Eski Konularımdamı Böyle Bir Konumu Var Lan
    Eğerki Yapamadığım birşey olsa bile "kusura bakma...
  12. Konu: Yetki Penceresi!!!

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    4
    Hit
    1.212

    Cevap: Yetki Penceresi!!!

    Önemli Değil
  13. Konu: Yetki Penceresi!!!

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    4
    Hit
    1.212

    Cevap: Yetki Penceresi!!!

    Şimdi Ayarlıyacağın Yetki Mesela Örnek Vererek Cevap Verim
    Normal Admin
    ve Kurucu Gibi Kıyaslayalım
    sen normal adminin Çoğu değerlerine 65 verirsen kurucu ondan yüksek olacağı için en düşük 66...
  14. Cevaplar
    4
    Hit
    1.475

    Cevap: Teamspeak Soru - Cevap [Tek Seferlik]

    Afedersin Ama Ne Çocukluğumu Gördün Sen Benim ?
  15. Konu: Moderatör Başvurum

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.420

    Mesajı göster

    Adiniz : Umutcan
    Yasiniz : 17,5
    Bulundugunuz Sehir : Antalya
    Internette Gecirdiginiz Ortalama Zaman : 6-7 Saat
    Kaç Yıldır Cs 1.6 Oynuyorsunuz: 3-4 Sene
    Mod Olmak istediginiz Bölüm : Teamspeak 3...
  16. Cevaplar
    4
    Hit
    1.475

    Teamspeak Soru - Cevap [Tek Seferlik]

    Cümleten Selamun Aleyküm Değerli Forum Üyeleri,

    Uzun Bir Süredir Aranızda Yoktum Hesabım Ban Yemişti Banım Kalkmış Onu Farkettim Ve Dönüş Yapmaya Karar Verdim.

    Beni Biliyorsunuzdur Bu Forumun...
  17. Cevaplar
    7
    Hit
    3.179

    Cevap: Hosting'e teamspeak3 server kurma

    değil
  18. Cevaplar
    155
    Hit
    27.211

    Cevap: 27015 Portunu Kullanmadan Panele Girme

    eyw
  19. Cevaplar
    13
    Hit
    11.236

    Mesajı göster

    gerek yok normalde makinede o porta saldırı ypaılırsa filetransfer_port = 30033 yerine 30050 falanda yap olur ts3server.ini dosyasında
  20. Cevaplar
    8
    Hit
    4.498

    Cevap: TeamSpeak 3 Server Query Yok

    ed sonrraki server sürümü değişti ya
  21. Konu: reset44 lütfen yardım

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    5
    Hit
    1.306

    Mesajı göster

    kardeşim dediğim gibi yaparım gs_kral[email protected]
  22. Cevaplar
    2
    Hit
    1.327

    Mesajı göster

    kardeşim [email protected] ekle yaparım insanlık ölmedi ;)
  23. Konu: TS3 Sorun

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    4
    Hit
    1.280

    Cevap: TS3 Sorun

    kardeşim kurulur tabi 9987 dışında istediğin mesela 9988 9999 10000 210 123 gibi ben açaırm [email protected]
  24. Cevaplar
    13
    Hit
    11.236

    Mesajı göster

    ed 30033 portu dosya atma portudur...
  25. Cevaplar
    7
    Hit
    3.179

    Cevap: Hosting'e teamspeak3 server kurma

    ben yardımcı olrum [email protected] ekle
  26. Konu: Mario WAD Pack

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    37
    Hit
    6.518

    Cevap: Mario WAD Pack

    çok teşekkürler yine wad
  27. Konu: Minecraft 1.0.0.wad

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    28
    Hit
    5.596

    Cevap: Minecraft 1.0.0.wad

    çok teşekkürler
  28. Konu: Jail_buyukisyan_v1 rmf

    en son yazan reset44
    Cevaplar
    306
    Hit
    37.895

    Cevap: Jail_buyukisyan_v1 rmf

    kaptan abi çok teşekkürler
  29. Cevaplar
    10
    Hit
    27.031

    Mesajı göster

    Kardeşim Portunu Değiş Server iniye filetransfer_port=30033 deil de 30036 yap düzelir bendede oldu
  30. Cevaplar
    3
    Hit
    1.507

    Mesajı göster

    ö.d de avatarını değişmeni önerririm
320 sonuçtan 1 ile 30 arası
Sayfa 1/11 1 2 3 4

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94