Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: hola

Sayfa 1/2 1 2

Arama: Arama işlemi Toplam 0,03 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Türk Yapımı GameTracker

    en son yazan hola
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.384

    Mesajı göster

    bu daha cok game server directory gibi olmus, neyse ekledim
  2. Cevaplar
    1
    Hit
    1.047

    Mesajı göster

    serverlere panel olmadan da baglanabilirsin, phyton kurdun mu, sql Db olusturup kullanici atadin mi, youtube de tonlarca anlatim var
    millet alismis öyle hazira mk, simdi is basa dusunce afallayip...
  3. Cevaplar
    2
    Hit
    1.741

    Mesajı göster

    muhtemelen birileri bunu kişisel edit editmistir, yani bire bir aynisini bulmayabilirsin
    Hud mesaj yerine text mesaj kullanilmis, bunu kendinde editleyebilirin, ayrica gösterim pozisyonu da...
  4. Konu: İp Kayıt Plugini

    en son yazan hola
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.403

    Mesajı göster

    benim işime yarar bu eklenti, deneyelim...
    paylaşıma teşekkür ettim.
  5. Cevaplar
    2
    Hit
    8.946

    Mesajı göster

    ben bunu full oyun olarak indridim HD cs 1.6 diye ama pek sarmadi, birde telsiz sesleri sanirim ingilizce değildi
    silahlar görünüm olarak iyi ama ses efektleri hoşuma gitmedi
  6. Cevaplar
    2
    Hit
    1.309

    Mesajı göster

    belki sorun başka bir eklentiden kaynaklaniyordur, say_team takim mesaji diye biliyorum
  7. Konu: Teamspeak 3 php panel

    en son yazan hola
    Cevaplar
    4
    Hit
    1.970

    Cevap: Teamspeak 3 php panel

    resim ve hatta mümkünse video paylaşırmısın.
  8. Cevaplar
    52
    Hit
    9.377

    Mesajı göster

    bunu daha önce görmemişim, kendi serverimde bir deniyim
    adminler gereksiz yere kullanabilir... yüksek ihtimal
  9. Konu: Sxe yazısını kaldırmak.

    en son yazan hola
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.541

    Mesajı göster

    aşağıdaki adresi bir dene, benimde serverlerim var ama sXe hiç kurmadım, zaten kuramamda, sonra millet hö der
    Support | Injected Forum
  10. Cevaplar
    957
    Hit
    222.909

    [JB] Cevap: GHW GHR ( Hook + Rope + Grap ) Hepsi Tek Pluginde

    yeni bir hook plugini var, genelde yabanci DR serverlerde kullaniliyor, onu ariyorum... mavi elektrik gibi görünülü
  11. Cevaplar
    6
    Hit
    5.452

    Cevap: Serverini Otomatik Olarak Favorilere Ekleme

    bunu mantık olarak ben daha önce düşünmüştüm, "interner browser list" edit daha sonra çıktı ama bunun için DNS ip sahibi olmanız gerekir yani kiralama tek serveri olana hitap etmiyor.
  12. Konu: Zombi Full Mod Map Silah

    en son yazan hola
    Cevaplar
    3
    Hit
    3.789

    Cevap: Zombi Full Mod Map Silah

    her şey hazır geliyor, geriye oynaması kalıyor, nemesis grab olmuş ama çok pis bakıyor.
  13. Cevaplar
    1
    Hit
    1.975

    Mesajı göster

    şeytana adres göstermenin sırasımı, zaten serverler non steam... millet modem resetliyor
  14. Konu: Zp extra item : Celik yelek

    en son yazan hola
    Cevaplar
    3
    Hit
    1.493

    Cevap: Zp extra item : Celik yelek

    kendi serverimde kullandigim armor plugini, kaç ammo olacagini ya compile etmeden önce yada zp_extraitems dosyasini açarak degiseceksin

    zp_extra_human_armor.sma LINK:...
  15. Konu: Radar altı reklam duzenleme

    en son yazan hola
    Cevaplar
    4
    Hit
    1.372

    Mesajı göster

    zaten chat mesaj sisteminde var o soylediğin bildirimler, sma varsa web site adresi yerine istediğin mesajlari eklersin yada, HUD mesaj olarak player rules diye bir plugin var onu editlesende olur.
  16. Konu: Otomatik Ban Sebebi

    en son yazan hola
    Cevaplar
    7
    Hit
    1.651

    Cevap: Otomatik Ban Sebebi

    not 2: plmenu_ab_base.sma (bu pluginide compile edeceksin) bu durumda playermenu pluginini iptal etmen gerekyor, biri edit komutunu kaldirmis o yuzden boyle yazdim
  17. Konu: Otomatik Ban Sebebi

    en son yazan hola
    Cevaplar
    7
    Hit
    1.651

    Cevap: Otomatik Ban Sebebi

    https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=80858

    ahanda bu plugin, advanced_bans.sma yi compile etmen yeterli... senin sql ile falan isin yok zaten bende kullanmiyorum, diyelim 5-6 yada daha...
  18. Konu: Otomatik Ban Sebebi

    en son yazan hola
    Cevaplar
    7
    Hit
    1.651

    Cevap: Otomatik Ban Sebebi

    ben zm serverimde "Advanced Bans" kullanıyorum sebep yazılmazsa ban aktif olmuyor, amx_addban "41.102.157.13 999999 "speed-hack" ahanda ornek ban, motd çiksa ne olacak, plugini açıp fonksiyon...
  19. Cevaplar
    4
    Hit
    1.431

    Mesajı göster

    bu durumda ayni plugini farkl isimlerle derleyip lang dosyalarinada farkli isim yada numara vereceksin yada message display diye bir plugin var chat mesaj sistemine ekle komutlari olsun bitsin, zm...
  20. Cevaplar
    70
    Hit
    93.701

    Sabit: Mesajı göster

    boyle bir paket bende yaptim zamaninda ama kurulum ayarlarini fazla kasmadim, doğrudan v 7.0 repack yapmistim, counter strike 1.6 download seklinde linkten indirebilirsiniz, bu sekilde...
  21. Konu: CsOyuncu WebMod

    en son yazan hola
    Cevaplar
    13
    Hit
    4.010

    Cevap: CsOyuncu WebMod

    bu paneli son kullanıcı ne yapsın, dedicate sunucuya server kurmayı bilen kac kisi var memlekette ki paneli kusur kaldi, sonra web tabanlı uygulamalar sakat, bildigim kadar mga da ftp tabanli panel...
  22. Sabit: Cevap: Loading Banner | Servera Girerken Altta Resim | [Videolu Kurulum]

    bu pluginin download yaparken banner gösteren versiyonuda var, onu sadece bir arkadaşta görmüştüm, bu tarz eklentiler en başta cazip gelebilir ama daha çok oyun hostinglerin sevdiği şeyler.
  23. Cevaplar
    149
    Hit
    27.253

    Mesajı göster

    server ne kadar sade o kadar iyi, böyle effect türü şeyler crash yapabiliyor.
  24. Konu: Counter Artık Kendini Aştı

    en son yazan hola
    Cevaplar
    4
    Hit
    2.464

    Mesajı göster

    cs:go hiç ilgimi çekmiyor zaten yıllardır FPS oyunları oynadığımdan olsa gerek, ben gungame seviyorum ve zaten 2 sunucuya dağalmış cs 1.6 serverlerim var diğer yandan bu tarz oyunlar kan kaybetmeye...
  25. Cevaplar
    22
    Hit
    3.163

    Mesajı göster

    asagidaki plugin calisiyor, zaten bende de benzeri vardi ama ilk sayfada konulari okuyunca fark ettim, hem say hemde say_team kapali, zamaninda bazi oyun hostinglerde bunu kullaniyordu, rcon acces...
  26. Cevaplar
    22
    Hit
    3.163

    Mesajı göster

    bende çalıştıramadım ama çalışan bir başka plugine burdakinden admin chat level kodlarını ekledim

    - - - - - - - - - -

    bende çalıştıramadım ama çalışan bir başka plugine burdakinden admin chat...
  27. Cevaplar
    134
    Hit
    17.760

    Cevap: El Sonu Bahis Plugini ( Last Man Bets )

    el sonu bahis zombi mod için olanı varmı
  28. Konu: Nemesis Survivor Mod No Lazer

    en son yazan hola
    Cevaplar
    5
    Hit
    1.348

    Cevap: Nemesis Survivor Mod No Lazer

    Yani 10 yıllık bio hazzard mod mantığı ile plague mod yapmanın bir alemi yok, bio mod yüzünden millet plague modu öğrenemedi, lazer olmayan serveri zombi mod sanmıyorlar, zaten plague modu bilen...
  29. Cevaplar
    69
    Hit
    14.962

    Cevap: Block Say ( Say'den Yazilan Yazilari Engelleme )

    adminler konuşabiliyormu acaba, neyse test edip göreceğim durumu size yazarim
  30. Cevaplar
    20
    Hit
    4.315

    [DÜZENLEME] Mesajı göster

    mesele istemek değil, ben zaten gerekirse parasını bastırır plugin yaptırırım, şurda cs 1.6 ya gönül vermiş az sayıda adam kalmış, web tabanlı oyunlar olayı bitirdi eskisi gibi cs oyuncusu kalmadı,...
46 sonuçtan 1 ile 30 arası
Sayfa 1/2 1 2

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95