Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LGSL Fiyat Eklentili
Açıklama:
Çoğu kişinin aradığı LGSL'deki fiyat tablosunu yaptık ve sizinle paylaşıyoruz.

Fiyat kodlamasını [MENTION=25043]RealTeam[/MENTION] , yapmıştır.

LGSL'de bulacağınız özellikler , GameTracker eklentisi , Fiyat Eklentisi , SubDomain ( DNS ) eklentisi dns eklentisini yeniden kodladık çünkü doluluk oranına göre yaptığınızda en dolu olan sunucu cs1. olarak adlandırılıyordu şimdi IP ye özel subdomain yazıyorsunuz ve size özel olanak sağlıyor istediğinize pro.csplague.com , dm.csplague.com yazabilirsiniz. Ve kullanımda olan sunucularınız için kullanımda ve satıldı yazabiliyorsunuz fiyat kısmına.

Demo : Sunucular » www.CSKanali.com

Admin paneli demosunu şuan veremiyorum kurduğunuzda görebilirsiniz.

Kurulum
Rar dosyasının içerisindeki FTP klasörünün içerisindeki dosyaları kendi sunucunuzda istediğiniz yere atınız (sunucular klasörünü önerimdir.)

SQL'e gelirsek sunucunuzun paneline geliyorsunuz veritabanı oluşturuyorsunuz ve bu veritabanına bir kullanıcı atıyorsunuz.

Veritabanına PHPMyAdmin'den girip sql'i içeri aktar diyerek aktarıyoruz.

Ardından lgsl_files/lgsl_config.php 'nin içersine girip 109 ve 110. satırlarda bulunan admin kullanıcı adı ve şifresini ayarlıyorsunuz.

Tekrar lgsl_files/lgsl_config.php dosyasından 115. satır ile 119.satır arasındaki veritabanı bilgilerinizi giriyorsunuz.

Şifre
csplague.com

İndir / Download
Dosya Ektedir.

Resimler
[Image: LojAAb.png]
Admin Paneli
[Image: G1jRMb.png]

Attached Files
.rar   referans.rar (Size: 5.15 MB / Downloads: 337)
.jpg   ana.jpg (Size: 9.76 KB / Downloads: 99)
Reply
Eyw Böyle birşey arıyordum Smile
Derd-i Keyf # Gaming
● Skype : oxedann
● Mail : derdikeyfgaming.gmail.com
● Facebook : https://bc.vc/kXYx0n
● Twitter : https://bc.vc/IVVa8A
● Youtube : https://bc.vc/2e9UJP

Reply
KONU ALINTIDIR.
Nedir şimdi bu ?, sadece linkleri değiştirmişsin konuyu olduğu gibi kopyalamışsın.
Fakat bu yaptığın google'ın hoşuna gitmeyecek ve siteyi kopyacı olarak algılayacak ardından sitenin hit sıralaması düşecek yani sen burada foruma faydalı birşey yapayım derken daha da batırıyorsun.
YouTube.com/enesscarty
Reply
beyler bunu direk sitenin içine nasıl atabilir ayrı bir sayfa açılmasın normal sitemin içine atayım kodla
Reply
techibrahimxc dateline='' Wrote: beyler bunu direk sitenin içine nasıl atabilir ayrı bir sayfa açılmasın normal sitemin içine atayım kodla

Ajax veya iframe veya lgsl deki indek klasorunden <?php ile başlayan kodu yaz ve uzantıyı ayarla

- - - - - - - - - -

techibrahimxc dateline='' Wrote: beyler bunu direk sitenin içine nasıl atabilir ayrı bir sayfa açılmasın normal sitemin içine atayım kodla

Ajax veya iframe veya lgsl deki indek klasorunden <?php ile başlayan kodu yaz ve uzantıyı ayarla
Reply
kardeş biraz daha açıklayıcı konuşabilirmisin bide siteye ekledim ama yanlardan çıkıyor yani büyük geliyor tek sıkıntım
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  CsOyuncu LGSL İSTEK Lütfen mrstipfan 2 8,461 23-08-17, 17:06
Last Post: mrstipfan
  LGSL CsOyuncu Orjinal mrstipfan 0 4,024 22-08-17, 19:44
  CS ve TS LGSL Yeni Versiyon emre113 13 18,547 29-04-17, 21:56
Last Post: oCezaMelegi
  [paylaşım] teamspeak 3 lgsl nazim53 5 5,580 29-04-17, 19:15
Last Post: oCezaMelegi
  Gelişmiş LGSL &gt; MRStipFan DESIGNER mrstipfan 3 6,247 11-04-17, 05:18
  En iyi Ve Kaliteli LGSL sanaldaweb76 1 5,638 12-03-17, 12:42
Last Post: ByCapTaN
  OyunYoneticim ServerOyuncu Lgsl nazim53 9 11,064 20-12-16, 19:34
Last Post: nevin
  LGSL Offline Hatası ruthlessgaming 0 4,401 21-11-16, 13:43
Last Post: ruthlessgaming
  LGSL Yardım deathstar11 1 4,951 16-07-16, 14:56
Last Post: deathstar11
  [istek]teamspeak3 lgsl +sunucular ve kiralik sunucular lovbattery rh 6 6,920 29-05-16, 11:58
Last Post: saltbarkley

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)