Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CS 1.6 linux'a webmod kurdum ancak çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar,

addons/w/ olarak paneli attım.

\addons\metamod\plugins.ini içinede linux addons/w/dlls/w_mm_i386.so ekledim.

ipadres:27015 tarayıcıya yazıyorum hiç bişey açılmıyor.
Yardım edebilecek var mı?
Reply
linux mu seninki bendede o sorun vardı ama benimki windows farketmez benim sabit ip olmadıgı için sıkıntı oluyordu başlat çalıştır cmd yazıp siyah ekran gelir oraya ipconfig yaz enter ordaki ipv4 adresinle port'daki aynı olmalı onu ayarla öyle dene olmazsa yine yaz. bide başka webmod dene bu plugin.ini ne yazdıgın yolu kontrol et belki dosyası yoktur mesela win32 addons\w\dlls\w_mm.dll bende böyle sende kendininkine bak dosya varmı.
[Image: sigpic34973_1.gif]
Reply
XJohnstoNX dateline='' Wrote: linux mu seninki bendede o sorun vardı ama benimki windows farketmez benim sabit ip olmadıgı için sıkıntı oluyordu başlat çalıştır cmd yazıp siyah ekran gelir oraya ipconfig yaz enter ordaki ipv4 adresinle port'daki aynı olmalı onu ayarla öyle dene olmazsa yine yaz. bide başka webmod dene bu plugin.ini ne yazdıgın yolu kontrol et belki dosyası yoktur mesela win32 addons\w\dlls\w_mm.dll bende böyle sende kendininkine bak dosya varmı.

Bende VPS var herşey doğru, sabit ip var. Yine olmuyor ama -_- Şu konuyu iyi bilen yok mu yaw. Olmadı xampp ile yapacak...

- - - - - - - - - -

XJohnstoNX dateline='' Wrote: linux mu seninki bendede o sorun vardı ama benimki windows farketmez benim sabit ip olmadıgı için sıkıntı oluyordu başlat çalıştır cmd yazıp siyah ekran gelir oraya ipconfig yaz enter ordaki ipv4 adresinle port'daki aynı olmalı onu ayarla öyle dene olmazsa yine yaz. bide başka webmod dene bu plugin.ini ne yazdıgın yolu kontrol et belki dosyası yoktur mesela win32 addons\w\dlls\w_mm.dll bende böyle sende kendininkine bak dosya varmı.

Bende VPS var herşey doğru, sabit ip var. Yine olmuyor ama -_- Şu konuyu iyi bilen yok mu yaw. Olmadı xampp ile yapacak...
Reply
port açtınmı ? hangi portlar var bakalım resim at.
[Image: sigpic34973_1.gif]
Reply
server.cfg son satirina ip xx
port xx gibi bir bolum olustur xx bolumu doldur sw res at duzelir.
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";

Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş

# ######################################
Reply
XJohnstoNX dateline='' Wrote: port açtınmı ? hangi portlar var bakalım resim at.

Tüm portlar açık Smile

- - - - - - - - - -

XJohnstoNX dateline='' Wrote: port açtınmı ? hangi portlar var bakalım resim at.

Tüm portlar açık Smile
Reply
droppod dateline='' Wrote: server.cfg son satirina ip xx

server açılırken zaten oluyor bu "özelden biri yardım etsin"

- - - - - - - - - -

droppod dateline='' Wrote: server.cfg son satirina ip xx

server açılırken zaten oluyor bu "özelden biri yardım etsin"
Reply
Bu sorun bende de var arkadaşlar bilen birisi yok mu konu altına yazsa?
Reply
Linux icin1.linux Veya Sie FTP sine Giriş Yap Kullanacağın Paneli Addons un icine at2.Metamod Klasörüne Gir Plugins.ini ac şunları yaz=============================linux addons/w/dlls/w_mm_i386.solinux addons/metamod/dlls/metamod_i386.solinux addons/metamod/fastdl/fastdl.solinux addons/metamod/vtc/vtc.solinux addons/metamod/dproto/dproto_i386.so============================Windows icin1.Windows Veya Site FTP sine Giriş Yap Kullanacağın Paneli Addons un icine at2.Metamod Klasörüne Gir Plugins.ini ac şunları icine Kopyala Yada yaz=============================win32 addons/w/dlls/w_mm.dllwin32 addons/metamod/dlls/metamod.dllwin32 addons/metamod/fastdl/fastdl.dllwin32 addons/metamod/vtc/vtc.dllwin32 addons/metamod/dproto/dproto.dll============================Bi Teşekkür Yeterlidir

- - - - - - - - - -

Eğer Yapamazsan : facebook.com/yusufozturkoyuncuMesaj At Yardım Ederim
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=Ym4GjMSmh9A&t=3sBu Videodan Yapabilirsin Kardeşim
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  AZK Bilişim Webmod Panel gag41 18 13,808 21-04-19, 18:00
Last Post: gtasan
  half-life webmod halflifer 2 5,143 30-12-16, 12:01
Last Post: ProGamer231
  cs 1.6 webmod linux sorunu webmod açılmıyor xxxdegil 1 5,995 17-12-16, 12:10
Last Post: jamoka00123
  Özelleştirilmiş Admin Ekle Özellikli Webmod VolanX 8 10,191 05-12-15, 16:11
Last Post: VolanX
  WebMod Yardım pyrrhon156 2 4,418 14-05-15, 22:16
Last Post: pyrrhon156
  Webmod panel yapacak ? pyrrhon156 1 4,734 14-05-15, 15:07
Last Post: pyrrhon156
  Deneme Aşamsındaki Webmod Panelimizden Görüntüler MMTHackers 9 6,495 15-02-15, 06:12
Last Post: tsunami67
  Dogukan V1 Webmod Panel dogukan12358 7 7,385 29-12-14, 22:44
Last Post: agugu123
  TozluCS Webmod V3 fulmodcu 8 7,796 25-08-14, 16:49
Last Post: fulmodcu
  Webmod panel plugin uyarlama ShinKaLaMasioN 4 4,493 02-07-14, 15:20
Last Post: furkan28

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)