Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bütün Jaillerde Bulunan T Menüsü HAKKINDA
Merhabalar , şuanda nerdeyse bütün Jailler'de bulunan bir eklenti bu.Infernal adlı server 20 TL'ye satmaya çalışıyor , bu aç gözlülere para yedirmek istemiyorum.

Hayırsever , bilgili bir arkadaş varmı bu konuda ? Plugin'in fotoğrafı aşağıda ;

[Image: Xv49dO.png]

Forumda aradım ama bulamadım , daha önce paylaşıldıysa link verirseniz makbule geçer.
Reply
Link Yokmu Beyler
Reply
Master23 dateline='' Wrote: Link Yokmu Beyler

Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

İhtiyacı olan indirsin.

- - - - - - - - - -

Master23 dateline='' Wrote: Link Yokmu Beyler

Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; https://s3.dosya.tc/server2/djikzo/WbShop.rar.html

İhtiyacı olan indirsin.
Reply
ben indirdim oyunyöneticisi paneline kurdum modu ve sma yı ama halendaha oyunda gözükmüyor map da değiştrdm
Reply
messert dateline='' Wrote: Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

İhtiyacı olan indirsin.

- - - - - - - - - -

Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

İhtiyacı olan indirsin.

bu arkadaşa plugini ben atttim şansada burda gezerken gördüm Smile baktim linkin sonu WBshop.rar dedim aha bu benimki beyler plugini yapamyan veya bulamayan bu plugin olur baska plugin olur [SKYPE : WarnerBrosClan] ekleyin Yardim ediyim

- - - - - - - - - -

messert dateline='' Wrote: Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

İhtiyacı olan indirsin.

- - - - - - - - - -

Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; https://s3.dosya.tc/server2/djikzo/WbShop.rar.html

İhtiyacı olan indirsin.

bu arkadaşa plugini ben atttim şansada burda gezerken gördüm Smile baktim linkin sonu WBshop.rar dedim aha bu benimki beyler plugini yapamyan veya bulamayan bu plugin olur baska plugin olur [SKYPE : WarnerBrosClan] ekleyin Yardim ediyim
Reply
saol dostum
Reply

İhtiyacı olan indirsin.

- - - - - - - - - -

İhtiyacı olan indirsin.

Çok Sagol ben bunu oyunyöneticsi paneline kurarken sıkıntı yaşyrm .. Yuklendi diyr srvere reset atıp map dgisiyorum olmamss
Reply
Güzel

Reply
eeee
Reply
Oyunyonetıcısınde client_cmd hatası oluyor console_cmd olarak değiştirin kodları !
~ Ke$`h | Gaming [JaiLbreaK] ~SİTE : www.keshgaming.netSkype : seksen1bin İYİ FORUMLAR !
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Oyunyöneticisi Panelinden Eklenti Yüklerken Karşılaşılan Sorun Hakkında akcaliberkk 13 8,256 10-09-17, 17:03
Last Post: BaBacK
  Shoptaki açılış menusu kanun67 4 4,166 01-07-15, 17:21
Last Post: aPooCannn
  [JAİL]Bütün KomutlarıYasaklama 41aaa41 0 1,869 16-05-15, 22:11
Last Post: 41aaa41

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)