Threads: 18
HNS modu indirdim fakat arkadaşım bana hnsde He grenade olmadığını ve sis bombasının ct yi dondurduğunu iddaa ediyor bu doğrumu ? Yoksa tüm hns modları böylemidir ?
-hns_rooftops mapını açınca as_tundra.wad hatası veriyor serverda yüklü olmasına rağmen server oyunculara bu dosyayı yükletmiyor. Bir plugin yapıp as_tundra.wad cstrike içinde olmayınca mapın açılmaması mümkünmü ?
Yani precache_model kodu gibi map kodu varmı ? varsa yapabilirmisiniz ? :'(
Threads: 43
as_tundra.wad ya vardır ya yoktur ? Nasıl yani olmayınca açılmasın olunca açılsın ?
ya şimdi panele as_tundra.wad ı yüklüyorum ama oyuna girenler as_tundra yı indirmek yerine as_tundra hatası alıyorlar . yani otomatik yüklemiyor :S
Doğru yüklediğine emin ol. Ayrıca dosyanın as_tundra.wad.wad olup olmadığına dikkat et.
as_tundra.wad olmasaydı rcon çökerdi. Fakat dosyayı internetten indirince oyuna giriyor.Bu tıpkı cs_123 isimli bir mapın sw de açık olması fakat oyuncu girince cs_123 bulunamadı hatası alması gibi bişey otomatik yüklemesi gerekirken hata veriyor :S
Belki clientte yüklü olan dosya ile serverda yüklü olan dosyalar farklı fakat isimleri aynıdır ?
bende as_tundra wadı yokken bu hatayı aldım ? Panelde yüklü değilmiş yükledim resetledim fakat yine otomatik yüklemedi . Neyse sorunu çözdüm ben res dosyası hazırlayıp içine as_tundra.wad yazınca otomatik indirdi.
Çözülmüş isteklere taşındı.