Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Optimus Deneme Config
Açıklama

Arkadaşlar Yakında Optimus V2 yi çıkaracağım onun açılış sesini yaptım sadece açılış sesi başka bir kod falan yok dener misiniz ?
ve nasıl olduğunu söyler misiniz
Besmeleli Bir Açılış Yaptım.
CFG Kurulum
CFG Nereye Atılır

CFG dosyasını, oyunun kurulu olduğu yere atın yani C:\Program Files\Valve dizinine atın.

- CFG Nasıl Aktifleştirilir

CFG dosyasını oyunun kurulu olduğu yere attıktan sonra oyuna giriyoruz.
Consolu açıp "exec deneme.cfg" yazip enter'a basıyoruz.
CFG yüklendiğinde genellikle bir ses veya consolda kodlayan kişinin ismi/nick'i çıkar.

CFG İndir / Download

[Image: qk7nt.png]
Reply
Yorum Yokmu
Reply
Hata var CFG dosyasını, oyunun kurulu olduğu yere atın yani C:\Program Files\Valve dizinine atın. demissin C:/Program Files/Valve/cstrike icine atin Smile cfg ise guzel Smile
[HTML]Steam ID : STEAM_0:0:51976542
Steam Nick : Ali.dd
Teamspeak : ts3.perfectclan.com:1453
[/HTML]
Reply
İnce ince başlıyorsun galiba Smile
Reply
ali4351 dateline='' Wrote: Hata var CFG dosyasını, oyunun kurulu olduğu yere atın yani C:\Program Files\Valve dizinine atın. demissin C:/Program Files/Valve/cstrike icine atin Smile cfg ise guzel Smile

1.Yav usta konuya bah bir ne yamışım bir oku bir indir sonra hata var de ben dosyayı cstrike diye upload ettim adam valye ye atacak
icinde sound dosyasıda var bolece ugraşmayacak.

2. Cfg de Kod yok Sesle girişvar nasıl güzel neresi güzel kodsuz cfg güzel olurmu ?

3.Kirsehirle Teşekkürler Aslında 3,4 Tane Confingim var bitanede Burada Paylaştım Optımus Diye buda Optımus v2 için giriş muziği Yakında Optimus V2 yide Çıkaracağım Ama Sağlam cfg olacak zaten Optimus 1 i kulanırsan 2'nin sağlam olacağını anlarsın Smile

- - - - - - - - - -

ali4351 dateline='' Wrote: Hata var CFG dosyasını, oyunun kurulu olduğu yere atın yani C:\Program Files\Valve dizinine atın. demissin C:/Program Files/Valve/cstrike icine atin Smile cfg ise guzel Smile

1.Yav usta konuya bah bir ne yamışım bir oku bir indir sonra hata var de ben dosyayı cstrike diye upload ettim adam valye ye atacak

2. Cfg de Kod yok Sesle girişvar nasıl güzel neresi güzel kodsuz cfg güzel olurmu ?

3.Kirsehirle Teşekkürler Aslında 3,4 Tane Confingim var bitanede Burada Paylaştım Optımus Diye buda Optımus v2 için giriş muziği Yakında Optimus V2 yide Çıkaracağım Ama Sağlam cfg olacak zaten Optimus 1 i kulanırsan 2'nin sağlam olacağını anlarsın Smile
Reply
The Wise dateline='' Wrote: 1.Yav usta konuya bah bir ne yamışım bir oku bir indir sonra hata var de ben dosyayı cstrike diye upload ettim adam valye ye atacak

- - - - - - - - - -

1.si Dalginligima gelmis dikkat etmedim cstrike klasorune kb.
2.Arkadaşlar Yakında Optimus V2 yi çıkaracağım onun açılış sesini yaptım . Demissin onun icin guzel olmus dedim . Smile

- - - - - - - - - -

The Wise dateline='' Wrote: 1.Yav usta konuya bah bir ne yamışım bir oku bir indir sonra hata var de ben dosyayı cstrike diye upload ettim adam valye ye atacak

- - - - - - - - - -

1.si Dalginligima gelmis dikkat etmedim cstrike klasorune kb.
2.Arkadaşlar Yakında Optimus V2 yi çıkaracağım onun açılış sesini yaptım . Demissin onun icin guzel olmus dedim . Smile
[HTML]Steam ID : STEAM_0:0:51976542
Steam Nick : Ali.dd
Teamspeak : ts3.perfectclan.com:1453
[/HTML]
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  surwkjleL~ Herkezin İstediği MAÇ Config'i surwkjleL 10 24,205 10-01-25, 18:40
Last Post: surwkjleL
  Live v1.0 Best Config sXe, socL Cfg VaLienTe 3 5,806 08-01-18, 20:46
Last Post: Clarion
  pooR Coder Def Config V1 poorcoder 3 5,446 09-12-16, 17:53
Last Post: qarez1515
  ..Threx Config v2 +DLL İnject Ultra Aim Config Alias sXe 12.1 Geçer threX 19 11,091 08-11-16, 21:16
Last Post: DeaTHKnighT33
  Cs 1.6 'Fps' Config BeauthyRaveN 0 4,928 08-11-16, 20:45
Last Post: BeauthyRaveN
  2016 olay config video tıkla hodzic5 0 4,349 08-01-16, 04:46
Last Post: hodzic5
  wallbang.exe Config v2 BY HODZİC emirhodzic 1 4,921 28-06-15, 02:33
Last Post: yAkuzaoo7
  Best Config BY HODZİC +video emirhodzic 0 4,547 27-06-15, 15:08
Last Post: emirhodzic
  Neppo Cfg Default Config FULL HS [MOVİE] ByLoonyTuneS 12 30,166 05-05-15, 20:47
Last Post: MehmetReyiz
  Bu Config Türünde Bir İlk Manyak1903 0 7,417 13-04-15, 19:48
Last Post: Manyak1903

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)