Threads: 5
18-11-13, 22:47
(This post was last modified: 20-11-13, 17:40 by JDM.)
meslek.sma (Size: 7.62 KB / Downloads: 116)
---
Pompalı.sma (Size: 81.73 KB / Downloads: 100)
MESLEĞİ MENÜYE KOYARMISINIZ MİSAL
1.MARKET
2.T SHOP
3.İSYAN MENU
4.MESLEK MENU
5.TL TRANSFER
VE BİŞE SORUCAM BEN BİRLEŞTİRİYORUM MESLEGİN İCİNDEKİ GEREKLİ YERLERİ KOPYALIYORUM MENÜYE YAPIŞTIRIYORUM AMXX SORUNSUZ GEÇİYO FAKAT
Code: formatex(Menuz, charsmax(Menuz), "\rAllStar // \wIsyan Menu")
menu_additem(menu, Menuz, "3")
"3" OLAN YER ID MESLEGİN IDI KAÇ YANİ O IDA 3 YAZIYORUM MESLEGI SECIYORUM ISYANMENU ACILIYO 5 YAZIYORUM TSHOP ACILIYO 7-8-9 FİLAN YAZINCADA HİC BİR MENÜ ACILMIYO ? ONUN IDINI NASIL ANLARIM YARDIM BİŞE EKLEMEK İSTEDİMMİ MENÜYE IDINI NASIL ANLAYABİLİRİM?
Threads: 15
20-11-13, 21:47
(This post was last modified: 21-11-13, 02:19 by bilbaz.)
PHP Code: formatex(Menuz, charsmax(Menuz), "\rAllStar // \wIsyan Menu") menu_additem(menu, Menuz, "3")
Burdaki 3 Ve Diğerleri amenu_devam publicine giderler,Burda Belirtilmiş;
PHP Code: menu = menu_create(Menuz, "amenu_devam")
Yani Menüden Bir işlem yapıldığında amenu_devam'a Gidilcek ve amenu_devam'a bağlı işlem yapılcak;
PHP Code: public amenu_devam(id,amenu,item){ if(item == MENU_EXIT) { menu_destroy(amenu) return PLUGIN_HANDLED } new acces, callback, data[6], iname[64] menu_item_getinfo(amenu, item, acces, data, 5, iname, 63,callback) if(str_to_num(data) == 1) { login_menusu(id) } else if(str_to_num(data) == 2) { if(engel1[id] == 0) { Tienda1(id) } else { IlkMenu(id) } } else if(str_to_num(data) == 3) { isyan_menu(id) // İşte 3'e basınca isyan_menu(id) açılıcak. } else if(str_to_num(data) == 4) { transfer_menu(id) } else if(str_to_num(data) == 5) { Tienda(id) } menu_destroy(amenu) return PLUGIN_HANDLED }
İşte o 3 Rakamı buraya bağlı.Adam 3'e bastığında isyan_menu(id) publicine yöneliyor.
PHP Code: else if(str_to_num(data) == 3) { isyan_menu(id) }
21-11-13, 21:08
(This post was last modified: 21-11-13, 21:55 by blackzone.)
yaptım fakat amxx gecmiyo hata veriyo nerde hata yapmısım bakarmısın lütfen
deneme.sma (Size: 87.63 KB / Downloads: 83)
nedense yaptıklarım senin aynısını yapıyorum fakat hata alıyorum
cevap verdigin icin tesekkürler cok lazım bana suan bu yaptıklarım neden hatalı anlamadım aynısını yapıyorum aslında
Threads: 15
Aldığın sorunlar aşırı fazla ,lütfen dikkatli oku.Anlamadıysan sorabilirsin.Yeter ki oku 
Şimdi;
PHP Code: formatex(Menuz, charsmax(Menuz), "\yAllStar // \wTL Transfer ^n\wCebinizdeki TL \r[ %i ]",g_jbpacks[id]) menu_additem(menu, Menuz, "4")
formatex(Menuz, charsmax(Menuz), "\wCikis")
menu_setprop(menu,MPROP_EXITNAME,Menuz)
menu_display(id, menu, 0)
Yanlış yerde ,verdiği hata ise menuz'yu tanımlamadığın için yani ;
PHP Code: menu = menu_create(Menuz, "amenu_devam")
ile aynı parantezde değil ve bu yüzden hata alıyosun.
Ayrıca fazladan parantez var 1692'inci Satırda.
publicinde ise menu_additem'ler mevcut .menu_handler222 publicindede caseler olmasına rağmen menu_handler222 ile Meslekmenu'yu bağlıyan kod ortada yok.Haliyle burdada hata alırsın.
Yapman Gereken MeslekMenu(id) publicinin menu_additem'lerinhemen üstüne bu kodu yazmak ;
PHP Code: new menu = menu_create("\yMeslekmenu", "menu_handler222")
PHP Code: client_print(id,print_center,"HEALTHKIT = %d/2",healtime2[id])
Deki healtime2 değişkeni asla yaratılmamış kendi kafandan yazmış yada kopyalamışsın.
En üste 88'inci satırdaki
kodunu yap.
saol  teşekkürler sorunsuz calısıyo fakat bi sorum daha olucak amxx sorunsuz geciyo calısıyo gayet güzel ama sadece amxx cevirirken su hata geliyo altta resimdeki gibi;
resimdede gordugun gibi hizver hatası o neden kaynaklanıyor sma altta
deneme_2.sma (Size: 88.84 KB / Downloads: 98)
Threads: 16
86. satırda hizver[33] adında global bir değişken oluşturmuşsun fakat hiçbir yerde bu değişkeni kullanmamışsın? Eğer onu silersen veya bir public'te kullanırsan warning hatası vermez.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
tekrar yapıyodum aynı plugini bu sefer hic hata almadım simdi baktım cevap yazmıssın yinede yazdıgın için teşekkürler konu çözülmüştür
Threads: 43
Çözülmüş İsteklere taşındı.
|