ARkadaşlar bundada colorchat.inc hatası veriyor.Düzeltip verebilecek var mı ?
Bir de JDM önceki konuda senin attığın linke baktım. Orada #include <colorchat> yazısını silip mi yazacağım o kodları yoksa pluginin içinde başka bir yere mi yazacağım ?
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ctmenufix3.sma(52) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ctmenufix3.sma(52) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ctmenufix3.sma(52) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ctmenufix3.sma(52) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ctmenufix3.sma(52) : fatal error 107: too many error messages on one line
bilbazın ctmenusunde böyle bir hata aldım parantez içine dokunmadım plugin aynı sadece colorhat.inc silip stock ekledim
yani yazı ile id arasında bir de renk kodu kısmı var. Stockda renk girme kısmı yok. Direk id den sonra yazı parametresi giriliyor. O yüzden sorun çıkarabilir. Colorchat stockunu, eklentiyi yazarken kullanmak daha mantıklı. Sonradan değiştirilecekse ColorChat fonksiyonlarındaki yazı ile id arasındaki 2. parametre olan RENK kısmı silinmeli.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/