Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçak Yeri Yapımı
Arkadaşlar Bir Map yapıyorum kaçak yeri yapacagımm ama oradan sadece tek kısı gecebilsin istiyorum yani bi kisi gececek Sonra Kaçak Yeri Kpanacak nasıl yapacagım soyleyebilirmisiniz
PHP Code:
Bazen Sadece Durup Düşünürsün 

Code:
\\Twitter : @BrkkrcaBurak //

Reply
bi tane kapı koy yane func door dusecegi yere trigger multiple koy kapı kapansın giremez kimse
Reply
Lakaporta dateline='' Wrote: bi tane kapı koy yane func door dusecegi yere trigger multiple koy kapı kapansın giremez kimse

aslında o kadar basit. değil yakın zamanda bi anlatm yapmayı düşünüyorum.eğer yetiştiremezsem. rmfsini atarım sana [MENTION=13730]mnyak[/MENTION]

- - - - - - - - - -

Lakaporta dateline='' Wrote: bi tane kapı koy yane func door dusecegi yere trigger multiple koy kapı kapansın giremez kimse

aslında o kadar basit. değil yakın zamanda bi anlatm yapmayı düşünüyorum.eğer yetiştiremezsem. rmfsini atarım sana [MENTION=13730]mnyak[/MENTION]
Reply
lonely16 dateline='' Wrote: aslında o kadar basit. değil yakın zamanda bi anlatm yapmayı düşünüyorum.eğer yetiştiremezsem. rmfsini atarım sana @mnyak

- - - - - - - - - -

aslında o kadar basit. değil yakın zamanda bi anlatm yapmayı düşünüyorum.eğer yetiştiremezsem. rmfsini atarım sana @mnyak

Çok İyi Olur Vallaha Kardeşim
PHP Code:
Bazen Sadece Durup Düşünürsün 

Code:
\\Twitter : @BrkkrcaBurak //

Reply
bunun için rmf gerekiyor fakat ben yinede anlatayım.

tunelin dış tarafına func_door özelliğinde bir nesne çiz. kapı kapatılacak şekilde.

daha sonra altına izada duracak şekilde adamın düşeceği yere trigger_multiple özelliği vericeksin. target kısmınada kapının ismini yap.
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"

Facebook İletişim

Güncel IP:
95.173.173.180:27015

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  İttirince Açılan Kapı Yapımı pkachuu 0 4,416 30-07-16, 21:23
Last Post: pkachuu
  Vhe Texture Hatası ve Random yapımı ? pkachuu 0 4,629 17-06-16, 04:36
Last Post: pkachuu
  Çekmeli cisim yapımı bilinmeyeng 0 3,694 06-06-16, 06:27
Last Post: bilinmeyeng