Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komut Engelleme
Eklenti Adı: Server Bug Fix
Eklenti Versiyonu : 1.0

CVAR :

p_cvarfix --> Cvar komutlarını yasaklama ( ini dosyasına istediğiniz cvar komutlarını yazabilirsiniz )

p_rconfix --> Rcon komutlarını yasaklama ( örnek: amx_rcon, amx_showrcon )

p_allfix --> amx_quit @all - amx_ban @all - amx_banip @all komutlarını yasaklar.

1 AKTIF 0 PASIF

~ Resim koyacaktım . Teknik nedenlerden dolayı oyun içi ss alamıyorum. Umarım Beğenirsiniz
İyi Oyunlar

Kurulum :

yonetici_menu_new.sma dosyasını addons/amxmodx/scripting/ dosyasının içine atın
yonetici_menu_new.amxx dosyasını addons/amxmodx/plugins/ dosyasının içine atın ve ardından;
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta yonetici_menu_new.amxx Yazınız.

Son Olarak Map Değiştirin.

NOT :

Plugin'de bug, hata vb bulursanız konu altına yorum yapın. İyi oyunlar .

- - - - - - - - - -

Yanlış yazmışım kusura bakmayın

Kurulum :

KomutYasaklama.sma dosyasını addons/amxmodx/scripting/ dosyasının içine atın
KomutYasaklama.amxx dosyasını addons/amxmodx/plugins/ dosyasının içine atın ve ardından;
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta KomutYasaklama.amxx Yazınız.

Son Olarak Map Değiştirin.

Attached Files
.sma   KomutYasaklama.sma (Size: 2.76 KB / Downloads: 75)
.amxx   KomutYasaklama.amxx (Size: 2.32 KB / Downloads: 40)
PHP Code:
Ücretli Plugin Yapılır"[CSY]"// Tamamen Güvenilir// Bugsuz ve Hatasız============== ILETISIM ================="[Skype]   PurposeLess35                                                                 "====================================== 
Reply
güzel iş görür.
[Image: sigpic34973_1.gif]
Reply
Beğenmene sevindim krdşm Smile
PHP Code:
Ücretli Plugin Yapılır"[CSY]"// Tamamen Güvenilir// Bugsuz ve Hatasız============== ILETISIM ================="[Skype]   PurposeLess35                                                                 "====================================== 
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)