Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poke plugini(Amx_poke)
ahmetberkay dateline='' Wrote: vay değişik Big Grin eline sağlık

ahmetberkay dateline='' Wrote: ayrıca , hala değişmemişsin şu kodlama dizaynını gördükçe sövesim geliyor Big Grin neyseki şu bir zamanlar kullandığın aşırı saçma değişkenleri saçmaya indirttik Big Grin anan yerine veri daha iyi bir seçim Big Grin

Sağol canım benim Big Grin
Kodlarıma laf söyleme buna dua et sene 2011 değişken isimleri => sexxler, anan, hahahahah 2014 => veri, isim çok gelişme var bence Big GrinD

- - - - - - - - - -

ahmetberkay dateline='' Wrote: vay değişik Big Grin eline sağlık

ahmetberkay dateline='' Wrote: ayrıca , hala değişmemişsin şu kodlama dizaynını gördükçe sövesim geliyor Big Grin neyseki şu bir zamanlar kullandığın aşırı saçma değişkenleri saçmaya indirttik Big Grin anan yerine veri daha iyi bir seçim Big Grin

Sağol canım benim Big Grin
Kodlarıma laf söyleme buna dua et sene 2011 değişken isimleri => sexxler, anan, hahahahah 2014 => veri, isim çok gelişme var bence Big GrinD
Ultra Security Anti Cheat

GameTrackerTR

Her türlü plugin yazılır.

[Mod]
Zombi Rescue => Mapper gerekli.
Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli.

Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum Sad
Reply
ben de onu diyorum işte Big Grin aslında şöyle bişey var Big Grin eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi Big Grin
xPRoTeiNN

CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Reply
ahmetberkay dateline='' Wrote: ben de onu diyorum işte Big Grin aslında şöyle bişey var Big Grin eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi Big Grin

hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına Big Grin

- - - - - - - - - -

ahmetberkay dateline='' Wrote: ben de onu diyorum işte Big Grin aslında şöyle bişey var Big Grin eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi Big Grin

hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına Big Grin

GameTrackerTR

[Mod]

Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum Sad
Reply
dangerlord63 dateline='' Wrote: hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına Big Grin
vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi

- - - - - - - - - -

dangerlord63 dateline='' Wrote: hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına Big Grin
vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi
Only Know You've Been High When You Feeling Low
CSPLAGUE Forumu ;

Quote:
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!

Reply
Code:
#include <amxmodx>#include <amxmisc>
#define PLUGIN    "AMX_POKE"
#define AUTHOR    "dangerlord63"
#define VERSION    "1.1"
#define YETKI ADMIN_BAN
new const ses[22] = "sound/amx_poke.mp3";
new bool:calindi[33];
public plugin_precache()
    precache_generic(ses);
public plugin_init(){
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
    register_concmd("amx_poke","poke",YETKI,"<isim - #userid - @T/CT/ALL> seklinde kullanin.");}
public poke(id){
    if(!calindi){
    if(get_user_flags(id) & YETKI){
        new veri[33];
        read_argv(1,veri,32);
        if(veri[0] == '@'){
            strtolower(veri);
            if(equal(veri[1],"t"))
                muzikcal(1);
            else if(equal(veri[1],"ct"))
                muzikcal(2);
            else if(equal(veri[1],"all"))
                muzikcal(0);
            else
                client_print(id,print_console,"Takim bulunamadi!");
        }else{
            new oid = cmd_target(id,veri,6);
            if(!oid)
                return PLUGIN_HANDLED;
            muzikcal(oid+2);}
        return PLUGIN_HANDLED;}
        else client_print(id,print_console,"Yetkiniz yok!");
        }
        else client_print(id,print_console,"Tekrar Poke Atmak icin 10 Saniye Bekleyin!");
    return PLUGIN_HANDLED;}
stock muzikcal(id){
    calindi = true
    set_task(10.0,"tekrarcaldirt",id)
    if(id == 0)
        client_cmd(0,"mp3 play ^"%s^"",ses);
    else if(id == 1 || id == 2){
        for(new i = 0;i<33;i++){
            if(get_user_team(i) == id)
                client_cmd(i,"mp3 play ^"%s^"",ses);}
    }else
        client_cmd((id - 2),"mp3 play ^"%s^"",ses);}

public tekrarcaldirt(id) {
calindi = false
}

böyle daha iyi olabilir. Adminler 10 saniyede 1 poke atabilir olarak düzenledim. Biri abanırsa amx_poke nick'e hem server kasar hemde kişi sesden kafayı yer
Reply
kaptan647 dateline='' Wrote: vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi

- - - - - - - - - -

Atarsan deneriz.

Dexterz dateline='' Wrote:
Code:
#define VERSION    "1.1"
#define YETKI ADMIN_BAN
public plugin_precache()
    precache_generic(ses);
public plugin_init(){
    register_concmd("amx_poke","poke",YETKI,"<isim - #userid - @T/CT/ALL> seklinde kullanin.");}
public poke(id){
    if(!calindi){
        new veri[33];
        read_argv(1,veri,32);
        if(veri[0] == '@'){
            strtolower(veri);
            if(equal(veri[1],"t"))
                muzikcal(1);
                muzikcal(2);
                muzikcal(0);
            else
        }else{
            if(!oid)
                return PLUGIN_HANDLED;
            muzikcal(oid+2);}
        return PLUGIN_HANDLED;}
        }
        else client_print(id,print_console,"Tekrar Poke Atmak icin 10 Saniye Bekleyin!");
    return PLUGIN_HANDLED;}
stock muzikcal(id){
    calindi = true
    if(id == 0)
        for(new i = 0;i<33;i++){
    }else

calindi = false
}

böyle daha iyi olabilir. Adminler 10 saniyede 1 poke atabilir olarak düzenledim. Biri abanırsa amx_poke nick'e hem server kasar hemde kişi sesden kafayı yer

biri amx_pokeye abanırsa server kasmaz sadece oyuncunun disk okuma hızı kötüyse diskinden sürekli dosya çekeceği için disk kullanımı %100 e vurur ve oyunu donabilir.Ama server kasma olayı olmaz.Zamanlayıcı olayını ben gereksiz buluyorum tamamen opsiyonel bir durum, ama isteyen arkadaşlar olacaktır, paylaştığın için teşekkürler, ve eksik bırakmışsın calındı degiskeninini client_putinserver da false yap.Yoksa ondan önce çıkan kişide true ise o kişi girincede true olarak kalacaktır. 10 saniye boşu boşuna bekletecektir.

- - - - - - - - - -

kaptan647 dateline='' Wrote: vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi

- - - - - - - - - -

Atarsan deneriz.

Dexterz dateline='' Wrote:
Code:
#define VERSION    "1.1"
#define YETKI ADMIN_BAN
public plugin_precache()
    precache_generic(ses);
public plugin_init(){
public poke(id){
    if(!calindi){
        new veri[33];
        read_argv(1,veri,32);
        if(veri[0] == '@'){
            strtolower(veri);
            if(equal(veri[1],"t"))
                muzikcal(1);
                muzikcal(2);
                muzikcal(0);
            else
        }else{
            if(!oid)
                return PLUGIN_HANDLED;
            muzikcal(oid+2);}
        return PLUGIN_HANDLED;}
        }
    return PLUGIN_HANDLED;}
stock muzikcal(id){
    calindi = true
    if(id == 0)
        for(new i = 0;i<33;i++){
    }else

calindi = false
}

biri amx_pokeye abanırsa server kasmaz sadece oyuncunun disk okuma hızı kötüyse diskinden sürekli dosya çekeceği için disk kullanımı %100 e vurur ve oyunu donabilir.Ama server kasma olayı olmaz.Zamanlayıcı olayını ben gereksiz buluyorum tamamen opsiyonel bir durum, ama isteyen arkadaşlar olacaktır, paylaştığın için teşekkürler, ve eksik bırakmışsın calındı degiskeninini client_putinserver da false yap.Yoksa ondan önce çıkan kişide true ise o kişi girincede true olarak kalacaktır. 10 saniye boşu boşuna bekletecektir.

GameTrackerTR

[Mod]

Reply
dangerlord63 dateline='' Wrote: Ooops, sonradan değiştirmiştim mp3 yapmıştım öyle kalmış :/

- - - - - - - - - -

Ooops, sonradan değiştirmiştim mp3 yapmıştım öyle kalmış :/

- - - - - - - - - -

v1.1

Konunu güncelledim

Eklenti onaylanmıştır.

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
dangerlord63 dateline='' Wrote: biri amx_pokeye abanırsa server kasmaz sadece oyuncunun disk okuma hızı kötüyse diskinden sürekli dosya çekeceği için disk kullanımı %100 e vurur ve oyunu donabilir.Ama server kasma olayı olmaz.Zamanlayıcı olayını ben gereksiz buluyorum tamamen opsiyonel bir durum, ama isteyen arkadaşlar olacaktır, paylaştığın için teşekkürler, ve eksik bırakmışsın calındı degiskeninini client_putinserver da false yap.Yoksa ondan önce çıkan kişide true ise o kişi girincede true olarak kalacaktır. 10 saniye boşu boşuna bekletecektir.

aynen bende onu kastetmiştim sen tam açıklamışsın
Client_putinserver'a eklemeyi unutmuşum haklısın

Code:
#define PLUGIN    "AMX_POKE"#define AUTHOR    "dangerlord63"#define VERSION    "1.1"#define YETKI ADMIN_BANnew const ses[22] = "sound/amx_poke.mp3";new bool:calindi[33];public plugin_precache()    precache_generic(ses);public plugin_init(){    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)    register_concmd("amx_poke","poke",YETKI,"<isim - #userid - @T/CT/ALL> seklinde kullanin.");}public poke(id){    if(!calindi){    if(get_user_flags(id) & YETKI){        new veri[33];        read_argv(1,veri,32);        if(veri[0] == '@'){            strtolower(veri);            if(equal(veri[1],"t"))                muzikcal(1);            else if(equal(veri[1],"ct"))                muzikcal(2);            else if(equal(veri[1],"all"))                muzikcal(0);            else                client_print(id,print_console,"Takim bulunamadi!");        }else{            new oid = cmd_target(id,veri,6);            if(!oid)                return PLUGIN_HANDLED;            muzikcal(oid+2);}        return PLUGIN_HANDLED;}        else client_print(id,print_console,"Yetkiniz yok!");        }        else client_print(id,print_console,"Tekrar Poke Atmak icin 10 Saniye Bekleyin!");    return PLUGIN_HANDLED;}stock muzikcal(id){    calindi = true    set_task(10.0,"tekrarcaldirt",id)    if(id == 0)        client_cmd(0,"mp3 play ^"%s^"",ses);    else if(id == 1 || id == 2){        for(new i = 0;i<33;i++){            if(get_user_team(i) == id)                client_cmd(i,"mp3 play ^"%s^"",ses);}    }else        client_cmd((id - 2),"mp3 play ^"%s^"",ses);}        public client_putinserver(id) {calindi = false }
public tekrarcaldirt(id) {calindi = false }}
Reply
Gerçekten Mantıklı Güzel Olmuş
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hediye Kutusu Düşürme | Present Box Drop Plugini akcaliberkk 18 22,259 24-05-25, 15:11
Last Post: oktaybey304
  Surf Ski 2 Jail Remover Plugini ( Surf2 Mapindaki Kafesi Yok Etme ) NiCoMeDiA 52 27,632 04-10-24, 02:33
Last Post: es_Dark_Es
  Surf Ayar Plugini Schwertle 104 27,938 17-06-24, 03:48
Last Post: es_Dark_Es
  Server Kuralları (Public Rules) Plugini hams1 19 14,722 05-02-23, 17:53
Last Post: PeYDeY32
  Reset Plugini ( Reklamsız + Sma + Renkli ) NiCoMeDiA 181 66,971 17-05-21, 23:14
Last Post: Knoppix
  Kafadan Vurunca Kan Efekti Plugini ( Head Shot Blood Effect ) NiCoMeDiA 308 69,721 27-02-21, 20:57
Last Post: lokman33
  Sinirsiz Bomba Plugini [ TÜRKÇE ] | GÜNCELLENDİ ! 31.08.2012 | SMA EKLENDI ! 48 19,097 23-01-21, 01:52
Last Post: yagerya55
  RevMenu Plugini || Revive Menu akcaliberkk 338 105,287 19-01-21, 21:52
Last Post: leaffan1994
  Rank Display ( Askeri Rütbeler ) Plugini DeaTReX 9 18,000 28-06-20, 19:59
Last Post: xmalx16
  Frag Satin Alma Plugini ( Buy a Frag ) NiCoMeDiA 17 8,069 29-04-20, 23:29
Last Post: duzceli

Foruma Atla:

Users browsing this thread: