10-01-15, 01:33
teşekkürler.
|
Lazer Ayar Menu Plugini [ Kendi Yapımım ]
|
|
10-01-15, 01:33
teşekkürler.
01-07-15, 17:09
Eyw kardesim
16-08-15, 15:34
MaxSoft TeamSpeak3 sunucalrında dev kampanya yaptı 10 tl veya üstü ts3 kiralayana 30 kişi slot hediye ediyoruz
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ٠● Teamspeak Fiyatlarımızı ●٠ 100 Kişilik TeamSpeak3 Server ~> 5 TL 200 Kişilik TeamSpeak3 Server ~> 10 TL 300 Kişilik TeamSpeak3 Server ~> 15 TL 400 Kişilik TeamSpeak3 Server ~> 20 TL 500 Kişilik TeamSpeak3 Server ~> 25 TL ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ٠●Teamspeak Özeliklerimiz ●٠ ✔ Seçilebilir Port ✔ Portlu Giriş ✔ Haftalık Yedek ✔ Gizli Yetki I'Bot ✔ %0 Lag - Loss Garantisi ✔ Hazir Yetki & Oda Kurlulumu ✔ Limitsiz Trafik ✔ DDOS koruma ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ٠● ts3 Bayilik Fiyatlarımızı ●٠ 512 mb bayilik ~> 25 TL 1 Gb bayilik ~> 30 TL 2 Gb bayilik ~> 35 TL 3 Gb bayilik ~> 40 TL ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ٠● ts3 Bayili özelliklerimiz ●٠ ✔ Limitsiz Trafik ✔ limitsiz port açma hakkı ✔ web panel & Yatqa panel ✔Hazır yetki örnek (firma sahibi) ✔DDOS Koruma ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ٠● İletişim Bilgilerimiz ●٠ Web Sitesi : www.maxsoftweb.ml (Geçici) Facebook : www.facebook.com/maxsoftcom ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
24-09-15, 00:00
Teşekkürler
07-12-16, 13:45
çok güzel taktir ettim çok saol
17-01-22, 04:45
Teşekkürler
01-02-22, 23:39
dfsdgsfdgsgsgsgss
02-03-22, 20:35
Bakalım
- - - - - - - - - - 10 yıllık konuyu hortlatmışlar yav - - - - - - - - - - Lazer plugini felan yok boşa tıklamayın linke - - - - - - - - - - Kim niye hortlattı anlamadım
02-03-22, 20:37
Hayır bi umutla girdik yazdık ama bomboş bir link çıktı
- - - - - - - - - - Ne gerek var eski konuyu hortlatmaya anlamadım - - - - - - - - - - Dedim belki işime yarar yeni sw açtım onla uğraşıyorum ama yok - - - - - - - - - - İşimi felan görmedi malesef - - - - - - - - - - Forumda da kimse yok sanki - - - - - - - - - - Hayalet bir şehirde gibiyim - - - - - - - - - - Bakalım - - - - - - - - - - 10 yıllık konuyu hortlatmışlar yav - - - - - - - - - - Lazer plugini felan yok boşa tıklamayın linke - - - - - - - - - - Kim niye hortlattı anlamadım - - - - - - - - - - Hayır bi umutla girdik yazdık ama bomboş bir link çıktı - - - - - - - - - - Ne gerek var eski konuyu hortlatmaya anlamadım - - - - - - - - - - Dedim belki işime yarar yeni sw açtım onla uğraşıyorum ama yok - - - - - - - - - - İşimi felan görmedi malesef - - - - - - - - - - Forumda da kimse yok sanki - - - - - - - - - - Hayalet bir şehirde gibiyim - - - - - - - - - - Bakalım - - - - - - - - - - 10 yıllık konuyu hortlatmışlar yav - - - - - - - - - - Lazer plugini felan yok boşa tıklamayın linke - - - - - - - - - - Kim niye hortlattı anlamadım - - - - - - - - - - Hayır bi umutla girdik yazdık ama bomboş bir link çıktı - - - - - - - - - - Ne gerek var eski konuyu hortlatmaya anlamadım - - - - - - - - - - Dedim belki işime yarar yeni sw açtım onla uğraşıyorum ama yok - - - - - - - - - - İşimi felan görmedi malesef - - - - - - - - - - Forumda da kimse yok sanki - - - - - - - - - - Hayalet bir şehirde gibiyim - - - - - - - - - - Bakalım - - - - - - - - - - 10 yıllık konuyu hortlatmışlar yav - - - - - - - - - - Lazer plugini felan yok boşa tıklamayın linke - - - - - - - - - - Kim niye hortlattı anlamadım - - - - - - - - - - Hayır bi umutla girdik yazdık ama bomboş bir link çıktı - - - - - - - - - - Ne gerek var eski konuyu hortlatmaya anlamadım - - - - - - - - - - Dedim belki işime yarar yeni sw açtım onla uğraşıyorum ama yok - - - - - - - - - - İşimi felan görmedi malesef - - - - - - - - - - Forumda da kimse yok sanki - - - - - - - - - - Hayalet bir şehirde gibiyim |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|