14-10-12, 02:38
Şevkettin kıllı bacak yada Cabbar işkembe salonu yaz
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
|
Akrostiş yazılır.
|
|
14-10-12, 02:38
Şevkettin kıllı bacak yada Cabbar işkembe salonu yaz
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
14-10-12, 11:38
Şarkılar seni söyler, şiirleri ben yazarım
Elimizde kadeh birgün eksilmez Ve kalbimin hergün büyüdüğünü hasretinle Kendini katilinden üstün görmekte Eğer kıyametde Türkülerim ıslak bu günlerde Tüm kainat bilsin İmret olsun bütün elaleme Nasıl olsa unutursun , onu da yoksay Kaderden alımızda bir güneş Israrcı tavırlarım kalmadı senden sonra hayatımda. Lacivert bir gecenin koynunda Liseli aşıklar gibi aklım havada Islanmışız yağmur altında liseli aşıklar gibi Bana baktığın o gözler Ayırmaz beni senden Cenin doldurur rahim denen zindanda ki hapsini Adın her daim kazılı. Kelimelerimin gücünü bilmeden beni anlayamazsın. Amk al belamı faktın
27-10-12, 02:56
istek?
27-10-12, 10:27
Buğra yaz Helal olsun
Ahahha
![]() ![]() Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
Pelerin
Map
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
![]()
27-10-12, 12:40
bir türkü yak
uyu kötü rüyalar yıldırmasın seni gülüşerek başlıyoruz söze radyodan yükselen müzige ritm tutturmusum iste aşkımı taşıdığım o kutsal çöle
27-10-12, 14:33
"Ğ" yazamadın demi mk
![]() ![]() Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
Pelerin
Map
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
![]()
27-10-12, 22:21
yok lan kafan mı iyi A:SD:ASDsad
27-10-12, 22:34
Serdar birde fenerbahçe
27-10-12, 22:39
S eviyorum seni derken
E llerin beni alır mıydı R ahmetli iyi biriydi dersin D ağlar kadar severdi A şk uğruna ölmek varken R üyada görmek ne hadime düşerdi Fener için bir şey isteme :ASD:Sad Neyse al bir tane yazayım ö67k6kyserd F anatiğin olmuşum senin E n iyisisin cümle alemin N e yapsalar boşuna E mre’n Alex’in yeter sana R enkli takım tutulmaz diyenlere inat B üyülersin asil renklerinle… A şık edersin herkesi kendine H ayranların artar günden güne… Ç ekemeyenler taksın anten E n büyük sensin FENERBAHÇEM….
27-10-12, 23:39
Ayhan bubba Mami yaz veya Mamy
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|