Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serverini 7/24 Açık Tut
ADIM 1 - Öncellikle Bilgisayarınızın Masaüstü Ve Internete Kablolu Bağlanmanız Gerekir.

ADIM 2 - Dedicated Serverinizi Açık Bırakın Ve Bilgisayarı Kapatırken "Hazırda Beklet" Diyin.

ADIM 3 - Ve Serveriniz PC Kapalı İken Açık!

Not : Wireless'te Olmaz.

Konu Sabite Alınırsa Çok Sevinirim. İyi Forumlar.

Benim Bilgisayarım Laptop Ve Wireless İle Bağlandığım İçin Video Olarak Gösteremedim.
Reply
Bilgisayar kapanmıyor bu yöntemle.Sabaha kadar açık bırakırsanız zaten havalandırmanın tıkanmasından yanar bilgisayar(laptop).Masaüstülerde çok ısınır.Bilgisayarın iyiliğini düşünüyorsanız kesinlikle bu yöntemi denemeyin.Ayrıca;gece 3te 4te kimsenin cs oynayacağını düşünmüyorum hele hele pcden açılan bir serverde(lag,ping,loss)
Reply
ard26tr dateline='' Wrote: Bilgisayar kapanmıyor bu yöntemle.Sabaha kadar açık bırakırsanız zaten havalandırmanın tıkanmasından yanar bilgisayar(laptop).Masaüstülerde çok ısınır.Bilgisayarın iyiliğini düşünüyorsanız kesinlikle bu yöntemi denemeyin.Ayrıca;gece 3te 4te kimsenin cs oynayacağını düşünmüyorum hele hele pcden açılan bir serverde(lag,ping,loss)

O zaman mesela saat 10 'da yatıyosun diyelim otomatik bilgisayar kapatıcıyı çalıştır ne zaman kapansın ayarla Big Grin

- - - - - - - - - -

ard26tr dateline='' Wrote: Bilgisayar kapanmıyor bu yöntemle.Sabaha kadar açık bırakırsanız zaten havalandırmanın tıkanmasından yanar bilgisayar(laptop).Masaüstülerde çok ısınır.Bilgisayarın iyiliğini düşünüyorsanız kesinlikle bu yöntemi denemeyin.Ayrıca;gece 3te 4te kimsenin cs oynayacağını düşünmüyorum hele hele pcden açılan bir serverde(lag,ping,loss)

O zaman mesela saat 10 'da yatıyosun diyelim otomatik bilgisayar kapatıcıyı çalıştır ne zaman kapansın ayarla Big Grin
Reply
7gulgun7 dateline='' Wrote: O zaman mesela saat 10 'da yatıyosun diyelim otomatik bilgisayar kapatıcıyı çalıştır ne zaman kapansın ayarla Big Grin

- - - - - - - - - -

Tamam da kim dedicadet serverde saat 10a kadar açık olsun.Hadi oldu diyelim oyuncu olmaz dedicated serverde.Adam kendi başına ne yapsın.
Reply
ard26tr dateline='' Wrote: Tamam da kim dedicadet serverde saat 10a kadar açık olsun.Hadi oldu diyelim oyuncu olmaz dedicated serverde.Adam kendi başına ne yapsın.

Hazırda Beklet Dediğin Zaman Bilgisayar Çalışma Sesi (Fan Sesi) Gelmiyor Yani Bilgisayara Birşey Olmaz

- - - - - - - - - -

ard26tr dateline='' Wrote: Tamam da kim dedicadet serverde saat 10a kadar açık olsun.Hadi oldu diyelim oyuncu olmaz dedicated serverde.Adam kendi başına ne yapsın.

Hazırda Beklet Dediğin Zaman Bilgisayar Çalışma Sesi (Fan Sesi) Gelmiyor Yani Bilgisayara Birşey Olmaz
Reply
eğer öyleyse daha kötü olur ki işlemci çalışır durumdayken fan çalışmazsa neler olur tahmin edersin heralde Big Grin
xPRoTeiNN

CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Reply
Bunu yaparken en az 1000 TL'lik bilgisayardan olmak yerine 40 TL'ye bir sunucu alın her türlü garantilisiniz Big Grin
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)